eski telefonunuzdaki rehberi wp cihazınıza aktarma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eski telefonunuzdaki rehberi wp cihazınıza aktarma

videoda anlatıldıgı gibi cok basit bir şekilde ios android bb veya symbian cihazınızdan rehberinizi windows phone telefonunuza kolayca aktarabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
teşekkürler abim paylaşım için.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
teşekkürler abi eline sağlık

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Tsk ler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaslar umarim yardimci olmusumdur.

theposies

theposies

Üye
teşekkürler abi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abimin attığı kazıktan sonra moralim bozuldu, şevkim kırıldı abi... çok pis içerledim... :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Yok yok sen de az degilsin de ugrasmiyorsun bu aralar. Hele bir telefonun gelsin sen de bir cok sey yapacaksin burada:oke:

O zaman Gökçen abiye de hayırlı olsun diyelim :ehe

Telefonlar gelse işler çok çok değişecek abi de gelemedi enikler

- - - Eklendi - - -

o kadar dert etme ben Gökçen abi senin akraba çok yurtdışında biri olmazsa diğeri olur :ehe olmadı abin alıp ups le yollar ücretini yarı yarı veririk :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o kadar dert etme ben Gökçen abi senin akraba çok yurtdışında biri olmazsa diğeri olur :ehe olmadı abin alıp ups le yollar ücretini yarı yarı veririk :D
Öyle tabi Can'ım ama kontratlı alıp bedavaya getirtecektim lakin olmadı... Hadi len ordan bir de senden kargo parası mı alacam... :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Öyle tabi Can'ım ama kontratlı alıp bedavaya getirtecektim lakin olmadı... Hadi len ordan bir de sana kargo parası mı alacam... :)

Ooov böyle yaparsan olmaz abi neyse masraf yarı yarıya kırışıcaz darılırım valla :hmmm abin alsın kontratı yollasın abi kargoyla bitane de kontratsız :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ooov böyle yaparsan olmaz abi neyse masraf yarı yarıya kırışıcaz darılırım valla :hmmm abin alsın kontratı yollasın abi kargoyla bitane de kontratsız :ehe
Sen beni kulak arkanla mı dinliyon len...:ehe Kontrat hakkı abimin bu sene yokmuş Can'ım bu sene S2 almış o 80Euro kontratlı, bana yengemin hakkını kullanacaktı lakin onun da sözleşmesi yenilenmeyecekmiş... o yüzden bizde yeğene kaldık ya...:tebessüm:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sen beni kulak arkanla mı dinliyon len...:ehe Kontrat hakkı abimin bu sene yokmuş Can'ım bu sene S2 almış o 80Euro kontratlı, bana yengemin hakkını kullanacaktı lakin onun da sözleşmesi yenilenmeyecekmiş... o yüzden bizde yeğene kaldık ya...:tebessüm:

abi ben abin izne gelmeyecek diye yalan oldu sandıydım :) He sen kontrat için yiğeni bekliyorsun yani benim kontratsız ben o yüzden rahatım ama fiyatı merak ediyorum :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
abi ben abin izne gelmeyecek diye yalan oldu sandıydım :) He sen kontrat için yiğeni bekliyorsun yani benim kontratsız ben o yüzden rahatım ama fiyatı merak ediyorum :hmmm
Abim izne de gelmiyor Can'ım doğru hatırlıyorsun... Eğer yeğenden de iş çıkmazsa bana kontrat monrtrat hikaye hiç beklemem zaten direk alırım. Fiyat konusunda değişiklik olacağını sanmıyorum...(Acayip gerildim inan ki!)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya kardesim bu kadar sorun yapmayin ya

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Abim izne de gelmiyor Can'ım doğru hatırlıyorsun... Eğer yeğenden de iş çıkmazsa bana kontrat monrtrat hikaye hiç beklemem zaten direk alırım. Fiyat konusunda değişiklik olacağını sanmıyorum...(Acayip gerildim inan ki!)

Ali abiye katılıyorum abi bu kadar sıkıntı etme kontratlı olmadı kontratsız alırız en azından burada alacağından 400 500 tl daha ucuz

serinaga

serinaga

Üye
Paylaşım için tşk, bu kadar kolaymış rehber transferi yaw, vakti-zamanında kaç takla attıydım rehber aktarmak için :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt