Insanlik Gercekten Olmuss .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Babamın bir lafı var '' Para insanların kellesini bile sallandırır '' gerçekten para olunca para işin içine girince kardeşlik,dostluk,arkadaşlık kalmıyor.Para diye bir illet var ve insanlar bunun kölesi olmuş..Yazık yazık..Şu yazdıklarını görünce için acıdı..Bunları yazanlar yardım etmekten hoşlanmayan insanlar.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

Symbianize

Symbianize

Üye
Onlarin iside yarin bi gun duser merak etme

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kimmiş bu kendini bilmezler merak ettim sopa:

Anında ban attırmak iyi olur, resmen forumda suç işlemişler.

KayraBey

KayraBey

Üye
Emin olun ki para isteyen kişide bilmiyordur nasıl yapılacağını :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Babamın bir lafı var '' Para insanların kellesini bile sallandırır '' gerçekten para olunca para işin içine girince kardeşlik,dostluk,arkadaşlık kalmıyor.Para diye bir illet var ve insanlar bunun kölesi olmuş..Yazık yazık..Şu yazdıklarını görünce için acıdı..Bunları yazanlar yardım etmekten hoşlanmayan insanlar.

Aynen Oyle .. Neyse Ne Yapalim .. Allah Islah Etsin .. :)

- - - Eklendi - - -

Emin olun ki para isteyen kişide bilmiyordur nasıl yapılacağını :)

Oyle Dusunuyorumm Bende .. :)

- - - Eklendi - - -

Kimmiş bu kendini bilmezler merak ettim sopa:

Anında ban attırmak iyi olur, resmen forumda suç işlemişler.

Sikayet Etmek Istemedim .. Kimse Para Vermez Nede Olsa Bu Kendini Zeki 'Zanneden' Arkadaslara ..

DDorlion

DDorlion

Üye
Arkadaslar Bu Konuyu Acmamin Sebebi Son 3 Gunde Beni Uzen 2 Olaydirrr ..

Bundan Yaklasik 1 Hafta Once Fransa'Dan Bir Iphone 4 Geldi .. Benim Deqil .. Arkadasimin Babasindi ..

Ama Telefon Baska Ulkeden Geldiqi Icin Kilitlendi Ve Kullanilamadi .. Bunu Cozmek Icin Ise Unlock Denilen Olayi Yapmam Gerekti ..

Bende Cok Acil Olduqu Icin Kalkip Bu Kateqoriye iPhone Destek - Yardım 2 Konu Actim ..

Saqolsun 2 - 3 Arkadas Yardimci Oldular .. 'Olabildikleri Kadar' .. Burdan Onlara Tekrar Tesekkur Ediyorum ..

Ama Ben Bu Konulari Actiktan Sonra Bana 1 - 2 Uyeden Mesaj Geliyor .. Eqer Ucretini Verirsem Bana Yardim Edeceklermis ..

Nasil Yapacaqimi Gostereceklermis .. Ben Acil Diyorum, Onemli Diyorumda, Adamlar Para Diyorda Baska Birsey Demiyorlar ..

Bana Gelen Mesajlar Ise MAXICEP Forumumuzun Uyelerinden Gelen Mesajlar .. Sen Illa Para Icin Mi Birsey Yapacaksin ..

Annenin Babanin Hayrina Yardim Etsen .. Bende Sana Kardes ; Allah Senden Razi Olsun Desem ..

Hanqisi Daha Onemli, Para Mi Yoksa Sana Gelen DUA'Mi .?! Yazik Gercekten Dediqim Gibi, Insanlik Olmus ..

katılıyorum ....

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Para için olacaksa zaten Turkcell bayii'lerine bile giderek halledebilirsin bu işi..

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
yıl olmuş 2012 hala "g" yerine "q" kullanan var.. Sen konu açacağına adam gibi Türkçene, diline sahip çık..

sen kalk Türkçe'yi öldür, sonra insanlık ölmüş diye konu aç:nono: hayret birşey

cukuleaks

Üye
Bilgi paylasildikca cogalir. Aahh ah. Su para yokmu .... ben elimdn geldigince yardim ediyorum. Ve yardim edebilmek icin kndimden ustumdekiler bana yardim ediyor. Ne kdr guzel bi ortam. Keske herkes boyle olsa :/

- - - Eklendi - - -

yıl olmuş 2012 hala "g" yerine "q" kullanan var.. Sen konu açacağına adam gibi Türkçene, diline sahip çık..

Bilgi paylasildikca cogalir. Aahh ah. Su para yokmu .... ben elimdn geldigince yardim ediyorum. Ve yardim edebilmek icin kndimden ustumdekiler bana yardim ediyor. Ne kdr guzel bi ortam. Keske herkes boyle olsa :/

- - - Eklendi - - -

Yanlis anlamayin ama bisey sormak istiyorum.
Ama cidden cevap verin. Sizce normal hayatta konusmalariniz cokmu duzgun? Bence o yanlis turkce kullaniyor diye kizacaginiza ona oyle ogretenlere kizmaniz lazim...

pentagram_34

pentagram_34

Üye

Klavyesin de Türkçe dil desteği yoktur,illa sormadan,neden olduğunu bilmeden sorgusuz infaz yapmanız ne kadar doğru acaba:)

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Klavyesin de Türkçe dil desteği yoktur,illa sormadan,neden olduğunu bilmeden sorgusuz infaz yapmanız ne kadar doğru acaba:)

Ben Bunu Yuzbinlerce Kere Acikladim .. Ama Hala Adam Yeni Uye Olmus Dediqin Gibi Sormadan Elestiriyor ..

- - - Eklendi - - -

Bilmeden Konustuqun Icin Neden Bu Harfi Kulladiqimi Soylemiyorum ..

Emin Olki Benim Elestirdiqim Insan Tiplerinden Biride Sensin .! Birsey Bilmeden Konusan Insan .!

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye

ne kadar cahil yorumlar yapıyosun düşünmeden.. türkçe klavye olmayabilir, ingilizcede "g" harfi yok mu??? eğitim şart kardeş

- - - Eklendi - - -

Ben Bunu Yuzbinlerce Kere Acikladim .. Ama Hala Adam Yeni Uye Olmus Dediqin Gibi Sormadan Elestiriyor ..

yeni üye derken? üyelik tarihime bak istersen?? senden 2-3 sene üye olmuşum:ah

cukuleaks

Üye
Yaw arkadaslar onu bunu birakin sanki hepimiz duzgun turkce konusuyoruz! Gunluk.hayatta konusmalarimiz turkceyi katlediyor. Kendimizi duzelttiken sonra konusalim... G yerine q yazan arkadasta g yazarsan daha iyi olur bu bi oneri... turkceyi ogrende gel gibi tartisma cikarmali kelimelere cumlelere gerek yok. İtisip kakismayada laf sokmayada gerek yok... adam yanlis yazdiysa oneride bulun. Oda ya tamam der ya devam eder. Devam ederse kendi bilir... ne gerek var simdi tartismaya?

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar cahil yorumlar yapıyosun düşünmeden.. türkçe klavye olmayabilir, ingilizcede "g" harfi yok mu??? eğitim şart kardeş

- - - Eklendi - - -

Bende Ona Takildim Ya .. 2 - 3 Senede 13 Mesaj .. O Mesajlardada Tartisma ..

Senin Ne Dediqin Benim Umrumda Deqil Dostum .. Lutfen Bos Bos Yorumlar Yapip Konumu Daqitmaa .!

Dorumdan Bir Kere Uyari Aldim Bu Yuzden 2. Defa Almak Istemem .. Sen Kendini Kessende Ben Bu Harfi Kullanacaqim ..

Onerin Icin Tesekkurler .. Hayirli Forumlar ..

- - - Eklendi - - -

Yaw arkadaslar onu bunu birakin sanki hepimiz duzgun turkce konusuyoruz! Gunluk.hayatta konusmalarimiz turkceyi katlediyor. Kendimizi duzelttiken sonra konusalim... G yerine q yazan arkadasta g yazarsan daha iyi olur bu bi oneri... turkceyi ogrende gel gibi tartisma cikarmali kelimelere cumlelere gerek yok. İtisip kakismayada laf sokmayada gerek yok... adam yanlis yazdiysa oneride bulun. Oda ya tamam der ya devam eder. Devam ederse kendi bilir... ne gerek var simdi tartismaya?

Yok Iste Kardesim .. Kimse Kimsenin Yazi Bicimine Karisamaz .. Sacmaliktir Bu ..

Yorumun Icinse Tesekkurler ..

cukuleaks

Üye
Onemli degil. Okulda bu turkceye karisan yabanci kelimeler ve harflerle ilgili munazarada ben tek onlar 5 kisi yaristik ve kazanan ben oldum. Benim savundugum taraf turkceye yabanci kelimelerin girmesi dili oldurmez zenginlestirir.
Sunu biliyormuydunuz?
Haftanin gunleri olan : pazartesi sali carsamba persembe cuma cumartesi lerin hicbiri turkce kelime degil.
Yabanci kelime girdi bisey olmadi? Ama ben sinavdan cektim desem dilciler basima ususur. Yabanci dil tirkceye girmesin diolar ingilizceyi.sokmuyolar. neyse fazla takilmaya gerek yok bnm amacim ne hava atmak ne laf sokmak. Ben elimdeki bi yumurtayi sana versem bende 0 sende 1 yumurta. Ama bende 1 bilgi var sana verdim bende 1 sende 1 bilgi... :)

• Beğen
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
insanlık gerçekten ölmüş

pentagram_34

pentagram_34

Üye

- - - Eklendi - - -

Frank;amacınız başka sizin efendim o yüzden yolunuz açık olsun.iyi günler.

• Beğen
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

anlayışlı olmak duygusu ölmüş adam sanki bile bile yazıyo ben bile burada türkçemi korumaya çalışıyorum sonra türkiyede neymiş
Tatlı Jojuq falan işte türkiyede öldürmüşsünüz zaten :vur

• Beğen
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
kolayına geldiği gibi yazılmalı bence. Derdini anlatablyosa sorn yk. Ben mobilden T9 suz yazıyrm we genelde v yerine w kullanıyrm. Çnku bkere bassam yetyor. Ama v de 3 kre dokunmam lazm. Bunun gbi bsey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...