Astral Seyahat Hakkında Sorular ve Cevapları

Sponsorlu Bağlantılar

HaqperesT

HaqperesT

Üye
[ENGİN];4634336' Alıntı:

tatil sonucunda ağır bir faturayla karşılaşmakta ihtimal dahilinde.

ciddi misiniz? zararları varmı? bence bu insanın kendi kendisini hipnoz etmesi sanırım.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ruh bedenden mi çıkıyor çok acayip birşey :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ciddi misiniz? zararları varmı? bence bu insanın kendi kendisini hipnoz etmesi sanırım.

uzmanlık gerektiren bir konu öyle başlıktakı gibi herkes yapabilir diye bişey yok.hipnozla aynı sayılır ama geri dönüşler önemlidir sıyırmak ta var bunun sonunda.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sıyıranları ve bir toplumda neden deli insanlarında bulunabileceğini şimdi anladım.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ulan siteyi cinlarde basti iyimi fancisindan cahilinden bikmistik onada sukretmedik in cin basti durun evinizde ne astrasi ne seyahati

TheCower

TheCower

Üye
Deniyorum şimdi ulan bişey olursa var ya gece hepinizi rüyanızda yaktım çıranızı

TheCower

TheCower

Üye
Aklıma ilk sen gelirsin :D

- - - Eklendi - - -

Ben astral boyuttan astral telefonumla yazıyorum bunları olum lan ne güzel şeymiş böyle net ücretsiz herkesi beklerim 3yüz 5yüz dıp dıs dıp dıs mekan kurdum beyler gelin takılalım

spy ghost

spy ghost

Üye
Aklıma ilk sen gelirsin :D

- - - Eklendi - - -

Ben astral boyuttan astral telefonumla yazıyorum bunları olum lan ne güzel şeymiş böyle net ücretsiz herkesi beklerim 3yüz 5yüz dıp dıs dıp dıs mekan kurdum beyler gelin takılalım
hangi gezegendesin :d:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
orda tel cekiyormu

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Beyninizin en verimli saatleri sabah ilk uyandığınız zamandır. Sessiz,sakin ve az ışıklı ortam olması lazım ama beynizi kontrol edimiyorsanız bulaşmayın derim.
Sonucu ağır olur. Gece saatlerin de denerseniz odaklanmanız geç olur uyumaya yakın da denerseniz seyahatten geri dönmeniz zorlaşır odaklanmanız azaldığından.

Önemli olan bölümleri konsantrasyonunuz kuvvetli olması lazım odaklanmayı ozaman daha etkin gerçekleştirirsiniz.
Gerisi hayal gücünüz ve size kalmış.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
bence korkulacak birşey yok çünkü sonuçta insan rüya görünce de ruh bedeninden ayrılıyor. O yüzden uyku yarı ölmektir deniliyor. Yani hiç yapmadığımız birşey değil herkez rüya görmüştür illa ki

HaqperesT

HaqperesT

Üye
hipnozu astral seyahat diye millete yutturdular yanee
kontrolsüz hipnozun zararı var habarınız ola

pentagram_34

pentagram_34

Üye
O değilde son zamanlarda mentalizme taktım:)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
hipnozla astral seyehat aynı şey mi ?

- - - Eklendi - - -

o ne ?

ikisi de yarı uyku halinde bilinçaltının uste cıkarılmasıdır.
tek farkı hipnozda kontrol doktordadır. ikisini de tavsiye etmem. agır ruhsal vakalarda belki uzman birinin yapması haric

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
"aman çocuklar astral mastral sakın ha denemeyin bizim bir akraba vardı delirdi yazık." demişti edebiyat öğretmenimiz...

pro.engineer

pro.engineer

Üye
ikisi de yarı uyku halinde bilinçaltının uste cıkarılmasıdır.
tek farkı hipnozda kontrol doktordadır. ikisini de tavsiye etmem. agır ruhsal vakalarda belki uzman birinin yapması haric

denedin mi hiç ?

DDorlion

DDorlion

Üye
ah bi çıkabilsem 1 senedir bunun peşindeyim ama korkum yüzünden çıkış yapamıyorum vicudumda gerilmeler oluyo korkuyorum ve gözlerimi açıyorum :(

pro.engineer

pro.engineer

Üye
"aman çocuklar astral mastral sakın ha denemeyin bizim bir akraba vardı delirdi yazık." demişti edebiyat öğretmenimiz...

ben denemeyi düşünüyorum tabi burda yazanlarla ilk defa karşılaştım ama daha öncesinde rüyalarımın bazılarını kontrol ediyordum artık bu astral mi oluyor bilmiyorum ama yapıyordum yani :hmmm

Üst Alt