C6-01 Belle. BaTuu FW Hackli. v4.2 31.05.2012

Sponsorlu Bağlantılar

asrabi

asrabi

Üye
batu tıkır tıkır calışıyo kardeşim sorunyok videolarıda acıo haritalarıda :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bnde baktımda takır takır videoları açıyor netten:D

• Beğen
Tepkiler: asrabi
telepati75

telepati75

Üye
bende de gayet güzel netteki videolarıda açıyor eline sağlık

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Bu final olabilir artık :) Yeni eklenecek birşeyler kalmadı sorunda yok :9

tahacan12

Üye
Yeni Eklenen Özellikler
Ovi Store güncellendi.
Meego Evolve tema eklendi. (Varsayılan)
Polo Belle tema eklendi.
Iphone ve NFC zil sesleri eklendi.
Font orjinal hâle getirildi. Daha düzenli oldu. Font zoomerle Bauhaus yaparsınız.
Batarya bilgisi eklendi.
App Stop v1.20 eklendi.
X-plore eklendi.

Ustad nerde bu dedıklerın 2 sefer cıhazı flasladım. Magaza yok ve yuklenmıyor.. Temelar sekmesı acılmıyor. Xplore eklı degıl ve ısın garıbı cıdden bıraz daha ugrasman gerekıyor..

Tkler

vg_engin

vg_engin

Üye
Batuu 1 haftadır kullanıyorum yazılımını çok güzel ellerine sağlık ama 2-3 kere disk yazma hatası aldım telefonda neden kaynaklanıyor acaba bir fikrin var mı :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Eklenen Özellikler
Ovi Store güncellendi.
Meego Evolve tema eklendi. (Varsayılan)
Polo Belle tema eklendi.
Iphone ve NFC zil sesleri eklendi.
Font orjinal hâle getirildi. Daha düzenli oldu. Font zoomerle Bauhaus yaparsınız.
Batarya bilgisi eklendi.
App Stop v1.20 eklendi.
X-plore eklendi.

Ustad nerde bu dedıklerın 2 sefer cıhazı flasladım. Magaza yok ve yuklenmıyor.. Temelar sekmesı acılmıyor. Xplore eklı degıl ve ısın garıbı cıdden bıraz daha ugrasman gerekıyor..

Tkler

Sorun sende kardeş :)

Batuu 1 haftadır kullanıyorum yazılımını çok güzel ellerine sağlık ama 2-3 kere disk yazma hatası aldım telefonda neden kaynaklanıyor acaba bir fikrin var mı :)

Öyle bi hata ile karşılaşmadım ben ?

vg_engin

vg_engin

Üye
hım telefona format ve hafıza kartına format atıp öyle kullanayım deneyeyim

• Beğen
Tepkiler: belco2
belco2

belco2

Üye
c6-01 yazılım artık çok çıkar :türkiye1:

SilentOne

SilentOne

Üye
pek sanmam ama onun özelliklerine yakın bişiler gelir heralde :D

tahacan12

Üye
Temalara gırılmıyor.. ve cıhaz 2 sefer kılıtlendı. :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada bişi farkettim sis ve jar dosyaları bt ile gonderilmiyor

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bişi farkettim sis ve jar dosyaları bt ile gonderilmiyor
Ee tamam orjinaldede gönderilmiyor zaten. Bende eklemedim. Xplore yolluyor zaten. Eklemiştimde sonra karıştı koymayı unutmuşum.

telepati75

telepati75

Üye
Batuu Rehbere girib bul butonuna dokunulduğunda sizde QWRTY klavyemi açılıyor yoksa anna daki gibi büyük harfler mi açılıyor? Ben de daha önce sanki QWRTY klavye açılıyordu ama bugün büyük arama harfleri açılıyor. Alfasayısal tuşlar da yok tabiki sadece rehber içinde şahıs ararken. Merak ettim siz de de aynı mı? Cevap için şimdiden teşekkürler.

Batuu senin yazılımı kullanıyorum. Biraz önce hart format attım ve Rehber içinde de şahıs ararken bul ikonuna dokunduğumda tekrar QWRTY klavye açıldı. ayrıca alfasayısal tuşlarda geldi demekki bir şey yükledim o değiştirdi ama ne bulamadım.

SilentOne

SilentOne

Üye
Ee tamam orjinaldede gönderilmiyor zaten. Bende eklemedim. Xplore yolluyor zaten. Eklemiştimde sonra karıştı koymayı unutmuşum.
hey allahım ya keske koysaydın aga :

- - - Eklendi - - -

Batuu Rehbere girib bul butonuna dokunulduğunda sizde QWRTY klavyemi açılıyor yoksa anna daki gibi büyük harfler mi açılıyor? Ben de daha önce sanki QWRTY klavye açılıyordu ama bugün büyük arama harfleri açılıyor. Alfasayısal tuşlar da yok tabiki sadece rehber içinde şahıs ararken. Merak ettim siz de de aynı mı? Cevap için şimdiden teşekkürler.

Batuu senin yazılımı kullanıyorum. Biraz önce hart format attım ve Rehber içinde de şahıs ararken bul ikonuna dokunduğumda tekrar QWRTY klavye açıldı. ayrıca alfasayısal tuşlarda geldi demekki bir şey yükledim o değiştirdi ama ne bulamadım.
şimdi bende baktım bnde sorun yok ama kesin yüklediğin bişiden dolayı olmuştur o :D

Üst Alt