Belle'de adam akıllı Menü Grid ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Belle'de adam akıllı Menü Grid ?
Oldukça fazla araştırmama rağmen sadece tek bir yöntem var net aleminde ve oda oldukça yetersiz 4x4 şeklinde anna'daki gibi belledede bu işi çözen hiç mi kimse yok onca cfw'ci var bu işe bi el atsalar hiç fena olmaz iyi forumlar yorumları merakla bekliyorum ...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bunu bende Merak ediyorum 4x4 biraz daralmış görüntü olabilir uyumlu olması için 4x5 olmalı

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
bunun icin programlar var. PCden girince link atarim.

Febris

Febris

Üye
Büyük ihtmal ;)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
PCden girmek icin firsatim olmadi. o yuzden link atamiyorum.
gereken program forumda var. programin adi: extend menu grid
son surum: 1.7
forumda arama yap. bulursun. 4x5 ve 3x7 secenekleri var.
forumda bulmazsan googlede "extend menu grid 1.7 for symbian" yaz. mutlaka bulursun.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
ondada bazı hatalar var kardeş ama

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
valla şu ana ana kadar hayranlık uyandırıcı tek menü Grid 9 isimli program.. İphone'un her yöne kayan şekli gibi bişey ve iphonedan bile kat kat iyi

---------- Eklendi @ 00:09:31 ---------- Yazıldı @ 00:09:08 ----------

ama klasör yapamıyosunuz

tempestshine

tempestshine

Üye
Yok mu yani? :s

emreli01

emreli01

Üye
4*5 veya 4*4 yapan olsada kullanablsek formdaki tam ekrana oturmuyor ve hatali malesef

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Yabancı sitelerde bu işin çözüldüğünü gördüm dostlar bize hala gelmedi sanıyorum ben bi şekilde bu uyarlamayı başaracağım ve sizlerle paylaşacağım ...

emreli01

emreli01

Üye
ne zaman olur acaba tarih verebilirmsn

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman olur acaba tarih verebilirmsn
Bu gidişle biz yapamadı isek yada bizim forumda kimse zor gözüküyor menüyü düzenleyen yabancı forumlarda var ancak türkçe olarak nasıl yapılır açıklama yok sanıyorum olmayacakda sağlık olsun ...

emreli01

emreli01

Üye
Bu gidişle biz yapamadı isek yada bizim forumda kimse zor gözüküyor menüyü düzenleyen yabancı forumlarda var ancak türkçe olarak nasıl yapılır açıklama yok sanıyorum olmayacakda sağlık olsun ...

cvpı biraz uzun sürdü ama :) yakında zaten htc one x e geçiş yapıyorum

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
cvpı biraz uzun sürdü ama :) yakında zaten htc one x e geçiş yapıyorum
Yeni güncelleme vs araya girince daha sağlıklı bir şey çıkarmı diye bekledik ancak olmadı dostum bende ya lumia 920 yada s3 birinden birine geçeceğim iyi forumlar ...

emreli01

emreli01

Üye
Yeni güncelleme vs araya girince daha sağlıklı bir şey çıkarmı diye bekledik ancak olmadı dostum bende ya lumia 920 yada s3 birinden birine geçeceğim iyi forumlar ...

peki htc one x mi htc one x plus mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt