Symbian dan Android e Geçmeyi Düşünenler Mutlaka Okuyun !

Sponsorlu Bağlantılar

eren3546

eren3546

Üye
andoit almayı düşünüyor dum iphone 3GS aldım iyiki almisim açmadığı oyun program su an için en iyi telefon iphone

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi

turkmen619

Üye
adroid hikaya en iyisi c6-01 sybian anna herşeyi açıyo

lord1902

Üye
Symbian Türkiye gibi çağın yüz yıl gerisinden geliyor. android ve ıphone uzak doğu gibi çagın ılerısinde

turkmen619

Üye
lord 1902 sen ne anlarsın

----------Eklendi @ 14:31:33 ---------- Yazıldı @ 14:31:02 ----------

android geliştirilmiyor ama symbian gelişiyor ayrıca şubatta belle çıkınca android eskicek

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Türkmen ruyadan uyan yakında nokıa iflas bayragını cekecek. Wp7 ler tutmazsa. Symbıan öldu, bu arada lord1902 benım ama haksz yere engllendm

anılbaran

anılbaran

Üye
bazı arkadaşlarımız çok bildigini sanıyor :ehe

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
kim :D

mertmervess

Üye
ben samsung galaxy s 3 almayı planlıyorum seneye.. Sanırım bu rahat rahat oynatır ?

kuralsiz9

Üye
iphone en iyisi bence android gibi şarj somurmez kasma olmuyor oyunlar ve az model olması daha iyi bakın hala iphone 3gs ile iphone 4s aynı oyunları çoğunlukla oynatıyor ama bundan iki yıl sonra hatta daha erken şimdi ki android telefonlar yeni oyunları açmaz olucak hep böyle telefonlar gelişip gider daha iyi daha iyi diye ondan ios en stabil i ve en iyisi.

Russline

Russline

Üye
bu galaxy ace i övüp duruyorlardı.öyle deilmiş demekki.faydalı bilgi saolasın :oke:

• Beğen
Tepkiler: hotlock
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
bu galaxy ace i övüp duruyorlardı.öyle deilmiş demekki.faydalı bilgi saolasın :oke:

galaxy acede telefon mu ya :D ben ilkçıktğnda aldım bi işe yaramadğnı o zamndan anlamştm ama hala çok alıp pişman olan var.

- - - Eklendi - - -

iphone en iyisi bence android gibi şarj somurmez kasma olmuyor oyunlar ve az model olması daha iyi bakın hala iphone 3gs ile iphone 4s aynı oyunları çoğunlukla oynatıyor ama bundan iki yıl sonra hatta daha erken şimdi ki android telefonlar yeni oyunları açmaz olucak hep böyle telefonlar gelişip gider daha iyi daha iyi diye ondan ios en stabil i ve en iyisi.

ios için yapılan uygulamalar işlemciyi fazla meşgul etmedği için kasılma olmadan rahatlkla oynanıyor. mesela 3gs in yanılmıyorsam 600 mhz lik bir işlmecisi ve 256 mb ram kapasitesi var bu özellkte bir android cihaz bırakın oyunu menu geçişlerinde bile kasma yapar. örn : t10

Russline

Russline

Üye
Galaxy ace almışlar bizim sınıfta.gidip 5800 ımla kapıştırsam mı ne yapsam :hmmm

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Racing thunder i at telefona kapıştırın :D

lgkg300

lgkg300

Üye
iyi güzel diyorsun da kardeşim telefon sadece oyun için alınmaz ki mesela en basitinden android telefon ile (orta sınıf telefonlardan bahsediyorum gio, ace vs)açamayacagin video formatı yok marketten bş player indir istediğin tüm videolari izle. S60v5 kullanan arkadaşlar bilir mp4 den başka bir de bazı flv dosyaları hariç oynatmıyor. Kusursuz bir şekilde nette dolaşırsın mükemmel bir e mail ve sosyal ağ desteği var. Hızını söylemiyorum bile. Bir telefondan başka ne bekleyebiliriz ki? Ha kamerası iyi kötü çekiyor. Digital kamera almıyoruz ki yüksek çözünürlüklu foto bekleyelim

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
iyi güzel diyorsun da kardeşim telefon sadece oyun için alınmaz ki mesela en basitinden android telefon ile (orta sınıf telefonlardan bahsediyorum gio, ace vs)açamayacagin video formatı yok marketten bş player indir istediğin tüm videolari izle. S60v5 kullanan arkadaşlar bilir mp4 den başka bir de bazı flv dosyaları hariç oynatmıyor. Kusursuz bir şekilde nette dolaşırsın mükemmel bir e mail ve sosyal ağ desteği var. Hızını söylemiyorum bile. Bir telefondan başka ne bekleyebiliriz ki? Ha kamerası iyi kötü çekiyor. Digital kamera almıyoruz ki yüksek çözünürlüklu foto bekleyelim

Tabikide sadece oyun için alınmaz. Ama dikkat edersen ben symbian la android i kıyaslamıyorum , adı android die piyasaya çıkıp bir işe yaramayan telefonlardan bahsediyorum , zaten android her türlü symbian ı ezer geçer..
Film konusana gelince s60 v5 te her türlü codec programı var 2 yıl kadar n97 kullandım film izlemek hiç sıkıntı olmadı tüm dosyaları oynattım. İnternette gezmede pek bir fark yok orta sınflar flash oynatmıyor yamayla faln hallediosunz zaten orjinalnde yok. Markette istedğini indiriyorsun ama senn cihazın herşeyi desteklemiyor.. Tekrar ediyorum android kullanacaksan bin tl yi gözden çıkar o kadar param yok diosan da paranı çöpe atma git bi c7 yada n8 faln al. Sırf android die t10 a para verip trkcell den kazık yiyen çok adam gördüm .

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
ama t20 bir orta sınıfa göre güzel cihaz.

Üst Alt