ios 5.01 den 5.1.1 e geçemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
ios 5.01 den 5.1.1 e geçemiyorum
ipod yazılım güncelleme sunucusuna erişilemediği veya sunucu geçici olarak kullanılamadığı için --------- şu anda geri yüklenemiyor.

oysaki manuel yapıyorum cihazım jbli bi el atın lütfen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
koskoca maxicep 1 allahın kulu bilmiyor helal size

bandobras

bandobras

Üye
bende de aynı sorun 4ste oldu ama telefondan güncellemeye çalıştımda aynı durum oldu..şuan itunesdan indirmesini bekliyorum..

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
ne ota ne fota güncelleyemiyorum

isyankardj__a

Üye
Arkadaşlar şöyle birşey anlatayım size. 960/1mbit arası download yapan staj yaptığımız beledeyide arkadaşın telini güncelliyorduk fakat her zaman dosya %100 insede hatalarla karşılaşıyor kurulum başlamıyordu.

Googleden versiyonunu aratın örneği "iOS 4.1.1 Direct Link" şeklinde. Bulduğunuz direk linklere dikkat ediniz apple.com sunucularında olsun. Dosya paylaşım sitelerinde (hotfile,rapid gibi) sitelerde ise indirmeyiniz. Çünkü içeriği ile oynanmış olabilir ne olur ne olmaz. Direk apple.com linkini bulduysanız download programları ile direk bilgisayara çekebilirsiniz.

iTuneste yanlış hatırlamıyorsam update gibi bir buton var nerden update ediyorsanız update tuşuna basarken klavyedeki SOL taraftaki SHİFT tuşuna basılı tutarsanız. Browse(gözat) ekranı gelecek. Burdanda elle indirdiğiniz güncelleme dosyasını gösterin güncelleme başlasın ;)

Kolay gele iyi çalışmalar. Umarım yanlış anlamadım olayı ;) Başımıza gelmişti böyle çözmüştük.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
onla da denedim yine aynı hata

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
evet 750 mb kadar

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi

başlat denetim masası ağ ve internet internet seçenekleri bağlantılar yerel ağ ayarları ayarları otomatik olarak algıla kutucuğunu işaretleyin sorun düzelsin

cihan628

cihan628

Üye

başlat denetim masası ağ ve internet internet seçenekleri bağlantılar yerel ağ ayarları ayarları otomatik olarak algıla kutucuğunu işaretleyin sorun düzelsin
aynen senin dediğin doğru olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt