Olman mı! Sen olmasan halimiz duman abi...Rica ederim arkadaslar umarim yardimci olmusumdur.

Olman mı! Sen olmasan halimiz duman abi...![]()

Yok yok sen de az degilsin de ugrasmiyorsun bu aralar. Hele bir telefonun gelsin sen de bir cok sey yapacaksin burada![]()

olmadı abin alıp ups le yollar ücretini yarı yarı veririk 
Öyle tabi Can'ım ama kontratlı alıp bedavaya getirtecektim lakin olmadı... Hadi len ordan bir de senden kargo parası mı alacam...o kadar dert etme ben Gökçen abi senin akraba çok yurtdışında biri olmazsa diğeri olurolmadı abin alıp ups le yollar ücretini yarı yarı veririk
![]()

Öyle tabi Can'ım ama kontratlı alıp bedavaya getirtecektim lakin olmadı... Hadi len ordan bir de sana kargo parası mı alacam...![]()
abin alsın kontratı yollasın abi kargoyla bitane de kontratsız 
Sen beni kulak arkanla mı dinliyon len...Ooov böyle yaparsan olmaz abi neyse masraf yarı yarıya kırışıcaz darılırım vallaabin alsın kontratı yollasın abi kargoyla bitane de kontratsız
![]()
Kontrat hakkı abimin bu sene yokmuş Can'ım bu sene S2 almış o 80Euro kontratlı, bana yengemin hakkını kullanacaktı lakin onun da sözleşmesi yenilenmeyecekmiş... o yüzden bizde yeğene kaldık ya...
Sen beni kulak arkanla mı dinliyon len...Kontrat hakkı abimin bu sene yokmuş Can'ım bu sene S2 almış o 80Euro kontratlı, bana yengemin hakkını kullanacaktı lakin onun da sözleşmesi yenilenmeyecekmiş... o yüzden bizde yeğene kaldık ya...
![]()
He sen kontrat için yiğeni bekliyorsun yani benim kontratsız ben o yüzden rahatım ama fiyatı merak ediyorum 
Abim izne de gelmiyor Can'ım doğru hatırlıyorsun... Eğer yeğenden de iş çıkmazsa bana kontrat monrtrat hikaye hiç beklemem zaten direk alırım. Fiyat konusunda değişiklik olacağını sanmıyorum...(Acayip gerildim inan ki!)abi ben abin izne gelmeyecek diye yalan oldu sandıydımHe sen kontrat için yiğeni bekliyorsun yani benim kontratsız ben o yüzden rahatım ama fiyatı merak ediyorum
![]()
Abim izne de gelmiyor Can'ım doğru hatırlıyorsun... Eğer yeğenden de iş çıkmazsa bana kontrat monrtrat hikaye hiç beklemem zaten direk alırım. Fiyat konusunda değişiklik olacağını sanmıyorum...(Acayip gerildim inan ki!)
Ya kardesim bu kadar sorun yapmayin ya
tamam abim...Elbette, doğru düşünüyorsun...Ali abiye katılıyorum abi bu kadar sıkıntı etme kontratlı olmadı kontratsız alırız en azından burada alacağından 400 500 tl daha ucuz

tamam abim...
Elbette, doğru düşünüyorsun...![]()