Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
90.000 uygulamayi gecti market furkan gunde ortalama 380 uygulama yukleniyor markete ihtiyac olan uygulamalarin buyuk cogunlugu var oyun olarak eksiklik var biraz o da yeni yeni gelmeye basladi.
mesela pes2012 videosu vardı forumda bilmiyorum seyrettin mi gercekten cok kaliteliydi. zaten xbox oyunları sürekli geliyor kaliteli ve başarılı grafikli oyunlar. ben oyun pek oynamadıgım için çokta takip etmiyorum ama gördüklerim çok güzel oyunlar var zaten ea ve gameloft ta acıkladı yıl sonuna kadar bir sürü oyun çıkıcak özellikle wp8den sonra
mesela pes2012 videosu vardı forumda bilmiyorum seyrettin mi gercekten cok kaliteliydi. zaten xbox oyunları sürekli geliyor kaliteli ve başarılı grafikli oyunlar. ben oyun pek oynamadıgım için çokta takip etmiyorum ama gördüklerim çok güzel oyunlar var zaten ea ve gameloft ta acıkladı yıl sonuna kadar bir sürü oyun çıkıcak özellikle wp8den sonra