"kürtaj bi cinayettir" mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
"kürtaj bi cinayettir" mi ?
bence recep tayyip erdoğan çok haklı "kürtaj bi cinayettir" aynen öyle ha doğduktan sonra öldürmüssün bebeği ha doğmadan önce ne farkı var?

siz ne düşünüyorsunuz bilemem tabi :hmmm

M. tAHA

M. tAHA

Üye
cinayetten farkı ne ??? dimi

Enes

Enes

Üye
görüntüyü görünce bi garip oldu hee :blink:

doctorrr

doctorrr

Üye
tecavüze uğrayan bir kadın veya kız hamile kalırsa ne olacak bide bu tarafından bakın !!!

tempestshine

tempestshine

Üye
  • Beğen
Tepkiler: M. tAHA
joker.lg

joker.lg

Üye
düşünce mi açıklamak istiyorum
yanlış anlaşılmasın ama bu tayyipin bir oyunu bence

Enes

Enes

Üye
bence burda olaya tayyip ahmet mehmet diye bakılmamalı.. Allah'ın verdiği cana kıyıyorsunuz "bir insanı öldürmek tüm insanları öldürmek gibidir" bu vebali insan göz göre göre nasıl alır ..

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
hadi o konuda haklısın diyelim. sırf zevk için bu işi yapıp da öldürenler ne olacak ?
ha orası öyle canım adamakıllı bir kanun getirilmeli belirli şartlat hazırlanmalı dimi :)

- - - Eklendi - - -

bebeğine doğurup bakmalı bence.kürtaj falan yapmamalı.sonuçta Allah katında büyük günah.
tecavüz sonucu hamile kalınırsa kürtaj caizdir böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin...

M. tAHA

M. tAHA

Üye
abiler Allah bir ruh üfledikten sonra; sen onu öldürmekle şirke bile girer.. onun verdiği canı sen kimsinde alıyorsun... olaya siyasi bakılmamalı

tempestshine

tempestshine

Üye

ha orası öyle canım adamakıllı bir kanun getirilmeli belirli şartlat hazırlanmalı dimi :)

- - - Eklendi - - -

tecavüz sonucu hamile kalınırsa kürtaj caizdir böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin...

yanlış biliyorsun.tecavüz sonucuda olsa kürtaj bir başka canlının canını almaktır.kul hakkı yemektir.bu sebeple günah olur.

• Beğen
apobaba1234

apobaba1234

Üye
Bildigim kadariyla tecavuze ugrayanlara ilk mudahele ile bebek olusumu engelleniyor. Basbakanimiza katiliyorum ve kurtaji savunana kisilerede igrenerek bakiyorum bidr hakkimiz felan demiyolarmi.:confused:

• Beğen
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tecavüze uğrayan kadının bizzat kendisinin öldürülmemesini hele bir sağlayalım da, bebeğini düşünürüz...

Tuba

Tuba

Üye
Siyasi olarak bakmayın da gerçekten bebek aldırmak (kürtaj günah) bebeğe can (nefes/ruh) 40 günde geliyor
bir canlıyı öldürmek istermisiniz ? hemde parçalara ayrılarak keserek bölerek ?

Tecavüz sonrası ise Allah kimseye göstermesin düşmanıma bile ama anında doktora gidilirse hamilelik olmaması için önlem alınıyor ki bunda sakınca yok çünkü bir bebek yok ortada...

• Beğen
Tepkiler: -efşan, N1C<-lazımdeğil ve M. tAHA
Metin MF

Metin MF

Üye
mesela kürtaj isevilikte(hristiyanlık) kesinlikle yasaktır.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Kendi kafalarındakiler hep doğru ya,o yüzdende ne söylüyorlarsa doğruymuş gibi gösteriyorlar.
Bir bayan vucuduna sahip olmayan,onun hakkında konuşması da gereksiz.

İyi ve kötü yönlerini düşünmeden,bilimsel olan yönünden tahminler yürütür ama o çocuk,yanlışlıkla dünyaya geldimi veya yaşak ilişkiyle oldumu?
O yönünü hiç düşünmez.

Kendi düşündüğü ne varsa hep doğrudur. Acaba merak ediyorum neden kürtaj olmuş bir bayanı çıkarıp konuşturmadılar?

ibrother

ibrother

Üye
siyaseti sevmem ama, kürtaj gerekli durumlarda yapılması gerek. tayyip erdoğan ı sewerim takdir ederim ama güvenmiyorum artık ona ...desteklemem de artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt