hayırlı olsun. :tebessüm:
minoo Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Hayırlı olsun inşallah . Başarılarının devamını diliyorum Pınarcım ... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Alican, avatarına kurban olduğum. Kim la o? Çok şeymiş ııı şey ---------- Eklendi @ 00:41:26 ---------- Yazıldı @ 00:40:58 ---------- .SeRDaR.' Alıntı: hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
DiaBLoS' Alıntı: Hayırlı olsun inşallah . Başarılarının devamını diliyorum Pınarcım ... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Alican, avatarına kurban olduğum. Kim la o? Çok şeymiş ııı şey ---------- Eklendi @ 00:41:26 ---------- Yazıldı @ 00:40:58 ---------- .SeRDaR.' Alıntı: hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
minoo Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: bu arada geçmiş olsun, yakında mağdur olursun sen, şimdiden teselli etmek lazım Genişletmek için tıkla ... Istanbul'a kapak atayim da raziyim ben magduriyete ---------- Eklendi @ 06:34:11 ---------- Yazıldı @ 06:33:36 ---------- L-LumieRe' Alıntı: ooo ablam mezun olmuş hayırlı olsun Pınar ablacım... Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim kuzu ---------- Eklendi @ 06:34:41 ---------- Yazıldı @ 06:34:11 ---------- __xXx__' Alıntı: hayırlı olsun pınar artık 20-25 yıl sonra emekliliğini de kutlarız burdan Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim de abartma yahu o kadar
Pondusss' Alıntı: bu arada geçmiş olsun, yakında mağdur olursun sen, şimdiden teselli etmek lazım Genişletmek için tıkla ... Istanbul'a kapak atayim da raziyim ben magduriyete ---------- Eklendi @ 06:34:11 ---------- Yazıldı @ 06:33:36 ---------- L-LumieRe' Alıntı: ooo ablam mezun olmuş hayırlı olsun Pınar ablacım... Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim kuzu ---------- Eklendi @ 06:34:41 ---------- Yazıldı @ 06:34:11 ---------- __xXx__' Alıntı: hayırlı olsun pınar artık 20-25 yıl sonra emekliliğini de kutlarız burdan Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim de abartma yahu o kadar
minoo Üye Konu Sahibi İntifada' Alıntı: Hadi gözün Aydın Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim abicm ---------- Eklendi @ 12:00:21 ---------- Yazıldı @ 11:59:34 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Tebrikler Pınar Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler ---------- Eklendi @ 12:01:14 ---------- Yazıldı @ 12:00:21 ---------- [ENGİN];4742239' Alıntı: şimdi sıra hayat üniversitesi'ni okumaya geldi Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle. Ama belli de olmaz. Bir bakmissiniz DGS'yi kazanmisim ---------- Eklendi @ 12:01:37 ---------- Yazıldı @ 12:01:14 ---------- KayraBey' Alıntı: Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... Sagolasin.
İntifada' Alıntı: Hadi gözün Aydın Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim abicm ---------- Eklendi @ 12:00:21 ---------- Yazıldı @ 11:59:34 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Tebrikler Pınar Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler ---------- Eklendi @ 12:01:14 ---------- Yazıldı @ 12:00:21 ---------- [ENGİN];4742239' Alıntı: şimdi sıra hayat üniversitesi'ni okumaya geldi Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle. Ama belli de olmaz. Bir bakmissiniz DGS'yi kazanmisim ---------- Eklendi @ 12:01:37 ---------- Yazıldı @ 12:01:14 ---------- KayraBey' Alıntı: Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... Sagolasin.
minoo Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: dgs sınavın ne zaman Genişletmek için tıkla ... Temmuzda canım. ---------- Eklendi @ 00:23:45 ---------- Yazıldı @ 00:21:52 ---------- ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hayırlı Olsun Şirine.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bitanem ---------- Eklendi @ 00:24:07 ---------- Yazıldı @ 00:23:45 ---------- tempestshine' Alıntı: Hayırlı Olsun.Darısı benim başıma Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım teşekkür ederim.
__xXx__' Alıntı: dgs sınavın ne zaman Genişletmek için tıkla ... Temmuzda canım. ---------- Eklendi @ 00:23:45 ---------- Yazıldı @ 00:21:52 ---------- ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hayırlı Olsun Şirine.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bitanem ---------- Eklendi @ 00:24:07 ---------- Yazıldı @ 00:23:45 ---------- tempestshine' Alıntı: Hayırlı Olsun.Darısı benim başıma Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım teşekkür ederim.
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Temmuzda canım. ---------- Eklendi @ 00:23:45 ---------- Yazıldı @ 00:21:52 ---------- Teşekkür ederim bitanem ---------- Eklendi @ 00:24:07 ---------- Yazıldı @ 00:23:45 ---------- İnşallah canım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... allah kolaylık versin paşa
minoo' Alıntı: Temmuzda canım. ---------- Eklendi @ 00:23:45 ---------- Yazıldı @ 00:21:52 ---------- Teşekkür ederim bitanem ---------- Eklendi @ 00:24:07 ---------- Yazıldı @ 00:23:45 ---------- İnşallah canım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... allah kolaylık versin paşa