Power Tuşu garip bir sorun :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Power Tuşu garip bir sorun :(
Arkadaşlar power tuşumda garip bir sorunum var anakartı yeni almıştım masaüstü bilgisayarıma ikinci el aldım eski bilgisayar olduğu için led kablolarını netten bulup taktım ama power e bastıgımda bilgisayar fanları saniyelik çalışıp duruyor ve fan durur durmaz yeniden çalışıyor ve bilgisayar açılıyor ikinci dönüşte sonra ise power tuşuna basmam bilgisayarda hiç bir şey yapmıyor.işin en garibi ise bilgisayarı kapattığım zaman bir daha elektirik fişini sökmeden açamıyorum power etkisiz kalıyor.Sorun led bağlantılarında mı aldığım anakartta mı?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yanlış takmış olabilirsin..
aslında pek birşey anlamadım diyebilirim..
taktıgın kabloları kontrol et. :oke:

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha açıklayıcı olursam :) Şimdi fişi taktım değilmi tuşa bastım bilgisayar açıldı oynadım problem yok sonra kapattığım zaman power tuşu bir daha çalışmıyor elektiriği komple kesip takınca tekrar açılıyor bilgisayar.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
var bir sorunda burdan bişi anlatamam...
diyebileceğim tek seş taktıgın kablolar yanlış takmış olabilirsin...
yada bir sorun var sistemde....

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
var bir sorunda burdan bişi anlatamam...
diyebileceğim tek seş taktıgın kablolar yanlış takmış olabilirsin...
yada bir sorun var sistemde....
kabloları detaylı tekrar takarım kardeşim olmazsa detaylı konuşuruz ayrıntılı özelden teşekkürler

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
anakartın marka ve modelini yazarmısın yanlışlıkla reset ve power bağlantısını ters takmış olabilirsin!

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anakartın marka ve modelini yazarmısın yanlışlıkla reset ve power bağlantısını ters takmış olabilirsin!
resetle power dugmesi aynı işi yaptıgı için fark etmez...
şahsen ben 2 düğmenin yeri değişik olarak kullanıyorum :D
power bozulduda :D 1 seferde almıyor :kop2:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
anakart tam model bilmiyorum ama foxconn :) kabloları çok değiştirdim sorun aynı reset düğmesine bağlasamda aynısını yapıyor.sanırım anakart sorunlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt