TeAmo42
Üye
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Yaklaşık 6 sene kadar önce masaüstü casper bilgisayar almıştım tabi artık ömrü doldu sanırım anakartı sorunlu.Soruna gelince power tuşuna bastıgım zaman fanlar dönmeye başlar başlamaz elektriği kesiyor,yani açılamıyor.
Şimdi bir kaç sorum olacak:
*Sorun nedir basit çözülebilir mi?
*Önümüzdeki hafta laptop almayı planlıyorum,Hangi marka almalıyım? Yani beni hiçbir yarı yolda bırakmayacak bir laptop olması gerekiyor,Max bütçe 1500 Tl.Sıfır mı almalıyım ? Yoksa sıfır parasına ikinci el alıp daha üstün özellikli bir laptop mu almalıyım?
*Eski bilgisayarım 512 mb ddr2 ram,160 gb harddisk,3.20 ghz intel pentium 4 tek çekirdek,dwd-rw,512 nvidia ekran kartı,17 inç casper monitör,klavye,fare,mause .. bu arızalı hali ile ne kadar eder veya parçaları parçalayıp ayrı ayrı satsam daha mı iyi olur.fazla bir beklentim yok ama ne kadar fayda ederse 1500 ün üstüne ekleyip laptop özellikleri artsın istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar.
Şimdi bir kaç sorum olacak:
*Sorun nedir basit çözülebilir mi?
*Önümüzdeki hafta laptop almayı planlıyorum,Hangi marka almalıyım? Yani beni hiçbir yarı yolda bırakmayacak bir laptop olması gerekiyor,Max bütçe 1500 Tl.Sıfır mı almalıyım ? Yoksa sıfır parasına ikinci el alıp daha üstün özellikli bir laptop mu almalıyım?
*Eski bilgisayarım 512 mb ddr2 ram,160 gb harddisk,3.20 ghz intel pentium 4 tek çekirdek,dwd-rw,512 nvidia ekran kartı,17 inç casper monitör,klavye,fare,mause .. bu arızalı hali ile ne kadar eder veya parçaları parçalayıp ayrı ayrı satsam daha mı iyi olur.fazla bir beklentim yok ama ne kadar fayda ederse 1500 ün üstüne ekleyip laptop özellikleri artsın istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar.
birde dediğin gibi yapmak istiyorum masaüstü evde yedek pc olsun istiyorum.Ama anakart bulmak sorun olabilir diye. bide o dediğin özelliklerde ve markalarda laptop fiyatları ne durumda?
)