andoit almayı düşünüyor dum iphone 3GS aldım iyiki almisim açmadığı oyun program su an için en iyi telefon iphone
ben samsung galaxy s 3 almayı planlıyorum seneye.. Sanırım bu rahat rahat oynatır ?
ben samsung galaxy s 3 almayı planlıyorum seneye.. Sanırım bu rahat rahat oynatır ?

bu galaxy ace i övüp duruyorlardı.öyle deilmiş demekki.faydalı bilgi saolasın![]()
ben ilkçıktğnda aldım bi işe yaramadğnı o zamndan anlamştm ama hala çok alıp pişman olan var.iphone en iyisi bence android gibi şarj somurmez kasma olmuyor oyunlar ve az model olması daha iyi bakın hala iphone 3gs ile iphone 4s aynı oyunları çoğunlukla oynatıyor ama bundan iki yıl sonra hatta daha erken şimdi ki android telefonlar yeni oyunları açmaz olucak hep böyle telefonlar gelişip gider daha iyi daha iyi diye ondan ios en stabil i ve en iyisi.
JB yap dahada memnun kalrsn tabi garantisi yoksa![]()

iyi güzel diyorsun da kardeşim telefon sadece oyun için alınmaz ki mesela en basitinden android telefon ile (orta sınıf telefonlardan bahsediyorum gio, ace vs)açamayacagin video formatı yok marketten bş player indir istediğin tüm videolari izle. S60v5 kullanan arkadaşlar bilir mp4 den başka bir de bazı flv dosyaları hariç oynatmıyor. Kusursuz bir şekilde nette dolaşırsın mükemmel bir e mail ve sosyal ağ desteği var. Hızını söylemiyorum bile. Bir telefondan başka ne bekleyebiliriz ki? Ha kamerası iyi kötü çekiyor. Digital kamera almıyoruz ki yüksek çözünürlüklu foto bekleyelim