Telefonu Şarj Aleti Olarak Kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

joker.lg

joker.lg

Üye
dur wifiyi ayrı değerlendircez:D evet joker bak şimdi eğer biz üstümüzdeki akımı elimizden telefona aktarıp flashını açarsak böylelikle lambaya gerek kalmaz:kop2:

abi ne diyorsun ya biz manyetik alan vs diyoruz telefon elde olmayacak ki artık manyetik alan sayesinde havada olacak bizde manyetik alan yolluyarak kullanacağız :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

biz sizin için uğraşıyoruz şurada link bulmak istiyoruz bizim sayemizde link görebileceksiniz :ehe hem bakın teli yumurta pişirmek kola içmek vs için kullanabileceksiniz :)

Ben kışın ısınmak istiyorum. Telefonu kat kaloriferine bağlayabileceğim bi S^3 programı var mı? Link atabilir misiniz? :ehe

M. tAHA

M. tAHA

Üye
abi onun üstünde çalışıyoruz bi sanıye:bakim:

---------- Eklendi @ 22:57:45 ---------- Yazıldı @ 22:56:18 ----------

abi ne diyorsun ya biz manyetik alan vs diyoruz telefon elde olmayacak ki artık manyetik alan sayesinde havada olacak bizde manyetik alan yolluyarak kullanacağız :)
türübin olayı diyosun :hımm

---------- Eklendi @ 22:58:05 ---------- Yazıldı @ 22:57:45 ----------

nasıl yazılıyo bu türübin :D

joker.lg

joker.lg

Üye

Ben kışın ısınmak istiyorum. Telefonu kat kaloriferine bağlayabileceğim bi S^3 programı var mı? Link atabilir misiniz? :ehe

kışa var daha simdi telefonu pervane olarak nasıl kullanacağız ona bakıyoruz :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
O değilde Ömer Çelakıl patatesle saat çalıştırdı iki demir çubuğa kabloyla saati bağlamış çubukları patatese batırınca saat çalışıyodu :) İnce uç taksak o kabloya şarz etmez mi? :hmmm

M. tAHA

M. tAHA

Üye
O değilde Ömer Çelakıl patatesle saat çalıştırdı iki demir çubuğa kabloyla saati bağlamış çubukları patatese batırınca saat çalışıyodu :) İnce uç taksak o kabloya şarz etmez mi? :hmmm

evet ya onu bende gordum. hatta limonda da denedi ama fazla basarılı olmadı limon neden ? çünki limonda ph düşük ? yanına acaba sabun koyup biri limonda bırı sabunda olsa nasıl olurdu:hmmm

---------- Eklendi @ 23:03:24 ---------- Yazıldı @ 23:02:28 ----------

kışa var daha simdi telefonu pervane olarak nasıl kullanacağız ona bakıyoruz :)

onu ares çözdü herif dün geceden beri pervane döndürüyo maşşallah sarj hala bitmedi :kop2:

joker.lg

joker.lg

Üye

evet ya onu bende gordum. hatta limonda da denedi ama fazla basarılı olmadı limon neden ? çünki limonda ph düşük ? yanına acaba sabun koyup biri limonda bırı sabunda olsa nasıl olurdu:hmmm

onu ares çözdü herif dün geceden beri pervane döndürüyo maşşallah sarj hala bitmedi :kop2:
o bilgisayar pervanesi ben bir program yapalım diyorm programı açınca telden soğuk hava eşsin :)

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
:kop2:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Cidden olabilir :hmmm

Pervaneye dinamo taksak :kop2:

Captan Ares

Captan Ares

Üye
aynen :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye

o bilgisayar pervanesi ben bir program yapalım diyorm programı açınca telden soğuk hava eşsin :)

bişey soyleyım mı ben onu cözdüm zaten :hih:

---------- Eklendi @ 23:10:31 ---------- Yazıldı @ 23:09:41 ----------

Cidden olabilir :hmmm

Pervaneye dinamo taksak :kop2:

imkansız yoktur beyler :kop2:

---------- Eklendi @ 23:10:51 ---------- Yazıldı @ 23:10:31 ----------

hala dönyo mu la

Captan Ares

Captan Ares

Üye
evet birazdan kaç diş kalmış diye bakıcam o pilde hazır olun :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
evet birazdan kaç diş kalmış diye bakıcam o pilde hazır olun :D

bi bak :D sana ben jokerın dedıgı seyin linkini atacam :kop2: onu yapar foto koyarsın

---------- Eklendi @ 23:15:29 ---------- Yazıldı @ 23:13:54 ----------

Aybin.kılıç bizi izliyormus :D neden dahil olmuyorlar

M. tAHA

M. tAHA

Üye
kimin sayesinde :islik

Captan Ares

Captan Ares

Üye
o pili takınca telefon açılmıyo neden acaba :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
nedeni ne biliyo musun bataryadaki 3 giriş varya onların ıcındekı bkırlar kenara kaçıyor araya kablo atınca onları saat tornovidası ile tekrar orataya cıkar. tecrübe biliyor

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Ulan vay ve sen böyle bir şey olucapina inaniyormusn :) :) :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
eger anlamadıysan resim atayım

Captan Ares

Captan Ares

Üye
anlatım temas etmiyo diyorsun :)

Üst Alt