İ phone 4 - 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglar3535

Üye
    Konu Sahibi
İ phone 4 - 4s
arkadaşlar i phone almayı düşünüyorum . i phone kullanan arkadaşlarım var onlar 4 ile 4s arasında pek bi fark yok diyorlar sizce de öylemi arada 300 lira fark var 300lira fazla vermeye değermi?

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
iPhone 4 ile 4s arasında fark var olmazmı işlemci,ram,kamera ve siri 300 tl farka değer almışken 4s alın.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
iyi bir ingilizcen yoksa siri özelliğini ele kaç kişi siriyi kullanıyor ki :)

iphone 4 ile 4s arasında evet kamera farkı var yanlış bilmiyorsam 4s in kamerası sony tarafından üretildi iphone 4 te hd 5mp kamera varken iphone 4s te fulhd 8 mp kamera var

işlemci olarakta 4s te hem çift çekirdek hemde çok sağlam bir gpu yongası bulunmakta

ama eylülde iphone 5 çıkacak ve benim gibi teknoloji meraklısıysan hiç fazla para verme iphone 4s e bir tane iphone 4 al kullanmaya bak ;)

artı tekrar iphoneye döndüm ios 5.1.1 güncellemesi yüklü hiçbir etki yok demişler ama telefon bataryası çok bariz bir şekilde daha uzun gidiyor eskiden olduğu gibi hemen şarj bitmiyor ben çok memnunum

nabak la

nabak la

Üye
arkadaşlar i phone almayı düşünüyorum . i phone kullanan arkadaşlarım var onlar 4 ile 4s arasında pek bi fark yok diyorlar sizce de öylemi arada 300 lira fark var 300lira fazla vermeye değermi?

Değmez kardeşim iphone 4 üm ve iphone 4s im var ikisini sürekli karşılaştırıyorum hiç bir fark yok paraya kıydığıma üzülüyorum:vur

bir kaç fark var bunlar:
SİRİ (ingilizcesi iyi olmayan hiç kimse kullanamıyor)
Yüksek çözünürlük (8mp)
A5 işlemci 4 çekirdek

WebStyle

WebStyle

Üye
4 ile 4s arasındaki farklar

4 de 5 Mp 4s de ise 8mp çözünürlük de kamera var.

4 de A4 tek çekirdekli 800mhz işlemci var 4S'de A5 çift çekirdek 1GHZ'lik işlemci var.

4 de PowerVR SGX530 gpu var. 4S'de ise PowerVR SGX540..

Siri jb sayesinde 4'e de yüklenebiliyor. Üstte saydığım özellikler dışında hiç bir fark yok.. En önemli etkenler işlemci ve gpu olduğu için 4s, 4 e göre tabi ki 1 kat daha hızlı diyebiliriz..

systemboys

systemboys

Üye
jb ile yüklenen siri orjinaliyle kıyaslanamaz bile ayrıca 4s te 1GhZ lik İşlemci yok 800 Mhz ve çift çekirdek 4 çekirdek değil.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Değmez kardeşim iphone 4 üm ve iphone 4s im var ikisini sürekli karşılaştırıyorum hiç bir fark yok paraya kıydığıma üzülüyorum:vur

bir kaç fark var bunlar:
SİRİ (ingilizcesi iyi olmayan hiç kimse kullanamıyor)
Yüksek çözünürlük (8mp)
A5 işlemci 4 çekirdek

kullanmayı bilmezsen böyle düşünmen normal

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
jb ile yüklenen siri orjinaliyle kıyaslanamaz bile ayrıca 4s te 1GhZ lik İşlemci yok 800 Mhz ve çift çekirdek 4 çekirdek değil.

doğru söze ne hacet ;) adam yanlış bilgileri düzeltmiş

- - - Eklendi - - -

kullanmayı bilmezsen böyle düşünmen normal

kullanmayı bilmemeyle nasıl bir alaka var değerli kardeşim :) ekran farklarımı var farklı işletim sistemlerini mi kullanıyorlar
birinini desteklediği uygulama oyunu diğeri desteklemiyor mu ?

