Acil satilik iphone 3gs 16 gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
Acil satilik iphone 3gs 16 gb
merhaba arkadaşlar şubat ayının sonunda almış oldugum 3gs ımı satıyorum en ufak bır kusuru cızıgı vs yoktur
urunun garantı belgesı kutusu acılmamıs kulaklık sarj aletı herseyı tamdır fiyat olarak 750tl diyorum resimler akşam eklenicektir

mstfyslyrt

Üye
merhaba.1 şubatta aldığım ACER ASPİRE 5739G model notebook um var.tertemiz ve sorunsuz.özellikleri 4GB RAM 1GB EKRAN KARTI intel core 2 duo 2.80 ghz işlemcisi ve diger güzel özellikleri var. güclü özellikte bi notebook. iphone istediğim için değiştirmek istiyorum.Takas olabilir mi ?

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler hocam ancak acer ultrabook aldım yenı eger pesın almayı dusunursenız konusabılırız tekrar?

cambaz_16

Üye
ben 600 tl teklif ediyorum eğer düşünürseniz konuşalım.

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
600 lira :)) o fiyatlara varsa bende ıstıyorum tesekkurler o fıyata vermem cıhazımın temızlıgı bellıdır

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
güncel

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
ilanım günceldir

bluemai

bluemai

Üye
merhaba arkadaşlar şubat ayının sonunda almış oldugum 3gs ımı satıyorum en ufak bır kusuru cızıgı vs yoktur
urunun garantı belgesı kutusu acılmamıs kulaklık sarj aletı herseyı tamdır fiyat olarak 750tl diyorum resimler akşam eklenicektir

Elimde galaxy ace var 4ay oldu alali garanti mevcut üstüne ne istiyorsun ? Aynı senin tel gibi temizdir
[email protected]

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederım ancak galaxsy sIII alıcam o yusden satıyorum

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
Bn 750 ıstıyorum hocam sız ne kadar ıstıyorsunuz?

HawkNY

HawkNY

Üye
pm at konuşalım

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
hawkny posta kutunuz dolu galıba hocam pm at konusalım demıssın ben gercekten satmak ıstıyorum yenı tel aldım cunkı bana tek bı fıyat soyleyın verıyım sıze alıcıysanız eger

HawkNY

HawkNY

Üye
kardeş biri mesaj sistemimi bozmuş , ben alıcıym eğer iphone 3gs ini Daha detaylı anlatrsan sewinrm

• Beğen
Tepkiler: LANS_KSK
rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
Anlatiyim subat sonu aldim cihazi oyle cok kullanmadim cizigi carigi yok 10 uzerinden 10 alir yani garantisi devam ediyor kutusu var icerigi tam hatadiz bi cihaz kulakligi sark aleti acilmadi dahi istiyosan ceo nonu at ariyim goruselim hocam sanada uyarsa yollarim cihazi

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
güncelllllllllll

- - - Eklendi - - -

ilanım günceldirr

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
günceldirrr

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu iphone isteyen ;))))

mtncelik

Üye
2. ele çok para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt