İstek olarak uygulama alabilirmiyim :D Where's My Water? çok iyi olur...
Cihanî Sultan Üye GuitaristBoy' Alıntı: İstek olarak uygulama alabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Where's My Water? çok iyi olur...
GuitaristBoy' Alıntı: İstek olarak uygulama alabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Where's My Water? çok iyi olur...
GuitaristBoy Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Where's My Water? çok iyi olur... Genişletmek için tıkla ... bu yöntemle yapamamda sırf hünkarım senin için dil dosyalarını bulacam
Cihanî Sultan' Alıntı: Where's My Water? çok iyi olur... Genişletmek için tıkla ... bu yöntemle yapamamda sırf hünkarım senin için dil dosyalarını bulacam
Cihanî Sultan Üye GuitaristBoy' Alıntı: bu yöntemle yapamamda sırf hünkarım senin için dil dosyalarını bulacam Genişletmek için tıkla ...
GuitaristBoy' Alıntı: bu yöntemle yapamamda sırf hünkarım senin için dil dosyalarını bulacam Genişletmek için tıkla ...
GuitaristBoy Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hünkarım ya rica edin teşekkür edin ama o ifade yakışmıyo
Cihanî Sultan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hünkarım ya rica edin teşekkür edin ama o ifade yakışmıyo
Sertug1991 Üye KayraBey' Alıntı: Başka forumda da Türkçesini yapmışlardı.Gördüydüm Genişletmek için tıkla ... Evet hatta ben şuan kullanıyorum
KayraBey' Alıntı: Başka forumda da Türkçesini yapmışlardı.Gördüydüm Genişletmek için tıkla ... Evet hatta ben şuan kullanıyorum
Cihanî Sultan Üye GuitaristBoy' Alıntı: hünkarım ya rica edin teşekkür edin ama o ifade yakışmıyo Genişletmek için tıkla ... Rica ederim de öpünce niye olmuyor?
GuitaristBoy' Alıntı: hünkarım ya rica edin teşekkür edin ama o ifade yakışmıyo Genişletmek için tıkla ... Rica ederim de öpünce niye olmuyor?
GuitaristBoy Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Rica ederim de öpünce niye olmuyor? Genişletmek için tıkla ... tam aksine benim sizi elinizden öpmem derekir
Cihanî Sultan' Alıntı: Rica ederim de öpünce niye olmuyor? Genişletmek için tıkla ... tam aksine benim sizi elinizden öpmem derekir
Cihanî Sultan Üye GuitaristBoy' Alıntı: tam aksine benim sizi elinizden öpmem derekir Genişletmek için tıkla ... İlginç..
GuitaristBoy' Alıntı: tam aksine benim sizi elinizden öpmem derekir Genişletmek için tıkla ... İlginç..
Mobilator Emekli Yönetici Konu Sahibi serdar yu' Alıntı: elerine salık Genişletmek için tıkla ... iyi kullanımlar uluenis3' Alıntı: APK yi toparlamda bir problem oluşuyor başka yöntemler var mı acaba ? Genişletmek için tıkla ... o sorun apk'den kaynaklanıyor genelde. apk korumalı olabiliyor yani. benim bildiğim başka yöntem yok şu anda.
serdar yu' Alıntı: elerine salık Genişletmek için tıkla ... iyi kullanımlar uluenis3' Alıntı: APK yi toparlamda bir problem oluşuyor başka yöntemler var mı acaba ? Genişletmek için tıkla ... o sorun apk'den kaynaklanıyor genelde. apk korumalı olabiliyor yani. benim bildiğim başka yöntem yok şu anda.
uluenis3 Üye Bilgilendirmeden dolayı teşekkürler.. Dediğin gibi korumalı olduğundan olabilir başka bir apk denediğimde sorunsuzca oldu.
Bilgilendirmeden dolayı teşekkürler.. Dediğin gibi korumalı olduğundan olabilir başka bir apk denediğimde sorunsuzca oldu.
Mobilator Emekli Yönetici Konu Sahibi uluenis3' Alıntı: Bilgilendirmeden dolayı teşekkürler.. Dediğin gibi korumalı olduğundan olabilir başka bir apk denediğimde sorunsuzca oldu. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. İlk çevirin hayırlı olsun.
uluenis3' Alıntı: Bilgilendirmeden dolayı teşekkürler.. Dediğin gibi korumalı olduğundan olabilir başka bir apk denediğimde sorunsuzca oldu. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. İlk çevirin hayırlı olsun.
noss_bar Emekli Yönetici Yakında androide geçmeyi düşünüyorum artık çevirilerim android için olacak tabiki hoş geldik ama boş gelmedik giriş olarak bir süprizim olsun Süpriz:
Yakında androide geçmeyi düşünüyorum artık çevirilerim android için olacak tabiki hoş geldik ama boş gelmedik giriş olarak bir süprizim olsun Süpriz:
Mobilator Emekli Yönetici Konu Sahibi noss_bar' Alıntı: Yakında androide geçmeyi düşünüyorum artık çevirilerim android için olacak tabiki hoş geldik ama boş gelmedik giriş olarak bir süprizim olsun Süpriz: Genişletmek için tıkla ... koyunca link ver ekleyeyim konuya. - - - Eklendi - - - Cihanî Sultan' Alıntı: Yalnız bende program decompile diyince atıyor direk... Genişletmek için tıkla ... programın ana sizininde logda yazar hatayı. ama bence programın adında Türkçe karakter yada boşluk olduğundan atıyor. - - - Eklendi - - - navti' Alıntı: ben bir oyunda data dosyalariyla oynayarak yaptim ama oyun orjinal degil hatasi verdi... Genişletmek için tıkla ... data dosyalarıyla oynanmasına izin vermiyor zaten benim kullandığım kadarıyla. - - - Eklendi - - - navti' Alıntı: ben bir oyunda data dosyalariyla oynayarak yaptim ama oyun orjinal degil hatasi verdi... Genişletmek için tıkla ... data dosyalarıyla oynanmasına izin vermiyor zaten benim kullandığım kadarıyla.
noss_bar' Alıntı: Yakında androide geçmeyi düşünüyorum artık çevirilerim android için olacak tabiki hoş geldik ama boş gelmedik giriş olarak bir süprizim olsun Süpriz: Genişletmek için tıkla ... koyunca link ver ekleyeyim konuya. - - - Eklendi - - - Cihanî Sultan' Alıntı: Yalnız bende program decompile diyince atıyor direk... Genişletmek için tıkla ... programın ana sizininde logda yazar hatayı. ama bence programın adında Türkçe karakter yada boşluk olduğundan atıyor. - - - Eklendi - - - navti' Alıntı: ben bir oyunda data dosyalariyla oynayarak yaptim ama oyun orjinal degil hatasi verdi... Genişletmek için tıkla ... data dosyalarıyla oynanmasına izin vermiyor zaten benim kullandığım kadarıyla. - - - Eklendi - - - navti' Alıntı: ben bir oyunda data dosyalariyla oynayarak yaptim ama oyun orjinal degil hatasi verdi... Genişletmek için tıkla ... data dosyalarıyla oynanmasına izin vermiyor zaten benim kullandığım kadarıyla.