doctorrr
Üye
Ali abiye katılıyorum abi bu kadar sıkıntı etme kontratlı olmadı kontratsız alırız en azından burada alacağından 400 500 tl daha ucuz
gümrük olayını hallediyonuzmu
Ali abiye katılıyorum abi bu kadar sıkıntı etme kontratlı olmadı kontratsız alırız en azından burada alacağından 400 500 tl daha ucuz
Yok Yunus kargo ile getirmiyoruz... Bir aksi durum söz konusu olmazsa eğer, elden yeğene getirtiyoruz inşallah...
gümrük olayını hallediyonuzmu
Yok Yunus kargo ile getirmiyoruz... Bir aksi durum söz konusu olmazsa eğer, elden yeğene getirtiyoruz inşallah...

Sakın bilmiyorum deme çarparım...
kargoyla gelince gümrük mü ödüyoruz abi vay anaam![]()

Genel bilgi;vergi vergi vergi devlete vere vere bi hal olduk arkadaş yavalla bilmiyodum Gökçen abi
![]()
Genel bilgi;
Fiyatı 75 euro ile 1.500 euro arasında olan ürünler için tek ve sabit oranda gümrük vergisi ödenir. Bu vergi oranı Avrupa Birliği'ne üye ülkelerden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelenler için ise %20'dir. Burada vergilendirme oranına kargoücreti dahil değildir. Örneğin Amerika'dan aldığınız 1.000 euroluk bir ürünügetirmek için 400 euro kargo dediğinizi düşünelim. Bu durumda %20'lik vergiyi sadece 1000 euro için ödersiniz.

buna kazık diyoruz halk arasında![]()

buna kazık diyoruz halk arasında![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböyle bişey var![]()
teşekkürler Yunus...rica ederim abi baya oldu söyleneli ama göz önünde bulundurulması için...teşekkürler Yunus...

Tabi tabi sakata gelmemek lazım... O kadar kahır çektik, iki cihaz getireceğiz şunun şurasında sonra kazıklara gelmeyelim yani...
rica ederim abi baya oldu söyleneli ama göz önünde bulundurulması için...![]()

annem terzi makine sipariş edecekti yurt dışından valla az kalsın tongaya düşüyodukTabi tabi sakata gelmemek lazım... O kadar kahır çektik, iki cihaz getireceğiz şunun şurasında sonra kazıklara gelmeyelim yani...![]()