Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[SORU] 3D Oyun ve Filmler Hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buğra60
Üye
Konu Sahibi
[SORU] 3D Oyun ve Filmler Hakkında
Asus K52J serisi bir laptop var elimde. ATI Radeon HD 6370M 1GB ekran kartı, Intel i5-460M işlemcisi var. Bu bilgisayarla 3D film izlenir veya oyun oynanır mı?
15097
Üye
3D film izlenir.oyun oynanır ama yeni çıkan oyunları oynayamazsın
Buğra60
Üye
Konu Sahibi
Peki gözlük? Hangi gözlüğü kullanmam lazım ve teknoloji mağazalarında satılıyor mu? İnternetten alışveriş yapmak istemiyorum.
nasıl 3d film izleyeceğine bağlı.Eğer real 3d film izleyeceksen bilgisayardan izleyemezsin onu bil.Ama real 3d film gözlüğü teknoloji magazalarında satılıyor.
Buğra60
Üye
Konu Sahibi
Bu 3D olayına çok uzak kaldım ben. İnternette baktım, gözlüklerin birçok çeşidi var; red-cyan, green-magenta veya daha profesyonel olanları. Hatta bunlardan bazılarının evde yapılabileni de varmış ama ne kadar etkili olur bilemiyorum. Sinemada izlediklerim kadar etkili olamayacağının farkındayım, ancak madem bu özelliği olan bir bilgisayarım var, o zaman kullanmak isterim.
Bu 3D olayına çok uzak kaldım ben. İnternette baktım, gözlüklerin birçok çeşidi var; red-cyan, green-magenta veya daha profesyonel olanları. Hatta bunlardan bazılarının evde yapılabileni de varmış ama ne kadar etkili olur bilemiyorum. Sinemada izlediklerim kadar etkili olamayacağının farkındayım, ancak madem bu özelliği olan bir bilgisayarım var, o zaman kullanmak isterim.
zaten anca red-cyan green-magenta gibi 3D filmleri izleyebilirsin normal laptopta.Sinemadaki gibi 3D film izlemek için 3D televizyonun, 3D gözlüğün ve 3D film olması lazım
Hex4d0r
Üye
Siz burda ne tartışıyorsunuz ya O Notebook'un ekranı desteklemiyor Nasıl 3D film falan izleyeceksin. Birde AMD ekran kartı var. 3-4 Bin lirayı gözden çıkarırsan 3D filmde izlersin oyun da oynarsın
Siz burda ne tartışıyorsunuz ya O Notebook'un ekranı desteklemiyor Nasıl 3D film falan izleyeceksin. Birde AMD ekran kartı var. 3-4 Bin lirayı gözden çıkarırsan 3D filmde izlersin oyun da oynarsın
Ekran kartı 3D destekliyor. Hem AMD sitesinde var bu bilgi hem de zaten ekran kartında 3D ayar bölümü var. Ben sadece bilgisayar ekranı 3D formatlı film veya oyun destekler mi onu öğrenmek istiyorum. İnternette hiçbir yerde yazmıyor. Kota sınırım olduğu için de oyun veya film indirip deneme şansım da yok.
Ekran kartı 3D destekliyor. Hem AMD sitesinde var bu bilgi hem de zaten ekran kartında 3D ayar bölümü var. Ben sadece bilgisayar ekranı 3D formatlı film veya oyun destekler mi onu öğrenmek istiyorum. İnternette hiçbir yerde yazmıyor. Kota sınırım olduğu için de oyun veya film indirip deneme şansım da yok.
Kardeş Her GPU 3D Grafik destekler. Yalnız önemli olan görüntüleri işleme olayı. Yani Catalyst de 3D yazıyor diye 3D Film izleyip Oyun oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor. İnternette hiçbir yerde yazmamasının sebebi böyle bir şeyin mümkün olmaması.
İstediğin yere konu açıp sor....
technoshark
Üye
Ne oyun oynuyabilirsiniz, nede film izleyebilirsiniz, ekran desteklemiyor... yeni notebook alın
Yeni notebook almak veya illa 3D oynayıp izlemek gibi bi durum yok ortada, merak ettim, internette yazmıyordu, burada sormak istedim. Olmuyorsa olmasın, HD olanlar yeter zaten.