Bakın,İthalatçılar ve Telefoncular'dan Nasıl Kazık Yiyoruz !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yurt disi telefonlarin maliyeti ulkemize gore daha dusuktur ama onlarinda kendine gore bazi sorunlari vardir. Guncelleme ve guncellemeden sonra dil paketi sorunu en onemlisi.

Türe

Türe

Üye
Butun telefoncular kazikci degil . Misal ben butun tekefonlarimi ayni telefoncudan aldim gayet de iyiydi fiyatlar :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nereden Alıyorsun ?

İnternetten. Bütün telefon alışverişlerimi internet üzeri gerçekleştiriyorum. Ama diyelim ki, denk geldiğim telefoncu uygun fiyat söylerse internetten almak yerine telefoncudan alıyorum.

Bir kere telefoncudan 2. el cep telefonu aldım, milyon defa pişman oldum. Telefona 400 TL saymıştık zamanında ama 1 ayda hurda oldu.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ben bunların düzgün olanını görmedim ki hangisi kazıkçı değilmiş ?

1.kazığı ithalatçıdan
2.kazığı devletten
3.kazığı telefoncudan yiyoruz...

Türe

Türe

Üye
Herkese kazikci damgasi basamassiniz kardesim ayip :nono:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
M. tAHA

M. tAHA

Üye
Yurt disi telefonlarin maliyeti ulkemize gore daha dusuktur ama onlarinda kendine gore bazi sorunlari vardir. Guncelleme ve guncellemeden sonra dil paketi sorunu en onemlisi.

şimdi herşeyden çakar olduk:D dil sorunu olmaz artık :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Herkese kazikci damgasi basamassiniz kardesim ayip :nono:

kurunun yanında yaşta yanıyor ama zonguldak merkez için konuşuyorum düzgün telefoncu yok bir tane var oda bizi tanıdığı için indirim yapıyor yoksa hepsi hemen hemen aynı satıyor 1 hafta önce bir tim de görmüştüm Galaxy SII 1449 TL diye normalde 1650 TL ye satıyordular gs3 gelince baktılarki bu fiyatada satamayacaz mecburen 1.449TL ye verelim dediler ama yazıktır ya bu fiyatlar çok yüksek ama kimse gidipte almıyor baktım herkez gs3 ü bekliyor dün birisine satacaktılar adama fısıldadım gs3 çıksın öyle al dedim adamda almadı...

- - - Eklendi - - -

İnternetten. Bütün telefon alışverişlerimi internet üzeri gerçekleştiriyorum. Ama diyelim ki, denk geldiğim telefoncu uygun fiyat söylerse internetten almak yerine telefoncudan alıyorum.

Bir kere telefoncudan 2. el cep telefonu aldım, milyon defa pişman oldum. Telefona 400 TL saymıştık zamanında ama 1 ayda hurda oldu.
aynı şey benimde başıma geliyordu son anda sattım c6-01 i 450 ye almıştım 400 e sattım ama onlarda değer kaybediyor işte iyiki satmışım opera mini bile kasıyordu.

her neyse internetten alıyorum derken hangi siteleri tercih ediyorsun ? gittigidiyor'a bakıyorum ya yurt dışı oluyorlar yada fiyatları hemen hemen aynı oluyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
aynı şey benimde başıma geliyordu son anda sattım c6-01 i 450 ye almıştım 400 e sattım ama onlarda değer kaybediyor işte iyiki satmışım opera mini bile kasıyordu.

her neyse internetten alıyorum derken hangi siteleri tercih ediyorsun ? gittigidiyor'a bakıyorum ya yurt dışı oluyorlar yada fiyatları hemen hemen aynı oluyor...

Elektronik cihazlarda %80 sıfır tercih ediyorum. Ancak yinede işim 2.ele düşerse Sahibinden.com'da GET olan ilanlara bakıyorum. Diyelim ki GET (güvenli e-ticaret) yöntemiyle 2. el telefon satın aldım. Telefon geliyor beğenmezsem geri gönderebiliyorum ve para banka hesabıma geri yatıyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Elektronik cihazlarda %80 sıfır tercih ediyorum. Ancak yinede işim 2.ele düşerse Sahibinden.com'da GET olan ilanlara bakıyorum. Diyelim ki GET (güvenli e-ticaret) yöntemiyle 2. el telefon satın aldım. Telefon geliyor beğenmezsem geri gönderebiliyorum ve para banka hesabıma geri yatıyor.

adam sana telefona zarar vermişsin derse ve sen zarar vermemiş sen ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
adam sana telefona zarar vermişsin derse ve sen zarar vermemiş sen ?

Bende reddederim, siteyede bildiririm. Bu işlerde bir de kargo payı var. Adam gidip kargoyu ödeyip telefonu alacak bir daha geri göndermeyi göze almaz. Sonuçta bir daha geri gönderme ihtimalim var, üstelik hiç kargodan almadan geri gönderirsem adam bu sefer iki katı kargo öder. Toplamda ilk kargo ücretinin katı ücret ödemiş olur.

Sahtekar olan hemen belli olur, sitedeki yöneticiler işini bilir ve parayı geri hesaba yatırırlar.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Bende reddederim, siteyede bildiririm. Bu işlerde bir de kargo payı var. Adam gidip kargoyu ödeyip telefonu alacak bir daha geri göndermeyi göze almaz. Sonuçta bir daha geri gönderme ihtimalim var, üstelik hiç kargodan almadan geri gönderirsem adam bu sefer iki katı kargo öder. Toplamda ilk kargo ücretinin katı ücret ödemiş olur.

Sahtekar olan hemen belli olur, sitedeki yöneticiler işini bilir ve parayı geri hesaba yatırırlar.

ya paket içeriği eksik çıkarsa ?

- - - Eklendi - - -

adam tam olduğunu inkar ederse ?

- - - Eklendi - - -

her neyse sıfır olarak hangi siteleri tavsiye edersin?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sizce yukarıda linkini verdiğim cihaz nasıl,alınabilir mi ?

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Ön spariş ürünlerde kişisel kullanıcıların açtığı ilanlar kuşkulandıra biliyor:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ilanda satis yapan kisi gibi birisini daha taniyorum bu sekilde bir sgs2 satisi yapiyor yuksek miktarda getiriyor cihazi. Ama hangi kanaldan elde ediyor bu cihazlari bilmiyorum.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Yurt içi fatura demiş,telpa çıkışı 1600 ken bayiide en fazla 300 aşağı iner oda,1300 falan olur. Bayii çıkış fiyatından da bize satılmaz:)
Dükkan ek fiyat koyar,1500'e falan satar.
Tabi 1000 lira fiyatında olup nasıl da yurt içi fatura kesicek anlamış değilim:)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yurt içi fatura demiş,telpa çıkışı 1600 ken bayiide en fazla 300 aşağı iner oda,1300 falan olur. Bayii çıkış fiyatından da bize satılmaz:)
Dükkan ek fiyat koyar,1500'e falan satar.
Tabi 1000 lira fiyatında olup nasıl da yurt içi fatura kesicek anlamış değilim:)

bende anlamadım :D size sorayım dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt