Lütfen şu programı nasıl kaldırabilirim.?? Yardııııımm!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen şu programı nasıl kaldırabilirim.?? Yardııııımm!!
[h=2][Melon] Advanced Device Locks Pro v2.10(136) S^1/S^3 Unsigned adlı programı kurdum iki gün çalıştı artık çalışmıyor. kaldırmaya çalıştım. kalkmadı tel 603. app uninstal vs denedim kaldıramıyorum. telefonumazarar vermesinden endişe ediyorum.. Hard format vs bunları yapmak istemiyorum.. Bir sürü program güzel çalışıyor... Şimdiden Teşekkürler...[/h]

• Beğen
Tepkiler: bayfarukali

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Bu program kalkmaz. ;Zarar vermez telefona illa kaldırmak istersen flash atman gerek telefona

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Getirebiliriniz

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yenisini yüklemene gerek yok sevgili kardeşim. Telefonu yeniden başlat uygulamayı çalıştır. Sonra korunan uygulamalara 1 tane daha ekle neye koymak istiyorsan sonra korumayı kapat aç Tik iaretine bas şifreni gir ve çık bu kadar. Kolay gelsin

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
Yenisini yüklemene gerek yok sevgili kardeşim. Telefonu yeniden başlat uygulamayı çalıştır. Sonra korunan uygulamalara 1 tane daha ekle neye koymak istiyorsan sonra korumayı kapat aç Tik iaretine bas şifreni gir ve çık bu kadar. Kolay gelsin
Ah kardeşim ah.... malesef olmadı dediklerini 3 defa yaptım ama nafile. bu programın yazılımında bir sorun var galiba... İlgilendiğin için teşekkürler... başka bir çözüm lazım..

• Beğen
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Olmadıysa korumayı kapat telefonu tekrardan başlat sonra korumayı aktif et. O zman olur yine olmazsa flash at

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nerden kaldırmaya çalışıyorsun?

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
Olmadıysa korumayı kapat telefonu tekrardan başlat sonra korumayı aktif et. O zman olur yine olmazsa flash at
malesef bu da olmadı flashla da uğraşmak istemiyorum. bu program muhteşem idi, ... kullanamayacağım için çok üzülüyorum...Sağol...

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];4764732' Alıntı:
nerden kaldırmaya çalışıyorsun?
telefon hafızasından (c)... aslında kaldırmak istemiyorum ama tekrar kurmak, kullanabilmek için değişik yollar denemek istiyorum..

• Beğen

kuralsiz9

Üye
Bende bunu kurmuştum ve ilk flahsla tanışmamı sağladı silinmedi telefon çöktü bişeyler oldu,flashtan sonra Mr.Applock kurdum çok daha kullanışlı ve güzel bir bakabilirsin.

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
Bende bunu kurmuştum ve ilk flahsla tanışmamı sağladı silinmedi telefon çöktü bişeyler oldu,flashtan sonra Mr.Applock kurdum çok daha kullanışlı ve güzel bir bakabilirsin.
Teşekkür ederim... inşallah senin başına gelen benim başıma gelmez:( denediğin programı bulabilirsem bir deneyeyim...

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
advanced phone lock 1.3 ben bunu kullanıyorum ve 6 ayı geçti sorunsuz çalışıyor ama hiç kaldırmayı denemedim

candost38tr

candost38tr

Üye
nasıl kalkmaz yaaa
kaldırırken sıfre ıster degıstırmedıysen sıfre 1234 tur
kutucukları tıklıyemıyosan calısmamaktan kastın buysa bıraz zor tıklıyo bıkac denemeden sonra tıklıyecektır

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
nasıl kalkmaz yaaa
kaldırırken sıfre ıster degıstırmedıysen sıfre 1234 tur
kutucukları tıklıyemıyosan calısmamaktan kastın buysa bıraz zor tıklıyo bıkac denemeden sonra tıklıyecektır
sevgili kardeşim sen bu programı kurdun mu ki bilmiyorum. senin söylediklerinle zerre alaka yok. ilk şifresi de 0000 idi sonradan değiştirdim. kaldırırken şifre mifre istemiyor....zaten dosya silinemiyor hatası verip kapanıyor....

- - - Eklendi - - -

advanced phone lock 1.3 ben bunu kullanıyorum ve 6 ayı geçti sorunsuz çalışıyor ama hiç kaldırmayı denemedim
Teşekkür ederim.. senden önceki arkadaşın tavsiye ettiği programı kurdum(Mr.Applock). Umarım bu da başımı ağrıtmaz... bu da olmazsa senin tavsiyene uyacağım...

• Beğen
hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırma yöntemini sağolsun aşağıda zikrettiğim kişi gösterdi;
noss-barr :"kaldırmak için
uygulamanın
dil ayarlarındaki
english
ten iki tane var ikisinden birinde kalkıyor diğerinde kalmıyor"

• Beğen

aquax01

Üye
bende ne zmandan beri telefondan kaldırmak istiyordum bu programı aynı sistem hatası verip duruyodu burayı gördüğüm iyi oldu sayenizde bende silebildim telefondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt