Del Rey
Üye
Arkadaşlar bende s2 kardeşimde ace 5830i var bu konuyu nokiacıların samsungun en düşük androidinden bile hiçbir nokianın en kral modelinden daha iyi olduğunu anlatmak istedim s2 yi anlatmama gerek yok şuanda seçilmiş olarak en iyi telefon ben 5830i ye geliyim sorunlu bir cihaz değil root yaparak flash 11 yükledim bu sorun halloldu 2.si shift nova bia2 cut the rope yükledim bunlardada sorun yok ve gelelim olaya digiturk play ile 5830iden dün akşam basket maçını izledim hiç çamur atmayın en kral nokia bunu yapsında görelim yani neymiş nokiada 1gb bilmem ne varmış olsun ne işe yarıyo gelelim kasaya s2nin kasası kauçuk gibi bişey kapağını filan büküyorum eski halini alıyo geri Ace inki böyle degil ama oda sağlam plastik dediğin ace hergün yere düşüyo çizik yok ayrıca birinin marketinde 500bintane uygulama var birinde market varmı ondan bile emin değilim Saygılar
Haha, bugünlük eğlencem gelmiş oldu.
Öncelikle, dünyanın en iyi telefonu SGS 2 de, o zaman neden 2012 ocak ayından beri her testin birincisi Lumia 900? O kadar gelişmiş bir ekran var deniyor, ClearBlack AMOLED ekran en iyisi çıktı, Retina da geçemedi, SuperAmoled HD de. Çok da güçlü 4G LTE'e sahip, SGS 2 LTE sürümünden daha hızlı. UI olarak söylememe gerek yok, TouchWiz uyduruk bir işletim sistemi ve bunu her geliştirici bilir. Metro UI daha akıcı, daha hızlı. Marketplace ise çok hızlı gelişiyor. Günlük yaklaşık 500 uygulama eklenmekte. Sanırsam 100.000 uygulama sınırı şu 2 ay içinde geçildi. Henüz Gameloft, Rovio, EA Mobile ve diğerlerinin uygulamaları gelmedi bile. Onlar da bu yaz geliyorlar.
Lumia 900 oldukça eskidi. Şu anda 4 akıllı Nokia var. Phi, Lambda, PurePhi, PureLambda. Windows Phone 8 çalıştırıyorlar, PureView sürümleri ekstra gelişmiş, kısaca SuperPhone kategorisi telefonlar. Yani en üst düzey akıllı telefonlar. 12 MP - 41 MP kameraya sahipler, çok gelişmiş GPU'ları ve çift-dört çekirdekli işlemcilere sahipler. En az 1 GB RAM'e de sahipler.
Acaba ne diyebilirsin merak ediyorum.

Kusura bakma ama adamlar çıkan çoğu oyunu düşük konfigürasyonlu cihazlarda çalıştırıyorlar.Biz?Bir Tintin çıktı öylece kaldık.
Yazıya bakın. Nokianın 550 tllik telefonunda 603 en bahsediyorum. 1 ghz işlemci 512 mb ram 128 mb gpu var ki bu gpu 1080p Vıdeo bıle desteklıyor. SAdece 550 lira. Bana Samsungun 550 tl ye bırak 1080p video çekmeyı 720p video çeken telefonunu getir. SEnden özür dileyeceğim. Bu arkadaş Bilgi kirliliğinden banlanmalı hatta