adı üstünde biri diğerinin hızlı versiyonu tamam android os olsa donanımın çok etkisi var ama ios gibi bir yazılım harikasında o farklar çok büyük bir fark yaşatmıyor ki

15097

15097

Üye
arasında dağlar kadar farklar var tabi tasarım hariç ;)

WebStyle

WebStyle

Üye
doğru söze ne hacet ;) adam yanlış bilgileri düzeltmiş

- - - Eklendi - - -

kullanmayı bilmemeyle nasıl bir alaka var değerli kardeşim :) ekran farklarımı var farklı işletim sistemlerini mi kullanıyorlar
birinini desteklediği uygulama oyunu diğeri desteklemiyor mu ?

adı üstünde biri diğerinin hızlı versiyonu tamam android os olsa donanımın çok etkisi var ama ios gibi bir yazılım harikasında o farklar çok büyük bir fark yaşatmıyor ki

Evet ekran farkı var olmaz mı 2 cihazı da yan yana getirip karşılaştırdım. Siz 2sini de kullanıyormuşsunuz madem arasındaki farkları daha rahat görmeniz gerekirdi. İphone 4, 4s'ye göre daha mat duruyor. 4s de renk daha canlı ve okunaklı.. Bir tek tasarım olarak aynılar.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Evet ekran farkı var olmaz mı 2 cihazı da yan yana getirip karşılaştırdım. Siz 2sini de kullanıyormuşsunuz madem arasındaki farkları daha rahat görmeniz gerekirdi. İphone 4, 4s'ye göre daha mat duruyor. 4s de renk daha canlı ve okunaklı.. Bir tek tasarım olarak aynılar.

ya hiç mi hiç fark yok demiyorum ki değerli arkadaşlar ama iphone 3gs iphone 4 gibi devir atlama gibi farklar yok bunu anlatmaya çalışıyorum artı arkadaşımda iphone 4s var bende iphone 4 defalarca denedik menü geçişleri ekran netliği vs. bir fark göremedik
iphone ekranı nasıl daha mat oluyo anlamadığım ikisininde ekranları retina ekran çözünürlük aynı

tamam oyun oynatma grafik kalitesi vs.. iphone 4s illaki daha iyidir sonuçta donanım olarak daha üstün
ama bataryaları aynı 1420 mah
kasa olarak aynı ekranlar aynı
iphone 4 ün bataryası yeni yazılımla daha da uzun gidiyor aynı batarya daha güçlü işlemci vs. olduğu için iphone 4s daha az gidiyor
iphone 4s lerde 3g kapanmıyordu yanlış bilmiyorsam o bile şarjı çok etkiliyo

kamera olarak 4s in kamerası tabikide iphone 4 e göre çok daha iyi ama vga hd devrimi gibi bi devrm olmadı

anlatmak istediklerim iphone 4 ile 4s aynı değil buna itiraz etmiyorum ama öyle yok kullanmayan anlayamaz yok dağlar kadar fark var gibi cümlelerde abartmaya gerek yok

altını çizerek söylüyorum iphone 5 i almaya heveslenen biri için iphone 4s e geçmeye gerek yok iphone 5 çıkmasa tamam en iyisi iphone 4s tıpkı dediğiniz gibi iphone 5 le dağlar kadar farklar çıkacak

acrofurki1

Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra akrabam gelicek amerika'dan, simlocklu iphone almasını rica edicem.Telefon piasasını uzun süredir takip etmediğimden size danışmak istedim.

Sizce 4s mi almak daha uygun olur 4 mü.Benim için önemli olan makinenin tam verimli çalışması zırt pırt şunu yükle, bunla kır kapat geri aç.... vs tarzında sorunlarla uğraşmak istemiyorum 1 defa kırdırma işleminden sonra makine çalışsın istiyorum,pasaport kaydı sorun değil sadece sim kırdırma işlemi yapıcam.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.(Bu arada 4s 199 dolar - 4 99 dolar,rakamsal açıdan da hangisinin daha uygun olacağını düşünürsünüz?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt