Bakın,İthalatçılar ve Telefoncular'dan Nasıl Kazık Yiyoruz !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
Yurtdışındaki fiyatlara bakın birde

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Aslın da Avrupada ki gibi gsm firmalarının yaptığı türden,2-3 yıl kontratlı üst düzey telefonları alt düzey fiyatta verse böyle dertlerimiz olmaz:)
Az birşey düzgün telefonları burda ki gsm firmaları uygun vericeğine,taksitli,piyasadan daha yüksek fiyata satıyor:)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Aslın da Avrupada ki gibi gsm firmalarının yaptığı türden,2-3 yıl kontratlı üst düzey telefonları alt düzey fiyatta verse böyle dertlerimiz olmaz:)
Az birşey düzgün telefonları burda ki gsm firmaları uygun vericeğine,taksitli,piyasadan daha yüksek fiyata satıyor:)

doğru,yapacak birşey yok Türkiye'nin kaderi bu malesef ama AB ye girersek belki ucuzlar ucuzlamazsada uçakla gideriz alırız geliriz :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
geçişlerde vize alınmıyormuş sanırım ab ülkelerinde pasaport felanda gerekmiyormuş kafana göre gidip gezebiliyormuşsun sanırım tam bilmiyorum bu konuları

AB'ye girmeye gerek kalmaz o zaman :D

futbol123

futbol123

Üye
AB ye giremeyeceğimiz için fiyatlar hep yüksek olacaktır.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tehlike ";4782050][COLOR="DarkRed' Alıntı:
AB ye giremeyeceğimiz için fiyatlar hep yüksek olacaktır.[/COLOR]

:ağlarım: Bir gün gireceğiz! Ama torunlarım görmeyeceki onu biliyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Türkiye'nin diğer ülkelerden en büyük farkı vergilerdir. Dağ gibi vergiler sırtımızda iken sırtımız yerden kalkmaz.

Tehlike ";4782356][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Hiç sanmıyorum..
[/COLOR]

Neyse konuyu AB konusu yapmayalım, çok geniş bir konu :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
AB ye almazlar bizi AB Hristiyanlar Birliği gibi birşey bizi alacaklarını hiç sanmıyorum ama şu telefon fiyatlarına birşeyler yapılsa iyi olacak yani:off:

- - - Eklendi - - -

Neyse konuyu AB konusu yapmayalım, çok geniş bir konu :)

Aynen Katılıyorum Konu Kayıyor Neyse Zaten Konunun Gideceği Yer Yok Ama Ben İnternetten Online İmza Toplanıyormuş E-Posta Adresini Veriyormuşsun Bir Seferliğine birşeyler birşeyler ben araştıracam ona göre forumda konu açacağım epey bir kişi olalım bir şekilde sesimizi duyururuz diye düşünüyorum...

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Öyle ya da böyle, ülkemizde telefon dahil her şey 'ötv' etiketiyle önümüze aşırı fiyatlarla geliyor.

umt07

umt07

Üye
tek telefon olsa yine iyi dünyada en pahalı akaryakıt bizde, mesela suudi arabistanda 95oktan kurşunlu benzin fiyatı litre başına 15 kuruş, suyun yarım litrelik pet şisesi 70 kuruş tlye çevirdiğimiz zaman, kimde ne yoksa o değerli oluyor, ama biz ötv yi abartıyoruz biraz, keşke japonyada sony gibi sağlam bir elektronik müh.lik şirketimiz olsada, hertürlü şeyi ucuza alabilsek yada en azından kendi malımız diye bir gurur duyarız kullanırken

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
tek telefon olsa yine iyi dünyada en pahalı akaryakıt bizde, mesela suudi arabistanda 95oktan kurşunlu benzin fiyatı litre başına 15 kuruş, suyun yarım litrelik pet şisesi 70 kuruş tlye çevirdiğimiz zaman, kimde ne yoksa o değerli oluyor, ama biz ötv yi abartıyoruz biraz, keşke japonyada sony gibi sağlam bir elektronik müh.lik şirketimiz olsada, hertürlü şeyi ucuza alabilsek yada en azından kendi malımız diye bir gurur duyarız kullanırken

ben araştırıyorum online imza toplatacam

emin ol Türk malı telefon yapsalar kimse almaz çünkü Tofaş gibidir der milletimiz...

umt07

umt07

Üye
ben araştırıyorum online imza toplatacam

emin ol Türk malı telefon yapsalar kimse almaz çünkü Tofaş gibidir der milletimiz...

Valla kaliteli yapsalar ben alırım, neyi eksik bzide mühendis mi yok? birkaç parça üretebilecek fabrika kurulamaz mı, şirketler kurulamaz mı elbet yapılır ama şuan avrupanın (dieğer kıtlardan çin, japonya, kore , amerika olmak üzere) pazarı olduğumuz için çeşitli politik nedenlerle önü kpalı.. Şuanlık bence ötvler milli gelir 15bin dolar mış gibi konulmasa yeter, Aslında açıklanan rakamlara göre 10bin doalr ama büyük kısmını görünmeyen para olarak veriyorlar ;)

imza toplama için çalışman güzel bizlerde destek oluruz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kardeş arbistanda petrol çıkıyor ondandır..

kadikoy

kadikoy

Üye
outlet satışlar zaten milleti kandırmaktan başka bişey değil,,
bu telefonlar genelde,teşhir malı ,çok el değmiş ,ikinci el telefonlar kadar hor kullanıldığından ucuzlar...
iyi bir telefon kullanıcısı ,telefonun orjınal kutusunu kendi yanında açtırır...
el değmemiş sıfır telefonun keyfini sürer...

serinaga

serinaga

Üye
MAALESEF ülkemizde herşey pahalı ...

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
outlet satışlar zaten milleti kandırmaktan başka bişey değil,,
bu telefonlar genelde,teşhir malı ,çok el değmiş ,ikinci el telefonlar kadar hor kullanıldığından ucuzlar...
iyi bir telefon kullanıcısı ,telefonun orjınal kutusunu kendi yanında açtırır...
el değmemiş sıfır telefonun keyfini sürer...

ürünler açılmamış ve sıfırmış + garantisi v.s de varmış ama adam gibi telefon kalmamış,6700S v.s vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt