►metro revision topbar

Sponsorlu Bağlantılar

mc.a

mc.a

Üye
başka bi yama dene c2z maker ile . sitede var program

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
cfw yüklü , yama aktif edilmiyor hata veriyor

bazı yamalar her telefonda uyumluluk göstermiyor dostum c2z maker ile kendi telefonuna uygun yamayı yapabilir kullanabilirsin.

Atacan-

Atacan-

Üye
Kardeş senden bişey rica etsem üsteki saat ve şebekenin olduğu şeridi daha koyu siyah yapabilirmisin Tam siyah olsun yani ?
Yaptığım yazılıma koyacağım.Orda resim var istersen resme bakarak ne demek istediğimi anlıyabilirsin.Renk tonu uymuyorda.

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş senden bişey rica etsem üsteki saat ve şebekenin olduğu şeridi daha koyu siyah yapabilirmisin Tam siyah olsun yani ?
Yaptığım yazılıma koyacağım.Orda resim var istersen resme bakarak ne demek istediğimi anlıyabilirsin.Renk tonu uymuyorda.

tabi yaparım kardesim en geç yarın elinde olur :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye

tabi yaparım kardesim en geç yarın elinde olur :oke:

EyvALLAH Sağolasın.Teşekkür Ederim.
Bişey daha sormak istiyorum.
Metro iconlarını senmi yaptın.Temadanmı çekip koydun svg dosyalarını.Eyer ötleyse siskontents ile açıp hangi kaynak isimlerini taratıp çekiyoruz svg dosyalarını?

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
EyvALLAH Sağolasın.Teşekkür Ederim.
Bişey daha sormak istiyorum.
Metro iconlarını senmi yaptın.Temadanmı çekip koydun svg dosyalarını.Eyer ötleyse siskontents ile açıp hangi kaynak isimlerini taratıp çekiyoruz svg dosyalarını?

yok kardeşim bunu ben yapmadım ama şuan üzerinde çalışıyorum anna ikonlu yapmaya çalışıyorum bakalım olacakmı :hmmm

Atacan-

Atacan-

Üye
Tamam bende kendi iconlarımı koyacaktım.Kolay gelsin.
Bende çalışıyordum ,Aktif ve diaktif olarak yapamıyorum,açık kapalı gibi :)

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bende kendi iconlarımı koyacaktım.Kolay gelsin.
Bende çalışıyordum ,Aktif ve diaktif olarak yapamıyorum,açık kapalı gibi :)

onu yapabilmek için ikonu bi renksizleştir koy bide orjinalini yoksa öyle yaptın olmadımı :hmmm

aklsm

aklsm

Üye
Arkadaşlar ben programı kaldırmak zorunda kaldım fakat c den avkon.dll dosyasını silemiyorum lütfen yardım edin :-) Şarj yerim bom boş kaldı :)

Atacan-

Atacan-

Üye
dosyanın ismi değiştir.yamalar açıkken.sonra sil.kapat aç :)

aklsm

aklsm

Üye
Helal kardeşime çok teşekkür ettim saolasın :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Sende Sağol :)

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben programı kaldırmak zorunda kaldım fakat c den avkon.dll dosyasını silemiyorum lütfen yardım edin :-) Şarj yerim bom boş kaldı :)
dosyanın ismi değiştir.yamalar açıkken.sonra sil.kapat aç :)
Helal kardeşime çok teşekkür ettim saolasın :)

atacan ilgilendiğin için sağol :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Sen şimdi sinirlenirsin Felan Hemen cevaplayım dedim :)
Benim font simgeleri ne oldu Ayın 15 şine yetiştirebilirmisin acaba :)
Hayır ismime özel konu açıyorsun Oda yanlış çıkıyor uploadı:)
Ben neysede Metalciye ayıp oldu..

212celal

212celal

Üye
belle top bar açılmıyor tel hack li cfw yok ama sadece cfw için mi bu?

Atacan-

Atacan-

Üye
@celal sanki ofw dede kullanılıyor diye biliyorum.Çalışması lazım.Gizle diyip arka planda çalıştırıyorsun değilmi.İconlardamıdeğişmedi batarya şebeke _?

212celal

212celal

Üye
@celal sanki ofw dede kullanılıyor diye biliyorum.Çalışması lazım.Gizle diyip arka planda çalıştırıyorsun değilmi.İconlardamıdeğişmedi batarya şebeke _?

Kardeş belle top bar hiç açılmıyor . En iyisi cfw atmak hack sıktı artık. nomadcry sunrise nasıl?

Atacan-

Atacan-

Üye
İlk çıktığında güzeldi :) oda 1 sene önce, şimdiki son versiyon eski v41 üzerine.Kullanmadım bile sonuncusunu :)
Kendin dene seç beyen gözlemle..Fikir vermek yalnış olur.Göreceli kavramlarda,insanın zevkleri birbirine uymıyor,en iyisine sen kendin karar verebilirsin.

212celal

212celal

Üye
İlk çıktığında güzeldi :) oda 1 sene önce, şimdiki son versiyon eski v41 üzerine.Kullanmadım bile sonuncusunu :)
Kendin dene seç beyen gözlemle..Fikir vermek yalnış olur.Göreceli kavramlarda,insanın zevkleri birbirine uymıyor,en iyisine sen kendin karar verebilirsin.

Haklısın, Eyvallah sağol.

Üst Alt