Bugün lumia 800 kullandım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Bugün lumia 800 kullandım
Arkadaşlar bugun elektro worlde gittim ve beyaz n9u kullandım.Beyaz gercekten cok güzel.Sonra nokia destekteki arkadasa lumialar ne zaman Türkiyeye gelicek dedim haziran gibi gelir dedi ve cebinden lumia 800 cıkardı istersen kullanabilirsin dedi bende hemen yapıstım :D kamera kalitesi falan mükemmel market cok hos ie9 idare eder ama kullandığım en stabil telefon diyebilirim neyse telefonu geri verdim dedim flash desteği ne zaman gelir 800 ve altında yok ama 900 olacak dedi kafam karıştı doğrumudur söyledigi? Bu arada yurt dısından 470 dolara almıs ayrıca oyun performansını deneyemedim.

klongs

klongs

Üye
flash desteği yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flash mozillayla gelebilir yada ie ye de gelebilir henüz belli değil.

- - - Eklendi - - -

Bu arada hangi elektro world ben de gidip kullanayım :ehe

theposies

theposies

Üye
ah yerinde ben olsam cihazı alıp kaçardım :d:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
enteresan olan durum cihazı eline alıp kullananlar cihazdan etkileniyor ama nedense cihazın resminden hariç hiçbir şeyini görmemiş olanlar sanki aylardır bu telefonu kullanıyormuş gibi ahkam kesiyorlar

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
theposies

theposies

Üye
flaş konusu benimde kafamı karıştırdı :(
ne demek 900 e var 800 e yok ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
enteresan olan durum cihazı eline alıp kullananlar cihazdan etkileniyor ama nedense cihazın resminden hariç hiçbir şeyini görmemiş olanlar sanki aylardır bu telefonu kullanıyormuş gibi ahkam kesiyorlar

o ben değilim valla :ehe kullanmadığım cihazla ilgili yorum yapmaktan nefret ederim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

sorma abi ya şu rda dan cihaz kullanma olayı varmış lumialarda var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
[ENGİN];4766219' Alıntı:

o ben değilim valla :ehe kullanmadığım cihazla ilgili yorum yapmaktan nefret ederim.
yok be engin tabii ki kullanmadıgın cihazla ilgili de yorum eleştiri övme yerme yapılabilir de bazen kantarın topuzu kaçıyor sanki:hmmm

theposies

theposies

Üye
ali abi seninde 5 gün kaldı . Yerinde duramıyosundur :)

lgkg300

lgkg300

Üye
Arkadaşlar bugun elektro worlde gittim ve beyaz n9u kullandım.Beyaz gercekten cok güzel.Sonra nokia destekteki arkadasa lumialar ne zaman Türkiyeye gelicek dedim haziran gibi gelir dedi ve cebinden lumia 800 cıkardı istersen kullanabilirsin dedi bende hemen yapıstım :D kamera kalitesi falan mükemmel market cok hos ie9 idare eder ama kullandığım en stabil telefon diyebilirim neyse telefonu geri verdim dedim flash desteği ne zaman gelir 800 ve altında yok ama 900 olacak dedi kafam karıştı doğrumudur söyledigi? Bu arada yurt dısından 470 dolara almıs ayrıca oyun performansını deneyemedim.

Cihazı alıp kaçaydin keşke :ehe

Bekleyelim daha ne telefonlar çıkacak. Adamlar telefon çıkarıyorlar ama bir gedik açık bırakıyorlar ki sonra ki gelen telefon o gediği kapatsin yani yeni çıkan telefona çeksin seni

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];4766219' Alıntı:

Adamsın abim :oke:

- - - Eklendi - - -

yok be engin tabii ki kullanmadıgın cihazla ilgili de yorum eleştiri övme yerme yapılabilir de bazen kantarın topuzu kaçıyor sanki:hmmm

Videodan sonra herkesin fikri değişecek abi ;)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
rda da windows phone cihazları yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

yapılabılır elbette ama hiç kullananla kullanmayan bir olurmu teknik özelliklerini bilmek başka cihazı elden geçırmek başka dır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:vur

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/sonyaden-yeni-bir-akilli-daha-xperia-acro-s-651515.html#post4766330

- - - Eklendi - - -

abi şu linkteki cihaza baksana üstte sony yazmasa dersin lumia adam kakmış hala benzemiyor diyor yeminle bugün sövmezsem daha sövmem dediğim anlardan biri yine

doctorrr

doctorrr

Üye
banada banada :aha:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Bugun tekrar kullandım adam avea hatla catır cutur kullanıyo ie9 cok hosuma gitti en azından pcdeki gibi ağır değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...