Fundowsky Clean Rom v4.0 T20 İÇİN MÜTHİŞ ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

frk uzn

frk uzn

Üye
Hmm doğru sen daha cwm kurmadn demi..ayrica sarj aletin yok mu onun kablosu ussb zaten ve kuracaksan cwm5 kur
.
yok usta benım tel 2 cı el oldugu ıcın yan sanayı sarj makınesı werdı yanı sadece sarj makınesı :) usb felan yok cwm5 linkini werirmsin

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
leokralbaykal

leokralbaykal

Üye
Kardeşim süper olmuş tek kelimeyle harika :D 3 tane launcher yüklü olmasına rağmen hiç kasmıyor :D Swap ayarlarını yaptım ve telefon havalarda şuan :D Batarya göstergesi de cabası :D Harbiden emek harcanmış gerekli olan bütün programlar yüklü olarak geliyor :D Şimdilik bi hata göremedim 360 launcher'ı pek beğenmedim sadece , o da sadece çince karakterler olduğu için :D

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim süper olmuş tek kelimeyle harika :D 3 tane launcher yüklü olmasına rağmen hiç kasmıyor :D Swap ayarlarını yaptım ve telefon havalarda şuan :D Batarya göstergesi de cabası :D Harbiden emek harcanmış gerekli olan bütün programlar yüklü olarak geliyor :D Şimdilik bi hata göremedim 360 launcher'ı pek beğenmedim sadece , o da sadece çince karakterler olduğu için :D
Evet.Gereksiz bulduğun uygulamalari sil 360launcher gibi...nasil silnecegi diger yorumlarda war

luque

Üye
Evet.Gereksiz bulduğun uygulamalari sil 360launcher gibi...nasil silnecegi diger yorumlarda war

Hacım hala benim telefon kasıyor. Swap ayarlarını kapattım overclocku 712'den bir değer daha aşağıya çektim. Ne yapmalıyım.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Hacım hala benim telefon kasıyor. Swap ayarlarını kapattım overclocku 712'den bir değer daha aşağıya çektim. Ne yapmalıyım.
Hocam sen aşağıda yazanları yap kasarsa artık daha birşey gelmez elimden;

1.Swap alanını doğru olarak yap.
2.Root explorer ile gereksiz uygulamaları silip ramda +75mb ram bırak launcher pro kullan.
3.Overclock'tan max 729 min 652 mhz yap ondemaded'e tıklayıp performance yap.

Bunları yap kasması olanaksız kasarsa sizin cihazda problem var gerçi swap ı yapmasanda kasmıyor ama oyun için gerekli...

luque

Üye
Hocam sen aşağıda yazanları yap kasarsa artık daha birşey gelmez elimden;

1.Swap alanını doğru olarak yap.
2.Root explorer ile gereksiz uygulamaları silip ramda +75mb ram bırak launcher pro kullan.
3.Overclock'tan max 729 min 652 mhz yap ondemaded'e tıklayıp performance yap.

Bunları yap kasması olanaksız kasarsa sizin cihazda problem var gerçi swap ı yapmasanda kasmıyor ama oyun için gerekli...

overclock 250 civarındaydı minimumu onu düzellttim sanki az kıpırtı oldu gibi. Şimdi duruma göre bakacağım. Teşekkürler, ram'da 75 bırakma zamanı şimdi.

- - - Eklendi - - -

Ek olarakta facebook vs. gibi programları neden telefona yüklüyor, onu sd karta nasıl atarabiliriz ki.?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Telefona o yüklemiyor ayrıca sen bu romu attığına eminmisin?
Ayarlar dan uygulamara gelip uygulamaralı yonete gel oradan uygulamaya tıkla sd karta taşı de tmm dır.

fatihcanery

Üye
legolas29
,tekrar denedim dediğin kadar iyi rommuş.o gün nedense çok ağırdı swapta olmamış galiba,teşekkürler emeğin için

meto18

Üye
Teşekkürler

frk uzn

frk uzn

Üye
eyw ellerıne saglık ya bambaşka oldu tel ss leri atıcam birazdan :oke:

mehmet.4583

Üye
teşekkrler

ufuk.karagul

Üye
Eyvallah teşekkür ederim. Gayet güzel.

luque

Üye
Telefona o yüklemiyor ayrıca sen bu romu attığına eminmisin?
Ayarlar dan uygulamara gelip uygulamaralı yonete gel oradan uygulamaya tıkla sd karta taşı de tmm dır.

Telefondan kastım, telefonun hafızasına neden yüklüyor olacaktı (:

kasaptr

Üye
- SD karta kopyalamış olduğunuz U8650 4.0 CLEAN by Fundowsky.zip ROM'unu seçin ve yükleyin

burası yok ne yapmam lazım

Üst Alt