Organ bağışı yapacaktım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Organ bağışı yapacaktım
Arkadaslar ben kan bagisi yaparken dedim birde kagit doldirim ben olunce organlarimida alsinlar eve geldim once anneme diyim dedim o dedi o kagidi doldurursan sen olecek gibi olursan doktorlar seni yasatmak icin ugrasmiyorlarmis hemen organlari almak icin oldu diyip fisini cekiyorlarmis dogrumudur bu. sakin gulmeyin annem. biraz cahil olabilir ama turkiye gibi biryerde dogruluk payi olabilirde

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Belli olmaz sonuçta o kağıdı doldurduysan yazılı olarak olanlarıda kabül etmiş oluyorsun aslında böyle bir kuşkuya düşünceğinize,gerçekten öyle bir hale geldiğiniz zamanda aile fertlerinden birisi öyle izin verebiliyor. Bitkisel hayata girince ozaman da dediğim gibi aile fertleri de,organları bağışlanmasını istiyorum diyor ozaman da oluyor.
Yakın zaman da başıma geldiğinden biliyorum...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
şimdiden doldurmaya ne gerek var ailene vasiyet edersin öldüğünde organlarını bağışlrlr

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sen istedigin kadar doldur o kagidi evet desende organlarini bagislayacak konuma gelindiginde yine aile bireylerine danisiliyo.yok deseler sen var dediysende alamazlar.arti beyin ölümü gerceklesince son evrede dusunuluyo o yapcak bisey kalmaynca kisaca.sadece kalbin calisiyo ve solunum var makineye bagli.karar senin

- - - Eklendi - - -

ayrica kimse kimsenin fisini aile istemedikten sonra cekemez rahat ol:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sen istedigin kadar doldur o kagidi evet desende organlarini bagislayacak konuma gelindiginde yine aile bireylerine danisiliyo.yok deseler sen var dediysende alamazlar.arti beyin ölümü gerceklesince son evrede dusunuluyo o yapcak bisey kalmaynca kisaca.sadece kalbin calisiyo ve solunum var makineye bagli.karar senin

- - - Eklendi - - -

hemşire konuştu :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye

- - - Eklendi - - -

konu sahibi :megafon: tuba ablanın bilgileri kulaktan dolma değildir , direkt olarak işin içinde çünkü

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Olcaksa hersey olur.Doktorların yemini var bu konuda.
Dogruluk payı yok ama genelleme yapamayız.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
konu sahibi :megafon: tuba ablanın bilgileri kulaktan dolma değildir , direkt olarak işin içinde çünkü

kendisini. biliyorum yanlis bilgi vermez ama annem gozlerini sonuna kadar acarak anlatinca korktum annem bagislama demiyor korkuyor bu tip birsey olur diye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ben olursem benim organlari sen sök abla :)

spy ghost

spy ghost

Üye
abi kulaktan dolma olabilir burdan da çözüm bulamazsan bunula ilgilenen hastahanelerle git konuş bir yetkili ile için rahatlasın bende yaş bekliyorum yaşım gelince dolduracağım ailemde izin verir bağışlarım öldükten sonra ne işe yarayacakki

__xXx__

__xXx__

Üye
tuba abla doğru diyor ailenin onayı alınmadan doktorlar hiçbirşey yapamıyor

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ya o ihtiyac sahiplerini gordukce olacak olsun diyorum aman nolursa olsun ben gidip yarin dolduracam kagidi zaten kanda veriyorum

furkan5800

furkan5800

Üye
alamazlar ama işin içine zenginler girince seni öldürürler sonra ailenle konuşurlar bi şekilde tatlı dille bizim falancaya organ ihtiyacı var sizin oğlan öldü bunlar hep takip edilen şeyler ben sakın derim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
alamazlar ama işin içine zenginler girince seni öldürürler sonra ailenle konuşurlar bi şekilde tatlı dille bizim falancaya organ ihtiyacı var sizin oğlan öldü bunlar hep takip edilen şeyler ben sakın derim

tamam kardes vazgectim bu ne hayir bile isleyemiyoz

furkan5800

furkan5800

Üye
Evet öyle bir hal aldı maalesef ama kader kısmet meselesi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm anne çok fazla dizi izliyor galiba.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
kardes dizi kapanmiyorki evde su furkan tirsitti beni ama neyse olacak olsun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
öyle birşeye ihtimal vermiyorum. :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
doktorlar artık pek uğraşmıyor geçen gün duydum bir hastanede 10 tane çocuk doğmuş bir günde hepsi sezeryanmış istemeyenlerede çocuk gelmiyor falan denmiş kısacası artık pek uğraşmıyorlar işin kolayına kaçıyorlar. Dediğin şey olurmu bilmem çok iyi doktorlar var ama çok kötüleride herşeyde öyle memurun iyisi kötüsü hani kime güvenesin bilemezsin. Ölümün ne zaman gelceği belli değil ama henüz gençsin annen zaten biliyor Allah korusun sana birşey olursa annen bağışlayacaktır onun dışında sen yaşlandığında vasiyetine yazarsın Allah uzun ömürler versin :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

ölmeyi bekleme bence şimdiden bağışla yada sat (3-4 trilyona okutursun organlarını). sende rahatla bizde.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Arkadaslar ben kan bagisi yaparken dedim birde kagit doldirim ben olunce organlarimida alsinlar eve geldim once anneme diyim dedim o dedi o kagidi doldurursan sen olecek gibi olursan doktorlar seni yasatmak icin ugrasmiyorlarmis hemen organlari almak icin oldu diyip fisini cekiyorlarmis dogrumudur bu. sakin gulmeyin annem. biraz cahil olabilir ama turkiye gibi biryerde dogruluk payi olabilirde

öyle birşey olabilirmi hiç ciddi bir kaza geçirirsen ve hiçbirşey yapılamayacak duruma gelirsen yani bitkisel hayata geçersen ancak böyle bir durumda olabilir organ bağışı
dediğin gibi birşey olmaz yani ben hastanede çalışıyorum ve doktorların nasıl müdahele ettiklerini görüyorum yani can kurtarmak için Bazen canları tehlikeye giriyor, daha ne yapsınlar doktorlara güvenmen için :hmmm

ama şöyle birşeyde ekliyim o kan bağışı ve organ bağışı formlarını doldurmak işkence gibi resmen insanı vazgeçirmek için hazırlanmış formlar işkence gibi doldur doldur bitmiyor, bir sürü ahiret sorusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt