Sözlü notumu düşüren hocama.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Sözlü notumu düşüren hocama.....

Aslında demek istediğim çok şey var ama onun yerine;

[h=5]Giydiğim atlas
İğneler batmaz
Yar bensiz yatmaz hacı cavcav
Canıma değsin

Şişeler
Lingo lingo lingolik
Irakı mı içtin sen bensiz
Çamura mı düştün a densiz
Yar yar yar yar yar yar aman

Giydiğim beyaz
Geceler ayaz
Bu da bir mıraz hacı cavcav
Canıma değsin

Şişeler
Lingo lingo lingolik

Giydiğim sarı
Geceler yarı
Sen kimin yarı hacı cavcav
Canıma değsin

Şişeler
Lingo lingo lingolik
[/h]
bunun daha faydalı olabileceğini düşündüm :( sınıfta kalırsam eğer bu şarkı sözünün altında yatan duygularımıda açıklayacağım.:ağlarım:

cetvelinle mutluluklar sayın *.*. :pro:

Legendary_484

Legendary_484

Üye

Aslında demek istediğim çok şey var ama onun yerine;

Giydiğim atlas
İğneler batmaz
Yar bensiz yatmaz hacı cavcav
Canıma değsin

Şişeler
Lingo lingo lingolik

Giydiğim beyaz
Geceler ayaz
Bu da bir mıraz hacı cavcav
Canıma değsin

Şişeler
Lingo lingo lingolik

Giydiğim sarı
Geceler yarı
Sen kimin yarı hacı cavcav
Canıma değsin

Şişeler
Lingo lingo lingolik

bunun daha faydalı olabileceğini düşündüm :( sınıfta kalırsam eğer bu şarkı sözünün altında yatan duygularımıda açıklayacağım.:ağlarım:

cetvelinle mutluluklar sayın *.*. :pro:

Hiç bir öğretmen durduk yere sözlü notunu düşürmez. Mutlaka bir terslenmen veya yanlış bir hareketin olmuştur bende çoğu hocamı sevmiyorum ama yalakalık yapmak gerek köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicez.

Eykul

Eykul

Üye
Ne sacmalik bence not dusurmek... Hangi okuldasin ki?

Birkere bana dusuk not vermislerdi gittim konustum ogretmenle notu yukseltti. Demekki bastan hakketigim puani koymamis ki degistirebiliyor itiraz edince

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi

Hiç bir öğretmen durduk yere sözlü notunu düşürmez. Mutlaka bir terslenmen veya yanlış bir hareketin olmuştur bende çoğu hocamı sevmiyorum ama yalakalık yapmak gerek köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicez.

bu ayıya dayı cümlesini bu gün annemde kurdu. Ama ben öle milletin peşinde koşmamki. ister gurur diyin ister başka bişi (fazla gurur *** vurur atasözümüzüde biliyorum :))

"şu anlık geçirmezse geçirmesin çokta tın sanki sınıfta kalıcam" havalarındayım :) bakalım karne bi gelsin. :( :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Ne sacmalik bence not dusurmek... Hangi okuldasin ki?

Birkere bana dusuk not vermislerdi gittim konustum ogretmenle notu yukseltti. Demekki bastan hakketigim puani koymamis ki degistirebiliyor itiraz edince
abla artık bu işide halledersin :D

yeauw

yeauw

Üye
oda bişeymi yazılılar 75 - 79 sözlü 50 :D davranışdada bi bozkluk yok diğer arkadaşlarıma göre ama herkesin sözlüsü 50 :D adam karşsnda konştrmyo bile bıraksan 7/24 konşcak :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Legendary_484

Legendary_484

Üye
bu ayıya dayı cümlesini bu gün annemde kurdu. Ama ben öle milletin peşinde koşmamki. ister gurur diyin ister başka bişi (fazla gurur *** vurur atasözümüzüde biliyorum :))

"şu anlık geçirmezse geçirmesin çokta tın sanki sınıfta kalıcam" havalarındayım :) bakalım karne bi gelsin. :( :)
bak orda bi yanlış anlaşılma var işte milletin peşinde koşmayacaksın zaten sadece tartışmayacaksın dersinde konuşmayacaksın yolda gördüğünde merhaba nasılsınız hocam diyeceksin bu kadar sen yolda görüp kafanı çevirirsen veya en basitinden derste konuşursan hoca da seni takmaz ha lise bitsin yani köprüyü geç istersen yüzüne bakma (bu kadar da değilde) :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt