Casus Telefon Call Magic 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

erdinconat

erdinconat

Üye
dostum ellerine sağlık indirecem hemen en çok istediğim programdı saol...

66muko

66muko

Üye
teşekkürler

masumiyet

Üye
manyakk prora

pato

Üye
deniyelim bakalım:))

yugu11

Üye
arkadaşlar sonuc.. ??hani ne oldugunu yazmamıssınız kurukuruya tesekkur yazmıssınız daha sonuca bıle bakmadan..calısıyormu bu meret okadar ınsan yukledı dımı ..yorumlar ltfn

fade_to_black

Üye
baya güzel bi programmış :)

sedatsimavi

Üye
arkadaşlar bu program pahalı bir programdır paylaşımcı arkadaşa çok teşekür ederim.

sdf

Üye
bu programı kulanan var mı acaba başarılımı

psyciq

Üye
eyvallah kardeşim saolasın

sebata

Üye
Tşkkr

sebata

Üye
Saol Güzel Bir Program Ama Tel In Işigi Yanmadan Ve Nosu Görünmeden Dinleyebiliyomuyuz

keremerson

keremerson

Üye
Saol Güzel Bir Program Ama Tel In Işigi Yanmadan Ve Nosu Görünmeden Dinleyebiliyomuyuz

yorumumu okusaydın anlardın ;)

arkadaşlar ben denedim ve oldu.. fakat aradığım numaranın (dinlenecek olan telefonun) ekranında arama yapıldığı (dinlendiği) gözüküo.. yanii ewet otomatik açıo ama dinlenen telefona bakıldığı zaman ekranda konuşma olduğu gözüküo yani.. bu özelliği biraz kötü.. yani karşıdakini dinlerken, adam tesadüfen ekrana bi baksa yada telefon elindeyse falan birinin kendini dinlediğini anlayabilir.. konuşmayı görüp size "alo" falan diyebilir yani şaşırmayın :) :) ve ayrıca arnan numara gözüküo.. hadi dielim görmedi o an ekranda.. sonrada arama kayırlarında gelen aramalarda gözüküo :(

xesesx

Üye
calısırmı dersin denede gor

balbazart

Üye
mukemmel

duyguseli

Üye
arkadaşım inşallah çalısır daha önce bir çok yerden buldum ve çogu bi zaman sonra çalışmadı

anedin

Üye
güzel program

Abcinar

Üye
güzel bir porgram deneyelim

cihanyazilim

Üye
program için teşekürler...

Üst Alt