Korunacaksın korunmadıysan bi canlıyı öldürmeye hakkın yok böyle bi hak olamaz.
Dogmamıs olması onun canlı oldugu gerçegini degitirmez,mantıken durum böyle bu bir cinayettir.
Düşünceni paylaşıyorum ve o yüzden ahiretten haberiniz yok mu diyorum...Aferdersiniz ama zinanın serbest olduğu bir ülkede kürtaj yasaklamak garip..! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? ( kürtaja karşı biri olarak yazıyorum bunu.)
boş ver Yunus ben cevap vermiyorum... Sen de öyle yap...hoop birader propoganda yapma !!!
harbiden gökçen abicim ban yemeyek boşunaboş ver Yunus ben cevap vermiyorum... Sen de öyle yap...

Kardeşimsin, lüzum yok canım benim burası siyaset meydanı değil zaten...
harbiden gökçen abicim ban yemeyek boşuna![]()

kişisel düşünceler saygı duymak gerekir ama doğru yol da birdir hani .. (müslümanım diyene doğru bir yol çizilmiş siyaseti karıştırmadan söylüyorum. olması gereken budur.)
konuşulacak yer var yer var gökçen abi gitsin facebook ta twitter da atıp tutsun değil mi yaniKardeşimsin, lüzum yok canım benim burası siyaset meydanı değil zaten...![]()

Bak şimdi , ilk önce konuya yorum atan herkes erkek hiç bir zaman bir kadını tam olarak anlayamayız , buna kadınların yada doktorların karar vermesi gerekir karnındaki devlet malı falan değil bir adam çıkıpta kürtaj cinayettir diyemez tamam iyi bir şey olduğunu söyleyemem ama özel durumlarda ?
Pek tabi kardeşim.. Forumda siyasi bir meselenin tartışılması yasak zaten, bunu siyasete haiz kişilerin yapması daha doğru ama forumda değil...
konuşulacak yer var yer var gökçen abi gitsin facebook ta twitter da atıp tutsun değil mi yani![]()
ne diyosun sen ya iyimisin koçumBelki ban yicem ama türbandan iyidir inşallah bir gün sevdiğin bir insana tecavüz ederlerde doğurur nasıl olsa devlet bakar![]()
Edeb bir insanda bulunmayınca böyle olur işte...Belki ban yicem ama türbandan iyidir inşallah bir gün sevdiğin bir insana tecavüz ederlerde doğurur nasıl olsa devlet bakar![]()
Eyvallah kardeşim çok güzel cevaplamışsın...Merak etme kötü dua sahibine döner. Ben Allah'a güveniyorum öyle birşey olmaz inşallah geriye ne kadar martaval okusan da boş..![]()
Edeb bir insanda bulunmayınca böyle olur işte...
- - - Eklendi - - -
Eyvallah kardeşim çok güzel cevaplamışsın...
Ben zaten kötü söz söyleme taraftarı olmadım hiç bir zaman edebimle verdim cevabımı böyle anlayana .. 
Allah razı olsun kardeşim, eyvallah...SağolasınBen zaten kötü söz söyleme taraftarı olmadım hiç bir zaman edebimle verdim cevabımı böyle anlayana ..
![]()