2.EL KVK Nokia N9 16GB Siyah - [Satış]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
2.EL KVK Nokia N9 16GB Siyah - [Satış]
Arkadaşlar Babamın Kullandığı Nokia N9'u Uygulama Eksikliği Nedeniyle Satmayı Planlıyoruz Cihaz Sıfır Gibidir Zaten Kutusunu Açan Olduysa Bilir Kutunun İçinden Bir Kılıf Çıkıyor İlk Alındığı Günden Beri Cihaz O Kılıfın İçinde Duruyor Yani Herhangi Bir Çiziği Yok Sadece Ekranında Kılcal Çizikler Mevcut Onlarda Çok Dikkatli Bakıldığında Belli Oluyor Cihaz 2012 Yılının Ocak Ayında Satın Alınmıştır,MeeGo'cuların İlgisini Çekeceğini Düşünüyorum Cihaza Sonradan Android v.s Yüklenebiliyormuş İlgilenenler Yorum Atsın.

Samsung Galaxy S2 ile Takas Düşünüyorum Fiyat Farkı Konuşulur Cihazın Satışını Gittigidiyor Üzerinden Yapacağım Yani Güvenle Alabilirsiniz...

Nokia N9 16 GB Siyah'tır,Cihaz MeeGo 1.2 Harmattan OS kullanmaktadır...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cihaza İstendiğinde Android 4.0 ICS Yüklenebiliyormuş Ama Ben Pek Anlamadığım İçin Yüklemiyorum ;

[video=youtube;rOZtqWEoaiA]http://www.youtube.com/watch?v=rOZtqWEoaiA&feature=channel&list=UL[/video]
[video=youtube;qEHxJ2v1yQQ]http://www.youtube.com/watch?v=qEHxJ2v1yQQ&feature=channel&list=UL[/video]
[video=youtube;Qd8ATXxznXE]http://www.youtube.com/watch?v=Qd8ATXxznXE&feature=channel&list=UL[/video]
[video=youtube;pjRYlQYUOf0]http://www.youtube.com/watch?v=pjRYlQYUOf0&feature=channel&list=UL[/video]
[video=youtube;Mh2BIjGck8s]http://www.youtube.com/watch?v=Mh2BIjGck8s&feature=channel&list=UL[/video]

Resimler Samsung Wave 732'in 5MP'lik Kamerasıyla Çekilmiştir...

Arkadaşlar Resimlerin Çok Net Olmadığını Bende Biliyorum Ama Bulabildiğim En İyi Kameraya Sahip Telefonla Resimleri Çektim,Cihazın Üzerinde Çizik Dahi Yoktur Resimlerde Görüldüğü Gibi...

İsteyen Olursa Gittigidiyor'da İlan Açacağım Eğer Zonguldak'a Gelip Alırsanız 900 TL ye veririm Ama GG üzerinden Alırsanız 960 TL ye bırakırım lütfen pazarlık teklif etmeyiniz akşama n9'un kamerasıyla çekeceğim kutu ve içeriğinin resimlerini ekleyeceğim...

Gittigidiyor :

___kaptan___

___kaptan___

Üye
waay ben ne telefon haaaa :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
  • Beğen
Tepkiler: darbeci_001
darbeci_001

darbeci_001

Üye
:) :) :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
covar

covar

Üye
20 günlük sıfır alınma wave 3 kutulu daha 23 ay 10 gün garantisi var en ufak cizik yok ne düşünürsün kardeşim ?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
20 günlük sıfır alınma wave 3 kutulu daha 23 ay 10 gün garantisi var en ufak cizik yok ne düşünürsün kardeşim ?

sağol kardeşim ama bada olmasaydı düşünürdüm,zaten n9 u uygulamalar v.s çok az diye satıyorum...

covar

covar

Üye
sağol kardeşim ama bada olmasaydı düşünürdüm,zaten n9 u uygulamalar v.s çok az diye satıyorum...

sende uygulama hastalığı var demekki ben bakmıyom uygulamlara işletim sistemine falan işimi görsün yeter telefonum bada ama cok memnunum günden güne uygulama herşey cıkıyo cihaza işletim sistemi haric telefonum bi canavar gerek kamerası gerek ekranı melzemesi işlemci hızı herşeyi ama n9 tip oalrak hoşuma gitti cok o yüzden söledim

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
sende uygulama hastalığı var demekki ben bakmıyom uygulamlara işletim sistemine falan işimi görsün yeter telefonum bada ama cok memnunum günden güne uygulama herşey cıkıyo cihaza işletim sistemi haric telefonum bi canavar gerek kamerası gerek ekranı melzemesi işlemci hızı herşeyi ama n9 tip oalrak hoşuma gitti cok o yüzden söledim

evet wawe 3 çok iyi performanslı bir cihaz ama bada işte ama eğer n9 düşünürsen gittigidiyora bu hafta içinde ilan vermeyi düşünüyorum

covar

covar

Üye
evet wawe 3 çok iyi performanslı bir cihaz ama bada işte ama eğer n9 düşünürsen gittigidiyora bu hafta içinde ilan vermeyi düşünüyorum

ilan verdiğin zaman linkini bana gönder resimlerini cek cihazın koy görmek istiyorum yakından ....

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ilan verdiğin zaman linkini bana gönder resimlerini cek cihazın koy görmek istiyorum yakından ....

İlanın Resimlerini Ekledim,Düşünürsen Hemen İlan Veririm Bu Akşam Faturasının v.s de resmini koyacağım sonra gittigidiyor'a koyacağım...

Zonguldak'a Gelme Gibi Bir İhtimalin Olursa 900 TL ye veririm Gittigidiyor 999 TL ye Sattığım Üründen Bana 899 TL veriyor Yani 100 TL kesiyor Eğer Gelip Elden Alırsan 900 TL ye veririm...

covar

covar

Üye
dostum kusura bakma ama ben n9 a o kadar para vermem

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
dostum kusura bakma ama ben n9 a o kadar para vermem

Canın Sağolsun Yinede Teşekkürler,Zaten Cihazın 2.el piyasası yok 2.el hiçbir sitede bulamadım telefoncu arkadaşım bana 1.100 TL ye sat dedi ama ben 1000.50 TL ye satacağım zaten cihazın sıfırı 1.400-500 TL civarı Önemli değil dediğim gibi eğer düşünürsen bu akşam gittigidiyor'a ilan vereceğim...

- - - Eklendi - - -

960 TL ye Fiyat Koydum Düşünen Olursa Bir Baksın...

covar

covar

Üye
valla ben n9 u sıfır fiyatı 1200 tl o civar bilyodum 1500 müş 960 tl gayet uygun fiyat bence türkiyeden alınma ve garantili ise eder bence ama bende samsung wave 3 var daha 1 ay bile olmadı alalı onu satıp alsam zararlı olacak iş hicde değilmi

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
valla ben n9 u sıfır fiyatı 1200 tl o civar bilyodum 1500 müş 960 tl gayet uygun fiyat bence türkiyeden alınma ve garantili ise eder bence ama bende samsung wave 3 var daha 1 ay bile olmadı alalı onu satıp alsam zararlı olacak iş hicde değilmi

boşver sen wawe wawe dir satma o cihazı eğer satacaksanda gittigidiyor üzerinden sat kaybedeceğin para en fazla 100 TL olur piyasayı araştır 2.el wave ler nekadara satılıyor diye piyasanın biraz altına fiyat koy sende zarar etme alacak adamın da işine gelsin:oke:

covar

covar

Üye
boşver sen wawe wawe dir satma o cihazı eğer satacaksanda gittigidiyor üzerinden sat kaybedeceğin para en fazla 100 TL olur piyasayı araştır 2.el wave ler nekadara satılıyor diye piyasanın biraz altına fiyat koy sende zarar etme alacak adamın da işine gelsin:oke:

valla kardeşim 2 e.l fiyatı 750 tl den aşağı satmam cihazı daha 20 günlük fiyat uygun bence

weyysel

weyysel

Üye
bende s2 var ben nokia cıyım androitten sıkıldım takasla veririm sana telin daha 19 ay garantisivar ciddiysen karabükte kalıyorum ha bu arada telde kılcal çizik bile yok 0532 424 37 85

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Cihaz Satıldı :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...