Evet ekran farkı var olmaz mı 2 cihazı da yan yana getirip karşılaştırdım. Siz 2sini de kullanıyormuşsunuz madem arasındaki farkları daha rahat görmeniz gerekirdi. İphone 4, 4s'ye göre daha mat duruyor. 4s de renk daha canlı ve okunaklı.. Bir tek tasarım olarak aynılar.
ya hiç mi hiç fark yok demiyorum ki değerli arkadaşlar ama iphone 3gs iphone 4 gibi devir atlama gibi farklar yok bunu anlatmaya çalışıyorum artı arkadaşımda iphone 4s var bende iphone 4 defalarca denedik menü geçişleri ekran netliği vs. bir fark göremedik
iphone ekranı nasıl daha mat oluyo anlamadığım ikisininde ekranları retina ekran çözünürlük aynı
tamam oyun oynatma grafik kalitesi vs.. iphone 4s illaki daha iyidir sonuçta donanım olarak daha üstün
ama bataryaları aynı 1420 mah
kasa olarak aynı ekranlar aynı
iphone 4 ün bataryası yeni yazılımla daha da uzun gidiyor aynı batarya daha güçlü işlemci vs. olduğu için iphone 4s daha az gidiyor
iphone 4s lerde 3g kapanmıyordu yanlış bilmiyorsam o bile şarjı çok etkiliyo
kamera olarak 4s in kamerası tabikide iphone 4 e göre çok daha iyi ama vga hd devrimi gibi bi devrm olmadı
anlatmak istediklerim iphone 4 ile 4s aynı değil buna itiraz etmiyorum ama öyle yok kullanmayan anlayamaz yok dağlar kadar fark var gibi cümlelerde abartmaya gerek yok
altını çizerek söylüyorum iphone 5 i almaya heveslenen biri için iphone 4s e geçmeye gerek yok iphone 5 çıkmasa tamam en iyisi iphone 4s tıpkı dediğiniz gibi iphone 5 le dağlar kadar farklar çıkacak