Uygulama Sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hans35izmir

Hans35izmir

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama Sorunları
Merhaba arkadaşlar. Bilmiyorum bu konu daha önceden açıldı mı ama ben en büyük sorunumu dile getirmek istiyorum ve sizin çare bulacağınıza inanıyorum.

Nokia 6303 Classic sahibiyim. Facebook uygulamasına , opera minin gibi internet içerikli uygulamaları telefonum açmıyor.
Normal tarayıcıdan her türlü siteye giriyorum ama facebook 'u uygulama olarak kullanmak istiyorum , opera mini' de sekme açmak istiyorum vs vs.

AVEA bayiiye gittim , adam bi * yapamadı. Gücüm olsa telefonu değiştiririm ama olmayınca olmuyo , bununla takılmalıyım bi süre daha.

Lütfen yardım bekliyorum. Teşekkürler :)

TheCower

TheCower

Üye
Anlamadım sorun ne tam olarak

MrTech

MrTech

Üye
Anlamadım sorun ne tam olarak

Arkadaşın Dediği Şu

Nokia 6303 Classic sahibiyim. Facebook uygulamasına , opera minin gibi internet içerikli uygulamalarıtelefonum açmıyor.
Normal tarayıcıdan her türlü siteye giriyorum ama facebook 'u uygulama olarak kullanmak istiyorum , opera mini' de sekme açmak istiyorum vs vs.

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar. Bilmiyorum bu konu daha önceden açıldı mı ama ben en büyük sorunumu dile getirmek istiyorum ve sizin çare bulacağınıza inanıyorum.

Nokia 6303 Classic sahibiyim. Facebook uygulamasına , opera minin gibi internet içerikli uygulamaları telefonum açmıyor.

AVEA bayiiye gittim , adam bi * yapamadı. Gücüm olsa telefonu değiştiririm ama olmayınca olmuyo , bununla takılmalıyım bi süre daha.

Lütfen yardım bekliyorum. Teşekkürler :)

Sana Sorum Olacak

1-Hiç Telefonuna Hack vs.bisi yaptın mı ?

Sen Bana Pm Olarak "Nokia 6303'üme Opera Mini ve Facebook Uygulaması'nın Linkini İstiyorum"Yaz.Ben Sana Uyarlayıp Göndericem.

Hans35izmir

Hans35izmir

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu baska çaresi olan?

Archonn

Archonn

Üye
Yok mu baska çaresi olan?

Ben de tam olarak anlayamadım. Normal tarayıcıdan her yere girebiliyorsunuz,ama opera mini ya da facebook gibi uygulamalardan girerken internete mi bağlanmıyor,yoksa bu uygulamalar hiç açılmıyor mu?

bu uygulamalar internete bağlanmıyorsa operatörünüzden bağlantı ayarlarını almanız lazım.
Avea için:
Telefonunuzun desteklediği ayarları tek seferde alabilmek için telefonunuzdan *999# tuşlayabilir veya AYAR yazarak 9999'a kısa mesaj ile gönderebilirsiniz. *999# tuşlandığınızda telefonunuzun marka ve modeli sistemde tanımlı ise marka ve model bilgisi telefon ekranında görüntülenir ve ayarlar "Servis Ayar" başlığı ile telefonunuza gönderilir. Telefonunuz sistemde tanımlı değil ise manuel ayar kodları SMS ile telefonunuza gönderilir. Servisten alınan bütün ayarlar ücretsizdir.

Servis ayarlarını alabilmek için GPRSWAP AYAR, MOBILVIZYON AYAR, MMS AYAR, BASKONUS AYAR veya INTERNET AYAR yazarak 5555'a kısa mesaj ile gönderilmesi yeterlidir. Servisten alınan her ayar ücretsizdir. Ayarlarınızı kaydederken kayıt esnasında pin kodu sorulması durumunda 500 ya da 5000 olarak PIN kodu girişinizi yapabilirsiniz. Ayarlarınızı, Avea İletişim Merkezlerine talebinizi ilettikten sonra sistem üzerinden size gönderilen SMS'i onaylarak da alabilirsiniz ve cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Ayrıca bunu yaparken bahsettiğiniz java uygulamasının bağlantısı için gerekli izinleri verdiğinize emin olun.Bunun için de uygulamanın üzerine gelip sol seçenek tuşu>iletişim>şebeke erişimi ve iletişim>bağlantı kısımlarındaki işaretlenmiş seçeneğin "izin yok" olmamasına dikkat edin.

Fakat java uygulamaların açılmasıyla ilgili bir sorun varsa zaten avea çalışanının yapabileceği pek bir şey yok. Telefonla ilgili teknik bir sorun bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt