eski telefonunuzdaki rehberi wp cihazınıza aktarma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
ha iyiymiş ben önceki mesajları yeni okudum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
100$ ustundeki getiriler icin %20 gumruk vergisi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vergi vergi vergi devlete vere vere bi hal olduk arkadaş ya :vur valla bilmiyodum Gökçen abi :ah

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
vergi vergi vergi devlete vere vere bi hal olduk arkadaş ya :vur valla bilmiyodum Gökçen abi :ah
Genel bilgi;
Fiyatı 75 euro ile 1.500 euro arasında olan ürünler için tek ve sabit oranda gümrük vergisi ödenir. Bu vergi oranı Avrupa Birliği'ne üye ülkelerden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelenler için ise %20'dir. Burada vergilendirme oranına kargoücreti dahil değildir. Örneğin Amerika'dan aldığınız 1.000 euroluk bir ürünügetirmek için 400 euro kargo dediğinizi düşünelim. Bu durumda %20'lik vergiyi sadece 1000 euro için ödersiniz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Genel bilgi;
Fiyatı 75 euro ile 1.500 euro arasında olan ürünler için tek ve sabit oranda gümrük vergisi ödenir. Bu vergi oranı Avrupa Birliği'ne üye ülkelerden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelenler için ise %20'dir. Burada vergilendirme oranına kargoücreti dahil değildir. Örneğin Amerika'dan aldığınız 1.000 euroluk bir ürünügetirmek için 400 euro kargo dediğinizi düşünelim. Bu durumda %20'lik vergiyi sadece 1000 euro için ödersiniz.

buna kazık diyoruz halk arasında :ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
theposies

theposies

Üye
abi devlet acısını bizden çıkarıyır :)

doctorrr

doctorrr

Üye
böyle bişey var :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

rica ederim abi baya oldu söyleneli ama göz önünde bulundurulması için...:)
Tabi tabi sakata gelmemek lazım... O kadar kahır çektik, iki cihaz getireceğiz şunun şurasında sonra kazıklara gelmeyelim yani... :tebessüm:

doctorrr

doctorrr

Üye
Tabi tabi sakata gelmemek lazım... O kadar kahır çektik, iki cihaz getireceğiz şunun şurasında sonra kazıklara gelmeyelim yani... :tebessüm:
annem terzi makine sipariş edecekti yurt dışından valla az kalsın tongaya düşüyoduk :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
GSM haricindeki cihazları işletme zorunluluğu yok diye biliyorum Yunus...

doctorrr

doctorrr

Üye
2.500 dolar olursa abi o sanayi makinesi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt