biliyoru birde simdi bu telefonlara dıştan bir ram takılıyormü![]()

bende orjinal batarya 1200 bozuldu gittim yenisini aldım batarya batarya değil hormonlu idi resmen bataryanın yani sünger kaplıydi sonra başka bir tane aldım a kalite imis sözde 5 saat dayandı neyse ben kaçar
bu gercek yalnızahaha fena hikaye![]()

Ben metal çubuk yerine jilet kullancam olur mu sizce?
yapamazsın felan deme![]()

ya bildiğiniz gibi etraf elektrik telleri vs ile kaynıyor sağında solunda elektrik var ben batarya olmadan direk o enerjiyi nasıl çekebilirım ? Hani bataryasi bozuk birileri olabilir sadece 1 link atın lütfen telefonu kablo ve bataryali kullanmaktan bıktım![]()
![]()
![]()
bu fikir aykutun bile aklına gelmemişti. Hemen patentini al aykut sahiplenmesin sonra 
beklerizKonuyu okudum ve Elektrik teknisyeniyim konuya yarın bodoslama dalacam simdi uyku zamanı malum çalışan işçiyim
---------- Eklendi @ 00:40:00 ---------- Yazıldı @ 00:31:29 ----------
Güzel düşüncebu fikir aykutun bile aklına gelmemişti. Hemen patentini al aykut sahiplenmesin sonra
![]()

yeterli akımı vermez ki ancak bayağı patatesı paralel bağlamak lazım ki akımı yükseltelim. Birde seri bağlantı olması lazım voltajı biraz yükseltmek için. Bunları yaptıktan sonra zener diyot ve doğrultmaç devresi ile stabil bir enerji elde edersin. Ama patates tarlanın olması lazım bu iş içinO değilde Ömer Çelakıl patatesle saat çalıştırdı iki demir çubuğa kabloyla saati bağlamış çubukları patatese batırınca saat çalışıyoduİnce uç taksak o kabloya şarz etmez mi?
![]()

dur hele daha yeni yazmaya başladım. Konuda kaldım arkadaşlarla iş konuşuyorduk o yüzden yazmadık. Çaktırma konuda olduğumu
bi baksana ben jokerın dedıgı seyin linkini atacam
onu yapar foto koyarsın
---------- Eklendi @ 23:15:29 ---------- Yazıldı @ 23:13:54 ----------
Aybin.kılıç bizi izliyormusneden dahil olmuyorlar
yeterli akımı vermez ki ancak bayağı patatesı paralel bağlamak lazım ki akımı yükseltelim. Birde seri bağlantı olması lazım voltajı biraz yükseltmek için. Bunları yaptıktan sonra zener diyot ve doğrultmaç devresi ile stabil bir enerji elde edersin. Ama patates tarlanın olması lazım bu iş için
---------- Eklendi @ 00:54:19 ---------- Yazıldı @ 00:49:57 ----------
dur hele daha yeni yazmaya başladım. Konuda kaldım arkadaşlarla iş konuşuyorduk o yüzden yazmadık. Çaktırma konuda olduğumu![]()
biliyoru birde simdi bu telefonlara dıştan bir ram takılıyormü![]()

tamambişey soracam 3.7 voltu doğrultmak iiçin araya kac numaralı diyot gerekir bılıyo musun

link rica ediyorum
---------- Eklendi @ 01:03:28 ---------- Yazıldı @ 01:02:58 ----------
ne aykutmuskım bu ya