Ozan abi zengin olur forumu kapatır :)
Metin MF Üye Konu Sahibi tinasoft' Alıntı: 2 milyon tl ne demek Genişletmek için tıkla ... 7 ceddi ömür boyu doyuracak para demek
tinasoft' Alıntı: 2 milyon tl ne demek Genişletmek için tıkla ... 7 ceddi ömür boyu doyuracak para demek
pentagram_34 Üye Bir çoğu banlı üye ama onlarıda eklersek sayı düşer hadi vermem diyen olur dersek 300-500 arası belki toplanır
Bir çoğu banlı üye ama onlarıda eklersek sayı düşer hadi vermem diyen olur dersek 300-500 arası belki toplanır
symbian.forever Üye Rambo_FT' Alıntı: Ben vermessen 1.999.999 TL olur Genişletmek için tıkla ... Zorla alırız bizde
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap symbian.forever' Alıntı: Zorla alırız bizde Genişletmek için tıkla ... Aneee, bunlar paramı alıyo
symbian.forever Üye Rambo_FT' Alıntı: Aneee, bunlar paramı alıyo Genişletmek için tıkla ... Bi düşüneyim Evet soyacaz seni
Rambo_FT' Alıntı: Aneee, bunlar paramı alıyo Genişletmek için tıkla ... Bi düşüneyim Evet soyacaz seni
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Hadi 1 TL bağış kampanyası başlatıyorum Banka hesabımı vereyim: Ama 1 TL yatırılamaz ki, en az 5 ve üstü olmalı O zaman sitede 5'er 5'er yatırın
Hadi 1 TL bağış kampanyası başlatıyorum Banka hesabımı vereyim: Ama 1 TL yatırılamaz ki, en az 5 ve üstü olmalı O zaman sitede 5'er 5'er yatırın
spy ghost Üye Ozan abinin adına diye kendi üstüme hesap açıyorum bu sefer işi bayağı büyütüyoruz Rambo
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Revengeful' Alıntı: Reklam geliri yeterde artar Genişletmek için tıkla ... Aynen
symbian.forever Üye Metin' Alıntı: O değil de forumdaki herkes 5 kuruş verse bile toplam 100000 toplanıyor Genişletmek için tıkla ... 2 milyon üye var. Olacak o kadar ozan abi zengin olur valla
Metin' Alıntı: O değil de forumdaki herkes 5 kuruş verse bile toplam 100000 toplanıyor Genişletmek için tıkla ... 2 milyon üye var. Olacak o kadar ozan abi zengin olur valla