avcitalip
Üye
Ben telefonculardan alışveriş yapmıyorum. Kazıkçılar! (hepsi değil)
Nereden Alıyorsun ?
Ben telefonculardan alışveriş yapmıyorum. Kazıkçılar! (hepsi değil)
Nereden Alıyorsun ?
Herkese kazikci damgasi basamassiniz kardesim ayip![]()
Çok iyi olanlar da var, onlara yazık oluyor.

Yurt disi telefonlarin maliyeti ulkemize gore daha dusuktur ama onlarinda kendine gore bazi sorunlari vardir. Guncelleme ve guncellemeden sonra dil paketi sorunu en onemlisi.
dil sorunu olmaz artık 
şimdi herşeyden çakar oldukdil sorunu olmaz artık
![]()

Herkese kazikci damgasi basamassiniz kardesim ayip![]()
aynı şey benimde başıma geliyordu son anda sattım c6-01 i 450 ye almıştım 400 e sattım ama onlarda değer kaybediyor işte iyiki satmışım opera mini bile kasıyordu.
İnternetten. Bütün telefon alışverişlerimi internet üzeri gerçekleştiriyorum. Ama diyelim ki, denk geldiğim telefoncu uygun fiyat söylerse internetten almak yerine telefoncudan alıyorum.
Bir kere telefoncudan 2. el cep telefonu aldım, milyon defa pişman oldum. Telefona 400 TL saymıştık zamanında ama 1 ayda hurda oldu.
aynı şey benimde başıma geliyordu son anda sattım c6-01 i 450 ye almıştım 400 e sattım ama onlarda değer kaybediyor işte iyiki satmışım opera mini bile kasıyordu.
her neyse internetten alıyorum derken hangi siteleri tercih ediyorsun ? gittigidiyor'a bakıyorum ya yurt dışı oluyorlar yada fiyatları hemen hemen aynı oluyor...
Elektronik cihazlarda %80 sıfır tercih ediyorum. Ancak yinede işim 2.ele düşerse Sahibinden.com'da GET olan ilanlara bakıyorum. Diyelim ki GET (güvenli e-ticaret) yöntemiyle 2. el telefon satın aldım. Telefon geliyor beğenmezsem geri gönderebiliyorum ve para banka hesabıma geri yatıyor.
adam sana telefona zarar vermişsin derse ve sen zarar vermemiş sen ?
Bende reddederim, siteyede bildiririm. Bu işlerde bir de kargo payı var. Adam gidip kargoyu ödeyip telefonu alacak bir daha geri göndermeyi göze almaz. Sonuçta bir daha geri gönderme ihtimalim var, üstelik hiç kargodan almadan geri gönderirsem adam bu sefer iki katı kargo öder. Toplamda ilk kargo ücretinin katı ücret ödemiş olur.
Sahtekar olan hemen belli olur, sitedeki yöneticiler işini bilir ve parayı geri hesaba yatırırlar.
Yurt içi fatura demiş,telpa çıkışı 1600 ken bayiide en fazla 300 aşağı iner oda,1300 falan olur. Bayii çıkış fiyatından da bize satılmaz
Dükkan ek fiyat koyar,1500'e falan satar.
Tabi 1000 lira fiyatında olup nasıl da yurt içi fatura kesicek anlamış değilim![]()
size sorayım dedim