Aslın da Avrupada ki gibi gsm firmalarının yaptığı türden,2-3 yıl kontratlı üst düzey telefonları alt düzey fiyatta verse böyle dertlerimiz olmaz
Az birşey düzgün telefonları burda ki gsm firmaları uygun vericeğine,taksitli,piyasadan daha yüksek fiyata satıyor![]()

uçakla alır geliriz derkendoğru,yapacak birşey yok Türkiye'nin kaderi bu malesef ama AB ye girersek belki ucuzlar ucuzlamazsada uçakla gideriz alırız geliriz![]()

uçakla alır geliriz derken![]()
geçişlerde vize alınmıyormuş sanırım ab ülkelerinde pasaport felanda gerekmiyormuş kafana göre gidip gezebiliyormuşsun sanırım tam bilmiyorum bu konuları

Tehlike ";4782050][COLOR="DarkRed' Alıntı:AB ye giremeyeceğimiz için fiyatlar hep yüksek olacaktır.[/COLOR]
Bir gün gireceğiz! Ama torunlarım görmeyeceki onu biliyorum.Hiç sanmıyorum..
Bir gün gireceğiz! Ama torunlarım görmeyeceki onu biliyorum.
Tehlike ";4782356][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Hiç sanmıyorum..[/COLOR]

Neyse konuyu AB konusu yapmayalım, çok geniş bir konu![]()
tek telefon olsa yine iyi dünyada en pahalı akaryakıt bizde, mesela suudi arabistanda 95oktan kurşunlu benzin fiyatı litre başına 15 kuruş, suyun yarım litrelik pet şisesi 70 kuruş tlye çevirdiğimiz zaman, kimde ne yoksa o değerli oluyor, ama biz ötv yi abartıyoruz biraz, keşke japonyada sony gibi sağlam bir elektronik müh.lik şirketimiz olsada, hertürlü şeyi ucuza alabilsek yada en azından kendi malımız diye bir gurur duyarız kullanırken
ben araştırıyorum online imza toplatacam
emin ol Türk malı telefon yapsalar kimse almaz çünkü Tofaş gibidir der milletimiz...
Kardeş arbistanda petrol çıkıyor ondandır..tek telefon olsa yine iyi dünyada en pahalı akaryakıt bizde, mesela suudi arabistanda 95oktan kurşunlu benzin fiyatı litre başına 15 kuruş, suyun yarım litrelik pet şisesi 70 kuruş tlye çevirdiğimiz zaman, kimde ne yoksa o değerli oluyor, ama biz ötv yi abartıyoruz biraz, keşke japonyada sony gibi sağlam bir elektronik müh.lik şirketimiz olsada, hertürlü şeyi ucuza alabilsek yada en azından kendi malımız diye bir gurur duyarız kullanırken
outlet satışlar zaten milleti kandırmaktan başka bişey değil,,
bu telefonlar genelde,teşhir malı ,çok el değmiş ,ikinci el telefonlar kadar hor kullanıldığından ucuzlar...
iyi bir telefon kullanıcısı ,telefonun orjınal kutusunu kendi yanında açtırır...
el değmemiş sıfır telefonun keyfini sürer...