"kürtaj bi cinayettir" mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jomolocco

Jomolocco

Üye
hayir kimsede cikip demiyor burasi demokratik bir ulke burada her dinden insan var sanane be adam isteyen istedigi yapar diktatorluk yapma diye
burada tartisiyorsunuz
muslumanliga gore evet gunahtir caiz degildir
bilmem ne dinine gore gunah degildir
neyin davasi bu?

su dustugumuz hallere bak ulke demokrasi elden gidiyor haberi yok cogunun
adam dini kullanarak kanimiza girdi uyuma ey turk!!

• Beğen
Tepkiler: minoo ve -efşan

-efşan

-efşan

Üye
hayir kimsede cikip demiyor burasi demokratik bir ulke burada her dinden insan var sanane be adam isteyen istedigi yapar diktatorluk yapma diye
burada tartisiyorsunuz
neyin davasi bu?

Senin ve benim mesajımın silinebileceğini bildiğim halde alıntı yaparak cevaplıyorum.
Helal olsun sana. Taaki senin mesajını görene dek yorum yapma taraftarı değildim bu konuya. Ama bu yorumu tebrik etmeden duramadım.:D

-efşan

-efşan

Üye
Saygısızlık yapmasın kimse lütfen!

joker.lg

joker.lg

Üye

Senin ve benim mesajımın silinebileceğini bildiğim halde alıntı yaparak cevaplıyorum.
Helal olsun sana. Taaki senin mesajını görene dek yorum yapma taraftarı değildim bu konuya. Ama bu yorumu tebrik etmeden duramadım.:D

bende katılıyorum adam 19 mayısı kaldırdı 23 nisanı kaldırır zaten atatürk köşesi zorunluluğu kalktı geçenlerde atatürk büstüne çiçek koymak isteyenleri s*****eklerdi neredeyse ben atatürkçü değilim o kadar ama bazı şeyler hayatsal ihtiyaç gibidir atatürke saygı sevgi ve bilinçli olmak bunlardan biri o oturduğu koltuk onun sayesinde bunun farkında mi ?

- - - Eklendi - - -

adam alevilerden nefret ediyor en basit örneği geçen kuzenim polislik için baş vurdu ve onun arkadaşı kuzenimın dişleri önde diye onu almamislar kızında tırnakları düz değilmis diye polis olamazmis sözde ve bunun gibi birsürü şey

ibrother

ibrother

Üye

saygısızlık yapan ben değilim.arkadaş yazdığının farkında deil galiba.dinde yasak da türk dinsiz mi ki din e karşı çıksın mantık hatası resmen.

joker.lg

joker.lg

Üye
burada tartisiyorsunuz
neyin davasi bu?

senin her turden insan yaşıyorun en basit örneği benim yaşadığım yer sağım ermeni solum hıristiyan alevi türk kürt hepsi var fakat düşman gibi gösteriliyoruz birbirimize

ibrother

ibrother

Üye
:hmmm

Tuba

Tuba

Üye
Siyaseti sevmiyorum konu artık iyice siyasete dönmüş ki bir cana kıyıldığı artık yazılmıyor mesajlarda ?

Ben olaya siyasi bakmıyorum benim görüşüm cana kasıt....Gerektiği durum sadece Anne yada çocuk sağlığıdır...

• Beğen
Tepkiler: minoo
ibrother

ibrother

Üye
Siyaseti sevmiyorum konu artık iyice siyasete dönmüş ki bir cana kıyıldığı artık yazılmıyor mesajlarda ?

Ben olaya siyasi bakmıyorum benim görüşüm cana kasıt....Gerektiği durum sadece Anne yada çocuk sağlığıdır...

farklı bir şey sözlemiyoruz bizde konu konuyu doğuruyor. :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ben turklere dinsizmi dedim
her turk musluman olmak zorunda degil dedim

Senelerdir ayni terane turkiye musluman ulke diye gosteriliyor.
ulkenin basindaki musluman diye ulke musluman olmaz arkadas anlayin bunu artik

Obama musluman olsa abd muslumanmi olacak ?

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve minoo
M. tAHA

M. tAHA

Üye
fazla dallandırılıp budaklanmaya gerek yok.
devlet kürtajı yasakladı dıye bu iş Türklerin hepsi müslümandır ya da müslüman olmak zorunda mıdır gibi şeyleri doğurmaz. sonucta bir insanı katlediyorsunuz. yarın bunu avrupa insan haklarında da yasaklarsa çok haklı mı diyeceksiniz. anlamadıgım bu yasaktan neden gocunuluyor. insan öldürmekle aynı eşdeğere sahiptir. insan ölürmek ne ise bu da aynısıdr.

- - - Eklendi - - -

ben turklere dinsizmi dedim
her turk musluman olmak zorunda degil dedim

Senelerdir ayni terane turkiye musluman ulke diye gosteriliyor.
ulkenin basindaki musluman diye ulke musluman olmaz arkadas anlayin bunu artik

Obama musluman olsa abd muslumanmi olacak ?
sende haklısın Sonucta TC bir demokratik laik ve sosyal bir devlettir.

yalnız burda konu o degıl "CAN"

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konu siyasete ve tartişmalara dönüştüğü için kapatilmiştir

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt