cfw yüklü , yama aktif edilmiyor hata veriyor
Kardeş senden bişey rica etsem üsteki saat ve şebekenin olduğu şeridi daha koyu siyah yapabilirmisin Tam siyah olsun yani ?
Yaptığım yazılıma koyacağım.Orda resim var istersen resme bakarak ne demek istediğimi anlıyabilirsin.Renk tonu uymuyorda.

tabi yaparım kardesim en geç yarın elinde olur![]()
EyvALLAH Sağolasın.Teşekkür Ederim.
Bişey daha sormak istiyorum.
Metro iconlarını senmi yaptın.Temadanmı çekip koydun svg dosyalarını.Eyer ötleyse siskontents ile açıp hangi kaynak isimlerini taratıp çekiyoruz svg dosyalarını?

Tamam bende kendi iconlarımı koyacaktım.Kolay gelsin.
Bende çalışıyordum ,Aktif ve diaktif olarak yapamıyorum,açık kapalı gibi![]()

Yok olmadı , belkide ben yanlış yaptım.Tekrar bi ara bi daha deniyeceğim.
onu yapabilmek için ikonu bi renksizleştir koy bide orjinalini yoksa öyle yaptın olmadımı![]()
Arkadaşlar ben programı kaldırmak zorunda kaldım fakat c den avkon.dll dosyasını silemiyorum lütfen yardım edin :-) Şarj yerim bom boş kaldı![]()
dosyanın ismi değiştir.yamalar açıkken.sonra sil.kapat aç![]()
Helal kardeşime çok teşekkür ettim saolasın![]()
Sende Sağol![]()

@celal sanki ofw dede kullanılıyor diye biliyorum.Çalışması lazım.Gizle diyip arka planda çalıştırıyorsun değilmi.İconlardamıdeğişmedi batarya şebeke _?
İlk çıktığında güzeldioda 1 sene önce, şimdiki son versiyon eski v41 üzerine.Kullanmadım bile sonuncusunu
Kendin dene seç beyen gözlemle..Fikir vermek yalnış olur.Göreceli kavramlarda,insanın zevkleri birbirine uymıyor,en iyisine sen kendin karar verebilirsin.