Samsung Galaxy Note

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avcitalip

avcitalip

Üye
iyi cihaz ya onu alınca bilgisayara gerek kalmıyacak sanırım sadece güncellemeler,programlar v.s için bilgisayara bağlanma gereği düyacağımı duşunüyorum...

belki bunlar için bile bağlamayacağım:naughty:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bana note demeyin :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye

Bu alınır mı ?

adanalı1

adanalı1

Üye
Galaxy ailesının şarjı en ıyı gıden cıhazı dıyebılırım kardesım. cebede gayet iyi sıgıyor.acmadıgı uygulama,oyun yok . flash player dstegı,ve cogunluk vıdeo kodeklerı cıhazda mevcut . al bence . kaçmaz .

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
dostum 1 haftadır kullanıyorum. tek kelime ile mükemmel. boyutuna hiç takma insan hemen alışıyor. kamerası olsun işlemcisi olsun telefon çok iyi. oyun performansı mükemmel. fotoğraf ve video düzenlemede kullanışlı. Beyaz aldım çok şık duruyor. S pen biraz daha iyileştirilebilir bence ama zaten 4.0 güncellemesinde bunu biraz halletmişler sanırım. haziran içersinde gelir oda. Note 2 çıkacak deniyor ama açıkçası ben gerek duymadım onun geleceği fiyatı karşılayamam ben sıfır temiz 24 ay garantili beyaz bi note u 1400 liraya aldım. note 2 2000 liraadn aşağı gelmez.

gofrettin76

gofrettin76

Üye

çok komikmiş kardeş. Ben iphone'umu bile kulağıma götürmüyorum, bluetooth kulaklık var, normal kulaklık var, hoparlör var.

Galaxy note %100 amele işi başka bir şey değil. Toplumdasın mesela telefon çaldı ne yapacaksın çok merak ediyorum yanına bir kişi daha çağır yardım etsin takozu kaldırmaya kulağına.

Sen şaşırmışsın dostum yakın gelecekte bütün markalar büyük ekrana gececekler ve hatta başladılar bile ayrıca biraz kulllansan okadarda büyük olmadıgını göreceksin diger teller sana oyuncak gibi gelecektir emin ol. SAYGILAR

• Beğen
Tepkiler: cortex47
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt