Windows Phone, iPhone'u Geçecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Windows Phone, iPhone'u Geçecek

IDC’nin tahminlerine göre, 2016 yılında Windows Phone, Apple’ı geride bırakarak 2. sıradaki akıllı telefon olacak. Andorid’in ise ilk sıradaki yerini koruyacağı neredeyse kesin. IDC, Apple ürünü iPhone akıllı telefonların hızlı büyümesinin beş yıllık süreçte duracağını öngörüyor, bunun sebebi olarak da dünya çapındaki piyasaların cihaza doymuş olacağı gösteriliyor.Bu süreçte Apple'ın eski iPhone modellerini yenisiyle değiştirecek müşterilerine güvenmek zorunda kalırken, yeni ortaya çıkan piyasalardan da müşteri araması gerekecek.
Araştırmacılar, Windows Phone’un ağır başlangıcına rağmen beş yıl içerisinde piyasadan pay alacağı görüşünde. Windows Phone tabanlı telefon üretimine başlayan Nokia’nın da gelişmekte olduğu belirtiliyor.

iPhone’un 2012’deki %20.5’lik pazar payı 2016 yılında %19’a gerileyecek, bu süreçte Windows Phone’un payının ise %5.2’den %19.2’ye çıkması bekleniyor.Andorid ise ilk sıradaki pozisyonunu beş yıl boyunca koruyacak ancak 2016’ya kadar pazar payının %61’den %52.9’a gerilemesi bekleniyor.

Andorid satışları çoğunlukla Samsung cihazlarla sağlansa da, Motorola, HTC ve LG gibi akıllı telefon üreticileri de Android ile yollarına devam edecek.Ancak Apple için gelecekten gelen haberlerin hepsi kötü değil. IDC, pazar payı düşecek olsa dâhi, dağıtım miktarının 2016’ya kadar artacağını hatırlatıyor. Çünkü önümüzdeki beş yıllık süreçte akıllı telefon piyasasında %12.7’lik bir artış gözlenmesi bekleniyor.Şu sıralar zor bir dönemden geçen BlackBerry’nin bile beş yılda %11’lik bir dağıtım artışı gerçekleştirmesi bekleniyor ancak telefonun pazar payı %6’dan %5.9’a gerileyecek.
2011’e göre %39’a yakın bir artış ile 2012 yılı genelinde 686 milyon akıllı telefon dünyaya dağıtılacak

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

theposies

theposies

Üye
güzel haber abi

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bence symbian birinci olacak :D

ecel54

ecel54

Üye
bu raporda symbian 2016da yüzde 0 oluyordu ama ben tizeni göremedim onu koymamışlar. Tahminlerine göre tizende symbian gibi bitecek herhalde :)

theposies

theposies

Üye
otostopçu

otostopçu

Üye
o.O wp iphone u geçemez iosu geçer -_- inşallah android herkezden bişeyler almayı bırakırda gerçek yüzünü görürüz Bkz.2.2 ve daha öncesi. wp 1 numara :ehe:

Avunyali

Üye
o.O wp iphone u geçemez iosu geçer -_- inşallah android herkezden bişeyler almayı bırakırda gerçek yüzünü görürüz Bkz.2.2 ve daha öncesi. wp 1 numara :ehe:

iPhone'yi Geçer IOS'u Geçemez ... Çünkü IOS Muazzam Bir Yazılım Hızlı Ve Kullanışlı ...

Eğer Nokia Onu Geçmek İstiyorsa 7.5 IOS kadar Hızlı ve Kaliteli Olması Lazım App'leri Yenilemesi Lazım ... Yoksa Birşey Değişmez ...

Lumia 900'i Hummer Modunda çekmişler Ben Resmen Şaşrdım ... Mesela telefon Bayagı Sağlam Yapılmış

mesut1979

Üye

iPhone'yi Geçer IOS'u Geçemez ... Çünkü IOS Muazzam Bir Yazılım Hızlı Ve Kullanışlı ...

Eğer Nokia Onu Geçmek İstiyorsa 7.5 IOS kadar Hızlı ve Kaliteli Olması Lazım App'leri Yenilemesi Lazım ... Yoksa Birşey Değişmez ...

Lumia 900'i Hummer Modunda çekmişler Ben Resmen Şaşrdım ... Mesela telefon Bayagı Sağlam Yapılmış

ios'u gecemez diye bir durum yok hersey olabilir bakarsin ki lider wp olur ios'un adi sani kalmaz hayatta olmayacak diye bir sey yoktur.

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
kapali sistemlerden artik haz etmiyorum :zzz: yasasin acik kaynak kodlu sistemler :yuru

• Beğen
Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
oyle zaten :) yani benim icin :)

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye

iyide bir işletim sistemi ile telefon karşılaştırılmaz çok ayrı şeyler onlar iphone ile lumia yı karşılarştırırsın , wp ile iosu karşılaştırırsında lumia ile ios ?!?s^'+%!'%+^'1 page not found :bira:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt