Samsung Chat 3350 Bakarmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Chat 3350 Bakarmısınız ?
Sa oncelikle telefon aldım 2 gun oluo resminide koyam

TELEFON COK GUZEL ANCAK BUNA TEMA PROGRAM OYUN WS. AKLINIZA GELEN HERSEYİ NERDEN BULABİLİRİM VE COZUNURLUGU 320X240 MIDIR AACİL CEVAP BKLİYRRM

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
reis telefon muzikleri acıyoda 320.240 tema ve oyun cok zor bulmak benm aldıgım tel 200 tl spot mal ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
reis telefon muzikleri acıyoda 320.240 tema ve oyun cok zor bulmak benm aldıgım tel 200 tl spot mal ?
Yukarıdaki linklere bak orda herşey mevcut indir yükle bu kadar basit spot mal olması içinde ki parçaları değiştirmiyor malın ;)

-Emre

-Emre

Üye
ama tema yüklenmiyor bunlara ve java da çok sıkıntılı.

-Emre

-Emre

Üye
bende zaten e2550 var :) ama satıcam yerine galaxy serisinden bişey almayı düşünüyorum .

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Bende chat almayı düşünüyorum, edindiğim bilgilere göre oyun yüklenebiliyor ancak tema ve birkaç belli programın dışında da bişey yüklenmiyor ama mesajlaşmak için ve dış görünüş açısından güzel bir telefon.

eBuddy yükle birtek onu biliyorum yüklenebilen :)

Kolay Gelsin.

-Emre

-Emre

Üye
s2 şuan için sadece hayal .d ama wonder fln alcm heralde :) chat önermiyorum kimseye almayın o telefonu sakın ;) çok sorun yaşarsınız .ayrıca hiç bi kod işlemiyo onlara

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
s2 şuan için sadece hayal .d ama wonder fln alcm heralde :) chat önermiyorum kimseye almayın o telefonu sakın ;) çok sorun yaşarsınız .ayrıca hiç bi kod işlemiyo onlara
Galaxy Wonder iyidir ;)

-Emre

-Emre

Üye
şuan 670 lira wonder iyi midir?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bence iyi :)

-Emre

-Emre

Üye
bi araştırym bu teli ya ama beni işlemci etkiledi 1.4 ghz miş.

-Emre

-Emre

Üye
evet hayırlısıyla alıcam teli inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt