hayırlı geceler diyip kayboluyorum:ehe
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı geceler diyip kayboluyorum Genişletmek için tıkla ... nereye metin daha karpuz kescez bu arada cümleten s.a
- SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı geceler diyip kayboluyorum Genişletmek için tıkla ... nereye metin daha karpuz kescez bu arada cümleten s.a
.SeRDaR. Üye __xXx__' Alıntı: hoşgeldin serdar başkan nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum ıyı sen nasılsın
__xXx__' Alıntı: hoşgeldin serdar başkan nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum ıyı sen nasılsın
__xXx__ Üye .SeRDaR.' Alıntı: Hosbuldum ıyı sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi vallaha nolsun bu gece burası çok tenha demi ---------- Eklendi @ 00:28:18 ---------- Yazıldı @ 00:27:19 ---------- NowOrNewer' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hayırlı geceler
.SeRDaR.' Alıntı: Hosbuldum ıyı sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi vallaha nolsun bu gece burası çok tenha demi ---------- Eklendi @ 00:28:18 ---------- Yazıldı @ 00:27:19 ---------- NowOrNewer' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hayırlı geceler
__xXx__ Üye MrCommanDTr' Alıntı: selamın aleyküm ahali hayır geceler nassınız Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin kimse yok galiba ama ben iyiyim
MrCommanDTr' Alıntı: selamın aleyküm ahali hayır geceler nassınız Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin kimse yok galiba ama ben iyiyim
__xXx__ Üye Elektr0' Alıntı: hayırlı geceler -- Herkese ! Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin