Çok acil telefon önerisi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Para olmayınca insanlar İphone GS2 den kötü felan diyorlardı..Bak şimdi para var ve İphone öneriyorsunuz.. Bence S3 dediğin gibi 2.500 tl ve üzeri olur..Bence sen S2 al İphone dan üstün olduğunu düşünüyorum..

serhat1763

Üye
Sony Xperia S 32 GB 1.598,90 TL
buna bir bak
güvenilir adres

caglar3535

Üye
    Konu Sahibi
Sony düşünmüyorum

Neverex

Üye
iPhone 4s al. :oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iphone4s uygundur

---------- Eklendi @ 19:48:14 ---------- Yazıldı @ 19:42:24 ----------

galaxy s 2 iphone 4 ten iyidir ama 4s ten üstün değil

Türe

Türe

Üye
iPhone 4s

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
franzliszt

franzliszt

Üye
Sony düşünmüyorum
arkadaş sanada yol gösteriyoruz onu beğenmiyormusun bunu beğenmiyorsun alma ozaman :) 100 tane çeşit yokki 3,4 tane en iyi sayabileceğimiz cihaz var
iphone4 s
samsung galaxys3
nokiadan lumia serisi
htc one x
sonyde almam diyorsun :) dediğimi yapmazsan iphonea bir dünya para verirsin okadar para vereceksen samsung s3 bekle al ozaman.

---------- Eklendi @ 21:33:41 ---------- Yazıldı @ 21:30:04 ----------

garantiye para vericem diyorsunda illa zaten o cihaza birşey olursa yine kullanıcıyı soyuyorlar merak etme sen 1400 liraya kaçak alırsın 2000 vereceğine 600tl cebinde kalır ilerde diyelim telefonu 5.kattan düşürdün ekran herşey dağıldı taş patlasa o gövdeyi 300 e toplatırsın sıfır olur yine 300 tl cebinde kalır.bu garanti işleri diye millet soyum soyum soyuluyor.

theposies

theposies

Üye
iphone 4s alabilirsin

franzliszt

franzliszt

Üye
ben başımdan geçen olayı anlatim iphone4 üm varken daha 4s yokken ben iphone4ü mig..s dan almıştım aldıktan bir hafta sonra yazın klima açık bir odada prize takar takmaz sarş aleti bomba gibi patladı nedenide yüksek voltajlı prize taktığım için olmuş halbuki ev içindeyiz dimi gittim değiştirin diye garantiye verdim aman allah bin bir güçlükle böyle rezalet olamaz cihaza birşey olsa varya yine adamların yazacağı şey belli kullanıcı hatası diye şak diye yapıştırıyorlar diyelim hakkını arayacaksın uğraş babam uğraş yok tüketici bimnemneside çartda çurtda rezalet yani.şuan sadece bu garanti olaylarını önemseyen firma türkiyede nokia eğer nokianda problem olursa yapıyorlar ama samsung htc sony apple bunlarda binbir güçlük aklında bulunsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...