Bakın,İthalatçılar ve Telefoncular'dan Nasıl Kazık Yiyoruz !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bakın,İthalatçılar ve Telefoncular'dan Nasıl Kazık Yiyoruz !
Arkadaşlar bugün bir Türksel iletişim merkezine gittim (TİM)

isim vermek istemiyorum çünkü sadece bunlar yapmıyor;

büyük bir kağıda ; OUTLET CİHAZLAR ZONGULDAK'TA TEK ! başlığı altında fiyatlar şu şekilde sıralanmış;

ALCATEL T800 249 TL yerine 199 TL
GM DIAMOND 449 TL yerine 349 TL
LG BL-20 499 TL yerine 349 TL
LG C305 329 TL yerine 249
LG GB110 169 TL yerine 129 TL
LG KM900 799 TL yerine 599 TL
LG P350 449 TL yerine 399 TL
LG P970 999 TL yerine 799 TL
LG P503 599 TL yerine 499 TL
LG T300 229 TL yerine 219 TL
LG T310 279 TL yerine 219 TL
SAMSUNG B3210 349 TL yerine 299 TL
SAMSUNG S5510 249 TL yerine 229 TL
Turkcell T10 339 TL yerine 269 TL

Asıl Bomba Buradan Sonra ;

Nokia E72 699 TL yerine 499 TL
Nokia E6 749 TL yerine 529 TL
Nokia 6700S 399 TL yerine 299 TL
Nokia N8 1099 TL yerine 599 TL(En Büyük İndirim 500 TL)
Nokia C3 389 TL yerine 249 TL
Nokia C6-01 659 TL yerine 449 TL(ben 2.elini Gittigidiyor'da 445 TL ye Satmıştım)
Nokia E5 529 TL yerine 269 TL
Nokia C5 499 TL yerine 269 TL
Nokia C5-03 499 TL yerine 299 TL
Nokia C3-01 479 TL yerine 349 TL
Nokia X3 369 TL yerine 249 TL
SAMSUNG S7233 579 TL yerine 399 TL

Arkadaşlar Bu Cihazlar Bu Fiyatlara Satılabiliyorsa Neden Bizim Telefoncularımız Milleti Sömürüyor ? Bakarmısınız N8 500 TL indirimle satılmış Bu Nasıl Bir İnsaftır ben bu telefoncuların bu telefonları dahada ucuza getirdiklerine inanıyorum çünkü TİM'ler asla zararına telefon satmazlar,satamazlar neden Türkiye'de Telefoncular milletimize bukadar kazık atıyorlar ?

Eğer İnanmayan Olursa Resmini Çekebilirim !

Eykul

Eykul

Üye
Zonguldak tan hic beklemezdim :D

• Beğen
Tepkiler: -efşan
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefon olarak en pahalı ülkelerden bir tanesiyiz..Bakıyorsun telefona 1100 TL + KDV yazmışlar = 1550 TL demişler ( ÖRN ) .. İnsaf gerçekten...Gerçekten yemediğimiz kazık yok valla ya.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
paralel ithalat olmadığı ne malum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Operatorler abuk sabuk ulkelerden paralel ithalatla telefon getirip satiyorlar. Kaldi ki bahsi gecen Turkcell bayisi de bu isi Turkcellden bagimsiz kendisi yapabilir. Bu cihazlari alip ondan sonra telefonuma guncelleme gelmiyor, guncelleme yaptim dil yabanci oldu nasil Turkce yaparim diye bir suru konu aciliyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4778238' Alıntı:
paralel ithalat olmadığı ne malum

sordum paralel mi diye hayır kvk gibi önde gelen ithalatçıların cihazları dediler

- - - Eklendi - - -

Operatorler abuk sabuk ulkelerden paralel ithalatla telefon getirip satiyorlar. Kaldi ki bahsi gecen Turkcell bayisi de bu isi Turkcellden bagimsiz kendisi yapabilir. Bu cihazlari alip ondan sonra telefonuma guncelleme gelmiyor, guncelleme yaptim dil yabanci oldu nasil Turkce yaparim diye bir suru konu aciliyor.

yok yok bildiğin TİM ya bayi felan değil ama bu adamlar bu fiyata satabiliyorsalar yinede kar ediyorlardır diye düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

Telefon olarak en pahalı ülkelerden bir tanesiyiz..Bakıyorsun telefona 1100 TL + KDV yazmışlar = 1550 TL demişler ( ÖRN ) .. İnsaf gerçekten...Gerçekten yemediğimiz kazık yok valla ya.

ben facebook'ta sayfa açmayı düşünüyorum online imza toplatacam sonra meclise bir şekilde yollayacam insaf yani tabi siyasilerin umrundamıyız adam 15.000TL maaş alıyor her ay yeni iphone alsa bile dokunmaz adama...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kimse zararina bir sey satmaz. Ama dedigim gibi hele ki n8 i 600tlden satmak kolay degil. Vardir bir alicengiz oyunu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kvk veya diger firmaların hologramlı etiketler önemli bırde bataryanın altında nokia kom. Garantisi varmi.ayrıca tim diye yapamazlar sanma vodafone bayide bile satıldığını gördü bu gözler.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bilemiyorum kvk cihazı dediler stokta kalmış mı ne artık birkaç yıl önce bir arkadaşım 500 TL ye N97 almıştı halan dahada kullanıyorlar içim gidiyor yahu

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];4778359' Alıntı:
kvk veya diger firmaların hologramlı etiketler önemli bırde bataryanın altında nokia kom. Garantisi varmi.ayrıca tim diye yapamazlar sanma vodafone bayide bile satıldığını gördü bu gözler.

ona bakmadım ama cihazlar kvk cihazları dediler zaten gören almış 6 tane n8 varmış bitmiş

- - - Eklendi - - -

Zonguldak tan hic beklemezdim :D

:ehe

- - - Eklendi - - -

durun resim yükleyecem

- - - Eklendi - - -

yükleyemiyecem kusura bakmayın 6260 ın kamerasıyla ne yazdığı pek belli olmuyor:off:

aleranol

aleranol

Üye
bence de çok büyük kazık yiyoruz. Avrupadan gelen cihazkara bi bakarsak fiyat olarak :/

BEKIRARSLANCA

BEKIRARSLANCA

Üye
bence de çok büyük kazık yiyoruz. Avrupadan gelen cihazkara bi bakarsak fiyat olarak :/

aynen yaa sen avrupadan gelen cihazların fiyaklarına bak Türkiyede çok pahalı satıyorlar hepinizin bacısını....

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
gercekten de Turkiyede telefonlar cok pahali. ben arabir Azerbaycanla kiyasliyorum fiyatlari. gercekten de cok fark var arada. ama Iranda telefonlar cok daha ucuz. bu yakinlarda arkadasimin babasi Irandan Nokia 500 getirmisti. sizin parayla 250 :tl: .

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
gercekten de Turkiyede telefonlar cok pahali. ben arabir Azerbaycanla kiyasliyorum fiyatlari. gercekten de cok fark var arada. ama Iranda telefonlar cok daha ucuz. bu yakinlarda arkadasimin babasi Irandan Nokia 500 getirmisti. sizin parayla 250 :tl: .

iyi yine buradan ucuz ama Araplar orijinal diye sahtesini veriyorlarmış dikkat edin

umt07

umt07

Üye
şimdi nokia 603 fiyatı için konuşucak olursam yanlışım varsa düzeltin, nokia lansmanını türkiyede yapmıştı bunla bi alakası yok ama orada söylemişlerdi avrupa satış 200 avro die(gümrük kdv fln yok salt satış fiyat) ben türkiyeden 600 tl ye aldım yani çokta bir fark yok gibi, ama dediğiniz doğru ben genpa garantili telefoncum 550-600 tlye verdi ama online shopping sitelerinde aynı teel 450-500tlye satılıyordu.. Birde İphone fln ülkemize göre çok ucuz, imacler fln, sonra hep amarikan şirketleri kendi ülkelerindekiyle bizim ülkemizdeki fiyatları arasında uçurum var

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Sadece telefon mu sanki her aldığın üründe vergi(devletin kazığı) var. Özellikle benzin,tekel,otomobil fiyatlarını kıyasla bakalım gavurlarınkiyle :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben telefonculardan alışveriş yapmıyorum. Kazıkçılar! (hepsi değil)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
en güzeli yurd dısına cıkacak bırını bulup sipariş etmek

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Keşke yurt dışından telefon alabilsem :( Xperia Pro aldığım fiyata ayfon bile alabilirim :(

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ötv ve kdvye durmadan zam geliyor. Ben şaşırmıyorum milli gelirimiz çok yüksekmiş gibi herşeyin en pahalısını biz kullanıyoruz cidden yazık. Ama ilerde bu günlerimizi bile mumla arayabiliriz...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt