smart person burada sorun yok :ehe nasılsınız :D iyiyiz smart king nasılsın
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: smart person burada sorun yok nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz smart king nasılsın
Pondusss' Alıntı: smart person burada sorun yok nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz smart king nasılsın
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: iyiyiz smart king nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolun daha smart olmaya çalışıyorum
__xXx__' Alıntı: iyiyiz smart king nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolun daha smart olmaya çalışıyorum
Elektr0 Üye __xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Pondusss' Alıntı: a.s azizim Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
__xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Pondusss' Alıntı: a.s azizim Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: sağolun daha smart olmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... bundan fazla smartlık akla zarar
Pondusss' Alıntı: sağolun daha smart olmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... bundan fazla smartlık akla zarar
Elektr0 Üye aslında bu gün bilerek selam vermedim ama siz sanki ben selam vermişim sanarak selam aldınız görmek istedigimde buydu Düşündürücü selamınaleyküm
aslında bu gün bilerek selam vermedim ama siz sanki ben selam vermişim sanarak selam aldınız görmek istedigimde buydu Düşündürücü selamınaleyküm
__xXx__ Üye Elektr0' Alıntı: aslında bu gün bilerek selam vermedim ama siz sanki ben selam vermişim sanarak gibi selam aldınız görmek istedigimde buydu Düşündürücü selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
Elektr0' Alıntı: aslında bu gün bilerek selam vermedim ama siz sanki ben selam vermişim sanarak gibi selam aldınız görmek istedigimde buydu Düşündürücü selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: aslında bu gün bilerek selam vermedim ama siz sanki ben selam vermişim sanarak selam aldınız görmek istedigimde buydu Düşündürücü selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... a.s
Elektr0' Alıntı: aslında bu gün bilerek selam vermedim ama siz sanki ben selam vermişim sanarak selam aldınız görmek istedigimde buydu Düşündürücü selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... a.s
Elektr0 Üye MrCommanDTr' Alıntı: hoşgeldin Ertuğrul iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk hocam saol sanada
MrCommanDTr' Alıntı: hoşgeldin Ertuğrul iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk hocam saol sanada
__xXx__ Üye Elektr0' Alıntı: okumadan mı yazıyorsunuz smart xXx ve smartking ponduççç Genişletmek için tıkla ... alışkanlık olmuş hacı
Elektr0' Alıntı: okumadan mı yazıyorsunuz smart xXx ve smartking ponduççç Genişletmek için tıkla ... alışkanlık olmuş hacı
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: okumadan mı yazıyorsunuz smart xXx ve smartking ponduççç Genişletmek için tıkla ... okuyorum, hatta önceki sayfalara bile bakıyorum @arda kurduğun cümleyi düşünüyorum ---------- Eklendi @ 01:01:51 ---------- Yazıldı @ 01:01:08 ---------- MrCommanDTr' Alıntı: hoşgeldin Ertuğrul iyi geceler Genişletmek için tıkla ... naber Necatican
Elektr0' Alıntı: okumadan mı yazıyorsunuz smart xXx ve smartking ponduççç Genişletmek için tıkla ... okuyorum, hatta önceki sayfalara bile bakıyorum @arda kurduğun cümleyi düşünüyorum ---------- Eklendi @ 01:01:51 ---------- Yazıldı @ 01:01:08 ---------- MrCommanDTr' Alıntı: hoşgeldin Ertuğrul iyi geceler Genişletmek için tıkla ... naber Necatican
Elektr0 Üye __xXx__' Alıntı: alışkanlık olmuş hacı Genişletmek için tıkla ... tahmin ettiydim zaten Pondusss' Alıntı: okuyorum, hatta önceki sayfalara bile bakıyorum @arda kurduğun cümleyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ama smartlıkta bir sorun mu var smartking
__xXx__' Alıntı: alışkanlık olmuş hacı Genişletmek için tıkla ... tahmin ettiydim zaten Pondusss' Alıntı: okuyorum, hatta önceki sayfalara bile bakıyorum @arda kurduğun cümleyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ama smartlıkta bir sorun mu var smartking