Kardesim su an icin ekranda hic sevmesemde en iyi olan hala Iphone onu geciceksin. Ayrica Nokia ekran yapiminda lider yada fabrikaya sahip degil Samsung, Sharp, Toshiba, Lg gibi firmalardan lisans ile cinde yaptirtiyor.
5 bilemedin 10 cm mercege sen istersen 3000 megapixel kamera koy faydasi yok bilmiyorsun yaziyorsun. Ayni sekilde nokianin Win 8 cikmis teli yok daha Win 8 RTM bile gecemedi cikacagi söyleniyor.
Ayrica diyelimki söylediklerinin gercek oldgunu farz edelim Win phone 7 ile neler yapabiliyorsun merak ettim bildigimiz seyler bunlar hikaye okumayin.
GPu olayida hikaye Nokian gelismis GPU sistemi hic bir zaman olmadi.
Arm 6 islemci bozmasi kullanan bir teli sirf satin aldigin alirkende Nokia yazdigi icin tutarsiz ve gecersiz islerle anlatiyorsun.
Kamera olayina gelince iphone 4s ve Samsung s3 ayni kamera Samsung s3 deki biraz daha yeni veryionu gene ayni sekilde bu aletlerin Carl Heiss tabanli merceklerden eksikligi kalmadi fazlasi var.
Flash player, nette herseyi yapabilmek, oyun, kisitlama yok, donanim dandik degil nokia gibi, vs vs hala Iphone yada Android üst düzey telleri Win mobile ve Nokia ile karsilastirma yapma gafletin cok komik.
Tartışmaya gerek yok gta yı oynayan varmı pes oynayan varmı flash playeri olan varmi soruyorum
Senden alalım birde fotoğraf

Senden alalım birde fotoğraf
Arkadaşlar biliyorum şimdi diyeceğim o ekran testlerine uymaz ama SAMOLED cihazlarda kontrast ve parlaklık oranı inanılmaz şekilde arttırılabiliyor.bende arttırıyorum ama ekran bir süre sonra gerçekten ısınmaya başlıyor.arkadaşta Iphone 4 var benim telefonun ekranı el feneri gibi oluyor onunkinin yanında.yani demek istediğim Androidin özgür yapısıyla ekran dahil her türlü donanımına hükmedebilirsiniz.
ahaha adam youtubedan video atıyo sen ne yapıypsun onu goster

orası doğru.sadece Android iyi değil.her sistemin kendince iyi yönleri var."nedir bu çekememezlik?"Hocam zaten olay Androidteki özgürlükte onda bunda değil sorun Androidi mükemmel görüp diğer sistemleri her yönden başarısız görmede...
olmalı bence.nawy kanki ben senin telefonun abisini savunuyom acesi değil tabi s2 yi sen bunlarla tartışıon bunlar google playe girse korkar geri kaçar
olay şu efenim elalemdeki pahalı androidleri gören bazı ergenler komplekse girip çamur atmaya başlıyorlar yok efendim şöyle adi şöyle kötü kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş hesabıpahalı symbian alanlarda verdikleri onca paraya pişmanlık duyarken bunu dışarıya kendininkini methedip karşıyı kötüleyerek vuruyor...
Konu sahibi symbiancıları çekemiyorBiraz uzaktan konuya bakıp düşündüm de, sanki konu sahibi çekememezlik yapıyormuş gibi geldi bana![]()
Biraz uzaktan konuya bakıp düşündüm de, sanki konu sahibi çekememezlik yapıyormuş gibi geldi bana![]()