Nerde bu angry birds space

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nerde bu angry birds space
Markete gelmedi sanırım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gelir gelir :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
gelecek yahu sıkmayın kendinizi :)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Gelir yakında :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Rovio resmi olarak açıkladı angry birds space dahil bundan sonra çıkacak bütün uygulamaları wpye çıkarıcaz diye ama daha gelen giden yok

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
umarım çıkar biran önce

aleranol

aleranol

Üye
ya bugün miniclipe girdim kardeşime laptoptan flaş oyun açim diye sonuçta en iy. Sitelerden biri o. Birde ne göreyim koca kaca windows phone yazıyo :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya bugün miniclipe girdim kardeşime laptoptan flaş oyun açim diye sonuçta en iy. Sitelerden biri o. Birde ne göreyim koca kaca windows phone yazıyo :D
oyunların cogu markette var hatta bazıları xbox live oyunları

eRdaL.

eRdaL.

Üye

Erdal bu arada tango nasil fark varmi mangoya gore

ek ozellikler haric pek fark hissedemedim bir de marketten hat uzerinden girdigim zaman indirme yapamiyordum simdi indire biliyorum yazilimla alakasi varmi bilmiyorum

Türe

Türe

Üye
iPhone ' u en cok uygulamalari yuzunden ozleyecegim galiba :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ikisi de var furkan :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ek ozellikler haric pek fark hissedemedim bir de marketten hat uzerinden girdigim zaman indirme yapamiyordum simdi indire biliyorum yazilimla alakasi varmi bilmiyorum

Yazilimla alakasi soyle var cihaz reboot oldugu icin hesabinda telefondan sifirlanmis oldu ve yeni ayarlarla indirme yapabiliyorsun :oke:

---------- Eklendi @ 00:41:18 ---------- Yazıldı @ 00:39:07 ----------

:tşk: güzel o zaman. Onlar benim için önemli :ehe

90.000 uygulamayi gecti market furkan gunde ortalama 380 uygulama yukleniyor markete ihtiyac olan uygulamalarin buyuk cogunlugu var oyun olarak eksiklik var biraz o da yeni yeni gelmeye basladi.

eRdaL.

eRdaL.

Üye

Yazilimla alakasi soyle var cihaz reboot oldugu icin hesabinda telefondan sifirlanmis oldu ve yeni ayarlarla indirme yapabiliyorsun :oke:

dogrudur avea ya bende yeni gectim ilk once nete baglanti yapamiyordum 4-5 kez aradim sonunda anlayan biri cikti el ile ayarlari yaptik sonra baglanti oldu yazilimdan sonra o ayarlar silindi ve o kisim bos baglanti da sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt