Nokia'yı o mu satın alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'yı o mu satın alacak
Akıllı telefon piyasasının git gide kızıştığı şu günlerde, bir satın alma iddiası da Facebook'tan geldi.

Mobile Network Group Genel Müdürü Paul Amsellem'a göre, Facebook yakın zamanda 10 milyar dolar karşılığında Nokia'yı bünyesine katabilir.

Facebook bu hamlesiyle, iletişim devinin ortaklığı ve uzmanlığından yararlanarak, yeni FacePhone'nunu bir buçuk yıl içinde piyasaya sürmeyi amaçlıyor. Nokia'nın Microsoft'la olan yakın ilişkisi de Facebook marka bir Windows Phone'un ortaya çıkmasında büyük kolaylık sağlayacak gibi gözüküyor.

Facebook'un olası Nokia hamlesini değerlendiren mobil analiz uzmanı Roger Entner ise satın alma gerçekleşirse, bunun Facebook için "aşırı" olacağını belirtti.

sizce bu haber ne kadar dogru olabilir mevcut durumda kasasında 5milyar dolar nakit olan yıllık cirosu 10milyar doların üzerinde olan bir firmanın bu rakama satılması mümkün müdür.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence olmaz.Nokia kendini kolay kolay satmaz.Satarsa müşteri bulamaz.:oke:

fnldstntn

Üye
Bencede Facebooka Nokia ağir gelir...

aleranol

aleranol

Üye
Hayıır nokiayı ben alacaktım çaktırmadım ama:kop::kop::kop::kop::kop: :kop::kop::d::d::d::d::d::d::d:
Adamlar iyice saçmalamış nokia gibi devasa bir şirketi facebook satın alamaz imkanı yok. Hem de nokia wp ile muhteşem bir ivme yakalamışken bu imkansız.

pRime.

pRime.

Üye
nokia zaten halihazırda microsoft'un olduğu için böyle bir şey mümkün değil. ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Satın alınabilecek olsa Microsoft satın alır yaw, Facebook'a bırakır mı :d:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokianin satinalinmasi kolay bir durum degil. Hatta satinalinabilseydi microsoft cok ugrasti alamadi en sonunda mevcut isbirligi anlasmasini imzaladi. Windows phone lu lumia serisiyle nokia belli bir ivme yakalamisken artik satinalinmasi imkansiz. Ozellikle buyuk olcekli sirketlerin satinalma sureci bir yil civarinda surdugunu dusunursek ve gorusmelerin firmalarin kote oldugu borsalara bildirilmesinin zorunlu oldugunu dusunursek su anda satilma gibi bir durum soz konusu degil. Ama bu ve bunun gibi komplo teorileri Nokianin son zamanlarda yasadigi zorluklardan dolayi uretilmeye devam edicege benziyor.

Türe

Türe

Üye
Nokia'yı istese Apple 50 kere alır :ehe Ama Nokia kendini satmaz o ayrı :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Neden anlamıyorsunuz, Microsoft Nokia'yı çoktan satın aldı.

Del Rey

Del Rey

Üye
Aynen öyle diyorum.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
böyle haberler içimi cız ediyor nokia keşke microsoft belasından kurtulabilse.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Bu soylenenler somut deliller ortaya konmadikca komplo teorisinden oteye gecmez.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
zaten bi şirketin bi şirkete 350-400 m € yardım etmesi sizce normal mi?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
normal ortak oldugu firma nokia

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft windows phone icin nokia ile anlasmasaydi su anda windows phone ile windows mobile arasinda hic bir fark kalmazdi. Microsoft daha once bunu htc ve samsung ile wm de yasadi. Microsoft windows phone isletim sisteminin tutmasini istiyorsa nokia ile anlasmak zorundaydi.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Microsoft windows phone icin nokia ile anlasmasaydi su anda windows phone ile windows mobile arasinda hic bir fark kalmazdi. Microsoft daha once bunu htc ve samsung ile wm de yasadi. Microsoft windows phone isletim sisteminin tutmasini istiyorsa nokia ile anlasmak zorundaydi.

Bi daha da telefon piyasasına girmeye yüzü kalmazdı

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
kim alıyorsa inşallah adam eder şu nokiaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...