Çok acil telefon önerisi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglar3535

Üye
    Konu Sahibi
Çok acil telefon önerisi :)
Arkadaşlar birkac gün içinde telefon alıcam 1.800 e kadar limitim var aklımda birkac telefon var i phone 4-4s samsung galaxy s2 htc one x gibi fakat samsung ve htc nin telefonları biraz büyük ve interneti cok kullanıyorum özellikle aklım cok karışık önerilerinizi bekliyorum teşekürler :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hemen alacaksan iPhone 4S.

caglar3535

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

erdew

erdew

Üye
bence iphone 4s düsünme iphone 4 dün bıraz toplanmıs şekli sIII gelecegı icın sII fiyatı kısa bir zaman içinde düşecektir htc icin bir bilgim yok ama bence o fiyata sony ericssonun bir telefonunu almalısın

franzliszt

franzliszt

Üye
o fiyata galaxys3 alabilirmisin bilmiyorum alabiliyorsan galaxys3 ü al :) veya bekle yeni iphoneu elindeki para yüksek.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone 4s

caglar3535

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz icin teşekkürler fakat i phone yeni cikacak modeli 2.5 tan asagi olmaz benim elimde 1.800 var aklımda 3 model var htc one x samsung s2 ve i Phone birde sunu merak ediyorum i phone 4 ve 4s arasında ne fark var?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Dum aksam tv de reklamlarda vardi iphone 4s 16gb 1799 tl diye bir arstir istersen.

franzliszt

franzliszt

Üye
Önerileriniz icin teşekkürler fakat i phone yeni cikacak modeli 2.5 tan asagi olmaz benim elimde 1.800 var aklımda 3 model var htc one x samsung s2 ve i Phone birde sunu merak ediyorum i phone 4 ve 4s arasında ne fark var?
iphone4 ile 4s arasında dünyalar kadar fark var ;
-iphone 4s de işlemci çift çekirdek ve yeni mimari cortex 9
-iphone4s de gpu yeni nesil sgx 543 çok sağlam bir grafik işlemci
-iphone4s de siri var
-1080p video çekebiliyorsun 5 camdan oluşan yeni bir mercek kızılötesi ışık engelleyici yeni bir diyafram açıklığı
- ekran keskinliği
-çift anten
- 4g şebekelerine bağlanabilme çalıştırabilme
-1080p blurayleri ecplayer ile oynatabiliyorsun iphone4de sadece 720 p oynatabilirsin
-daha hızlı internet tarayıcı
-çok daha güçlü bir hoparlör (75desibele kadar çıkıyor)
böyle sıralayabiliriz yani komplike sağlam bir cihaz tabi jailbreakle kullanmak gerek tadı çıkmaz yoksa :) bunun dışında benim tavsiyem iphone5 i görmeniz yoksa acil alıcam diyorsanız 4s çok iyi bir cihaz

caglar3535

Üye
    Konu Sahibi
Ne reklamıydı gordugun ? Hakan İ phone 5i beklesemde 2.5 tan az olacagini sanmiyorum yani benim butcemi baya asiyor bir de su an 4 ve 4s fiyatlari nasil

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Buraya bir bak istersen

franzliszt

franzliszt

Üye
Ne reklamıydı gordugun ? Hakan İ phone 5i beklesemde 2.5 tan az olacagini sanmiyorum yani benim butcemi baya asiyor bir de su an 4 ve 4s fiyatlari nasil
ozaman şöyle yap git yurtdışı cihazı al ama simfree olsun ve pasaporta kayıtlı ucuz olur . moskovada 4s 16gb ın fiyatı bak tam 1200 tl hesapla sen şimdi 1800 vereceğine türkiyedede böyle cepte getiriyorlar 4si sen sadece bolcana dükkana soracaksın elbet ucuz bulursun hemde iphone4s .. yani bizim millete yazıkbu kadar para alıyorlar insaf ya moskovada herkezde iphone4s var. bir türkiyede 2500 tl 2000tl bune arkadaş ?

caglar3535

Üye
    Konu Sahibi
Hahan bu yurtdısı isi nasil oluyor aciklarsan cok sevinirim masrafi varmi cok?

KayraBey

KayraBey

Üye
Android olsun da ...

franzliszt

franzliszt

Üye
Hahan bu yurtdısı isi nasil oluyor aciklarsan cok sevinirim masrafi varmi cok?
nasıl oluyor anlatayım
telefoncuya gidiyorsun yurt dışı iphone4s varmı diye soruyorsun oda var derse , pasaporta kayıtlımı diyorsun (çünkü bu cihaz yurt dışından getirildiyse pasaporta kayıt ettirilmek zorunda yoksa kapanır) kayıtlı ise yada kayıt yapacaklarsa güzel diyorsun sonra simfree mi diye soruyorsun(bu olayda amerikada yada herhangi yabancı bir operatörle birlikte kampanya dahilinde satılan cihazlara bir nevi kilit gibi yani simfree değilse bizim ülkede çaışmıyor -ama sanıyorum onuda çözdüler bakmam lazım) herşey tamamsa simfree ise pasaporta kayıtlı ise fiyatını öğren normal piyasadan düşük olacaktır en düşüğünü bul ve al daha ucuz olur . adamla konuş sorun istemediğini söyle sonuçta alıcısın vs vs . bunun dışında moskovada yaşayan bir insan olsaydın seni garbuşkaya götürür 1200 tl ye kutusu açılmamış iphone4s aldırırdım olay bu. beyazını almaya çalış çünkü daha pahalı bazı yerlerde satarken belki yarar sonra.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
4s te simkilidi daha cozulemedi diye biliyorum. Fakat soyle bir durum var. Abd den alinan cihazlarin simkilitleri oradaki operator tarafindan yurtdisinda kullanilabilir yapiliyor ki ben su anda o sekilde bir cihaz aldim. At&t 50$ a simkilidini abd disinda kullanilmak uzere aciyor.

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Htc one x ve 4s güzel seçenekler. Ama limitin oldukça iyi, bu tercihlerine seçenekler ekleyebilirsin.

caglar3535

Üye
    Konu Sahibi
Hakan o is biraz zor garantisi olmasi lazim taksitle almayi dusunuyorum ayrica kolay bulabilecegimi sanmiyorum

Astrosman

Astrosman

Üye
O fiyata s3 var :)

caglar3535

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar samsung s3 mü i phone 4 mü 4s mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...