oh be gitti mi şimdikonunun kapatılmasını şiddetle rica ediyorum...
konuyu hemen dine ve siyasete bağlıyorsunuz. sizin yüzünüzden konu kapatılıyor![]()
sanırım ben yanlış anlaşılmış oluyorum bu durumda. zaten onların düşüncelerini ezmek ya da onlara bunu kabul ettirmek gibi bir niyetim yok ki benim..Din ve siyasetin olmadığı konuda bakmak lazım. Şu andaki forumda ki herkez Müslüman mı?
Hiç Hristiyan,Musevi vs yok mu?
Onlar da bastıra bastıra bizim dinimizde böyle deseler hoşunuza gider mi?
bişey daha söyleyim "kaza ve kadere iman" imanın şartlarındandır.
bu olaylar tecavüz kaza ve kaderdir. o insanın sınavı bununla yapılır. eğer Allaha gerekn cevabı vermez ıse anne zaten sınavdan kalmıstır. anlatabildim inşalah.
gökçen ve yunus emre abilerim yanlısım varsa düzeltin...

kürtaj ın manası kazımaktır ve cenin in uzuvlarının tek tek koparılması suretiyle (parçalanmasıyla) gerçekleştirilir...Kürtajla öldürülen bebek gibi bir şey söz konusu değildir, kendisi yumurtadır. Her sabah kahvaltısında sıcacık yumurtalarınızı löp löp götürürken bu dramatik fikirleri neden aklınıza getirmiyorsunuz acaba?
Sözüm meclisten dışarı
Kürtajla öldürülen bebek gibi bir şey söz konusu değildir, kendisi yumurtadır. Her sabah kahvaltısında sıcacık yumurtalarınızı löp löp götürürken bu dramatik fikirleri neden aklınıza getirmiyorsunuz acaba?
Sözüm meclisten dışarı
Kürtajla öldürülen bebek gibi bir şey söz konusu değildir, kendisi yumurtadır. Her sabah kahvaltısında sıcacık yumurtalarınızı löp löp götürürken bu dramatik fikirleri neden aklınıza getirmiyorsunuz acaba?
Sözüm meclisten dışarı

Fark ettiysen hiç tartışmadık bile...konuyu hemen dine ve siyasete bağlıyorsunuz. sonra konu kapatılıyor![]()
Offf yoruma bak be...[ENGİN];4768513' Alıntı:
sen yumurtanı civciv içindeyken mi pişirip yiyosun?![]()

İslam ana karnında teşekkül etmiş bir çocuğu düşürmeyi haram kılmıştır. Özellikle ana karnında çocuğun organları şekillenmiş ruh üflenmiş çocuğun düşürülmesi cinayetle eş değer teşkil eder. İsra süresi 31. ayette; ''Evlatlarınızı fakirlik korkusu ile öldürmeyiniz. Onları da, sizi de, biz rızıklandırırız. Onları öldürmek büyük suçtur.''bişey daha söyleyim "kaza ve kadere iman" imanın şartlarındandır.
bu olaylar tecavüz kaza ve kaderdir. o insanın sınavı bununla yapılır. eğer Allaha gerekn cevabı vermez ıse anne zaten sınavdan kalmıstır. anlatabildim inşalah.
gökçen ve yunus emre abilerim yanlısım varsa düzeltin...
Hemen siyaset karısmıs konuya vatan satmaya kadar gidilmis
Şu ne kıl bi iktidarmıs allah bir dese muhalifler degil diycek.Belki de destekleseler bile sırf siyasi görüsleri için karsı çıkıyolar bu konuya.
Genel anlamda bakın, o bir can ne olursa olsun bir can,dogmamıs olması ne degistirir.Bizim insanımızın saçma yasayısının suçunu bir bebecik mi çeksin? Herkes uçkuruna sahip çıksın o zaman ! Onla bunla yat bebek olunca aldır hazır degiliz.Yapma yaa.
O müthis hediyeyi yıllarca bekleyip bulamayanlar var dogur da evlatlık ver bari.Tecavüz eden de ugrayan da yasantısına dikkat etsin.
Kürtaj aldırma durumlarının çogu ; barda çek alkolü dibine kadar sonra yat,1-2 hafta sonra bulantı falan hop hamilesin hemen aldır.Sanki bilmiyoruz.
Karsı çıkanlarında böyle bi istegi yada yasantısı mı var?
Varsa da git prezervatif al be kamil çok mu zor geçen indirimdeydi carrefourda.
Abi uymadık zaten...[ENGİN];4768793' Alıntı:
maalesef öyle kardeşim itiraz et eleştir ama konuyu siyasete getirmenin ne anlamı var hem yasak hemde konunun kilitlenmesine sebep olunuyor