Samsung Galaxy Note

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note
Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy Note almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşlar neleri artı veya eksi olarak görüyorlar öğrenebilir miyim? Bakın teknik özelliklerini sormuyorum, neredeyse zaten ezbere biliyorum. Siz kullanırken neden çok hoşlandınız veya ne sizi sıktı? Mesela batarya yeterli mi? İstediğiniz her video dosyasını açabildiniz mi? Kronik bir sorunu var mı? Isınma yapıyor mu? Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum, teşekkür ederim.

R.A.M

R.A.M

Üye
İnceleyip almanı önerrim ben kullanmıyorum ama gecen inceledim çok büyük :D pantolon cebine bile sığmaz.

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
yok ergonomik sebepler benim için sorun değil. pantolon cebime sığıyor...

AhmetFevzi

AhmetFevzi

Üye
ben 1 hafta olmadi alali. cok guzel telefon. kamerasi cok guzel ilk aldiginda biraz buyuk gibi geliyor ama simdi alistim telefona. annemde galaxy ace var elime alip bakiyorumda eski ekrani kucuk telefonlar varya menuleri falan ufak o gibi. yani bi cins geliyor. alisiyorsun kendi note una.

---------- Eklendi @ 16:59:23 ---------- Yazıldı @ 16:58:39 ----------
ama internet paketin falan olmasi gerek. cunku heryeri internet.

• Beğen
Tepkiler: cortex47
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
anladım. memnunsunuz genel olarak. memnun olmadığınız noktalar var mı peki?

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
güzel telefon monte ile üst üste koydum montenin tamamı o telefonun ekranına sığdı ve hala yer vardı :D

al o teli ama galaxy note II çıkarsa bilmem :)

yalcinkasim

Üye
güzel telefon monte ile üst üste koydum montenin tamamı o telefonun ekranına sığdı ve hala yer vardı :D

al o teli ama galaxy note II çıkarsa bilmem :)

hani derler ya sarışının adı esmerin tadı vardır olaya öyle bakalım, ı phone ile kıyaslayalım ıphonenin çok uygulaması var falan filan ama ekran cük kadar ne işe yarar ki note karizma ve çok hzlı bir telefondur, ayrıca ıcs 4.0.3 yazılımıda çıktı

• Beğen
15097

15097

Üye
hani derler ya sarışının adı esmerin tadı vardır olaya öyle bakalım, ı phone ile kıyaslayalım ıphonenin çok uygulaması var falan filan ama ekran cük kadar ne işe yarar ki note karizma ve çok hzlı bir telefondur, ayrıca ıcs 4.0.3 yazılımıda çıktı
sen hangi dünyada yaşıyorsun?

15097

15097

Üye

ne alaka? sen hangi dünyada yaşıyorsun?
ios iphone'un işletim sistemi bir kere bunu bildiğini farz edelim.Ama 4.0.3 yazılımı çıkalı neredeyse 2 yıl oldu.Alaka burdan geliyor.

emrelives2

Üye

ios iphone'un işletim sistemi bir kere bunu bildiğini farz edelim.Ama 4.0.3 yazılımı çıkalı neredeyse 2 yıl oldu.Alaka burdan geliyor.

Uzaylı arkadaş. Konuda arkadaş android ice cream sandwich 4.0.3 versiyonundan yani bahsetmiş. Ama sen nerenden anliyorsan lafı ayfon un ios sistemine getirdin...

15097

15097

Üye
Uzaylı arkadaş. Konuda arkadaş android ice cream sandwich 4.0.3 versiyonundan yani bahsetmiş. Ama sen nerenden anliyorsan lafı ayfon un ios sistemine getirdin...
hey lafını bilde konuş ve yazdıklarını oku beyninde sorun varsa bu benim problemim değil!!! :nono:

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım daha okumayı bilmiyorsun, gelip burada insanları taşlıyorsun. iostan bahseden kim? arkadaş ics 4.0.3 yani android'in çıktığını söylemiş. emin ol senden de iyi biliyorum. daha ios ile android'i ayırt edemiyorsun.

emrelives2

Üye
angutluguna veriyorum bu adama ne anlatsan nafile...

• Beğen
pars81

pars81

Üye
dostum cihaz buyuk ama bence harika galaks 2 den fazlasi not uygulamasi kalemi sarj bende 1 gun gidiyor ics 4 e gecmedim 2.3.6 kullaniyorum cunku aralarinda arayuzden baska bi fark gormedim ama ics 4 şarji cok yiyor arti mause destegi yok bence bu yazilim guzel cihazda guzel ekran harika kamera harika tavsiye ederim

15097

15097

Üye
ya siz kazık kafalı mısınız? ios 4.0.3 çıkalı 31242872832 sene oldu.İyi ki benden iyi biliyormuşsun sende ios'u android'i.Orda bıdı bıdı konuşuyorsun ama sende haklısın.İnsanın IQ seviyesi 50 ile 70 arasında olursa anca böyle yazarsın.

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
ya siz kazık kafalı mısınız? ios 4.0.3 çıkalı 31242872832 sene oldu.İyi ki benden iyi biliyormuşsun sende ios'u android'i.Orda bıdı bıdı konuşuyorsun ama sende haklısın.İnsanın IQ seviyesi 50 ile 70 arasında olursa anca böyle yazarsın.

arkadaşım sende algılama sorunu var sanırım. kimse iOS 4.0.3'ten BAHSETMİYOR! bizim bahsettiğimiz Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich! büyük harflerle yazdım ki kalın kafan alsın.

---------- Eklendi @ 20:31:20 ---------- Yazıldı @ 20:30:04 ----------

dostum cihaz buyuk ama bence harika galaks 2 den fazlasi not uygulamasi kalemi sarj bende 1 gun gidiyor ics 4 e gecmedim 2.3.6 kullaniyorum cunku aralarinda arayuzden baska bi fark gormedim ama ics 4 şarji cok yiyor arti mause destegi yok bence bu yazilim guzel cihazda guzel ekran harika kamera harika tavsiye ederim

ne yapalım mouse desteğini? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt